Ankarada dogum yapacak arkadaşlar. .bi bakin

wemba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2012
523
315
83
Arkadaslar ozel Ortadoğu hastanesi hakkinda ne dusunuyosunuz tavsiyeniz veya bi yorumunuz var mi?ben suan etlik lokman hekime dewam ediyorum ama dogumda fiyat daha uygun gorunuyo ortadoguda ,eger iyi bir arastrma yapabilirsem orayi tercih edebilirim.fikirlerinizi bekliyorum..

Bende suan araştırma icindeyim.lokman hekim dogum içn ne kadar istiyor ? Doktorunuz elif hanm mi ? Ortadoguyu dogum acisindan bilmem ama gecen bi eltimle gittik o muayne oldu heryer pırıl pırıl mis gibi.hatta aciline gittik pratisyen hekim vardi (kadin dogumcu ) ondan bile cok memnun kaldik acayip nazik ve aciklayici davrandi.orda günnur hanimi herkes öve öve bitiremiyor.acikcasi dogum icin benimde aklimda olan yerlerden bir tanesi.eger ki üni hastanelerine gitmezsem oraya gitmeyi düşünüyorum yeni dogan yogun bakimi felan da varms.

Merhaba cewap yazdiginiz icin tesekkurler,ewet doktorum elif hanim cok da memnunum ancak hastane dewlet hastanesinden farksiz coj yogun ve kalabalik bana cok da steril gelmiyor. Yorumunuz beni cok rahatlatti bi randewu alip denemelik gitmeyi planliyorum ..doktor olarak sulran ve gunnur hanimi cok duydum ..lokman hekimde 2400du 200lirra zam geldi muayeneler de 75 tl oldu bu arada ben tup baglatma da yaptiracagim bize cikan suanki fiyat 3100 civari ..daha ortadoguyla bu operasyonu konusmadim ..bu arada lokman hekim epidural , ortadogu spinal yapiyor. Bn ilk dogumumda da spinal oldum rahat gecti aradaki farki bilmesem de..

Merhaba cewap yazdiginiz icin tesekkurler,ewet doktorum elif hanim cok da memnunum ancak hastane dewlet hastanesinden farksiz coj yogun ve kalabalik bana cok da steril gelmiyor. Yorumunuz beni cok rahatlatti bi randewu alip denemelik gitmeyi planliyorum ..doktor olarak sulran ve gunnur hanimi cok duydum ..lokman hekimde 2400du 200lirra zam geldi muayeneler de 75 tl oldu bu arada ben tup baglatma da yaptiracagim bize cikan suanki fiyat 3100 civari ..daha ortadoguyla bu operasyonu konusmadim ..bu arada lokman hekim epidural , ortadogu spinal yapiyor. Bn ilk dogumumda da spinal oldum rahat gecti aradaki farki bilmesem de..
Lokman Hekimin yogunlugunu daha öncedende hep duyuyordum gecen bir arkadaşım gitmis aciline doktorumuz yok diyip göndermişler ondan sonra bi sogudum gibi ordan :110: bence de ortadoguyu bi deneyin derim bende sahsen bi günnur hanima gitmeyi düşünüyorum.bakalm hayirlisi olsun artik hakkimizida

ewet hepimiz icin hayirlisi olsun bn dayanamayip bi randewu aldim yarin aksamustu gunnur hanjma ,ayrintili olarak tum fiyatlari ogrencem en onmlisi gozlemlicem inşallah..tabi bi muayeneyle cok da bise anlasilmiyo ama kismet artik..muayene ucreti de lokman hekume gore daha az ,bu da onemli bence ..

ewet hepimiz icin hayirlisi olsun bn dayanamayip bi randewu aldim yarin aksamustu gunnur hanjma ,ayrintili olarak tum fiyatlari ogrencem en onmlisi gozlemlicem inşallah..tabi bi muayeneyle cok da bise anlasilmiyo ama kismet artik..muayene ucreti de lokman hekume gore daha az ,bu da onemli bence ..
Merhaba dogum yaptinizmi acabs bende ortadoguya gidiyorum devam ediyormusunuz memnunmusunuz

merhaba bende yarın orta doğuda ilk muayenemi olacağım 32 . haftamdayım... zekai tahirden sonra hastaneye bayılacağıma eminim ben Esra Aktepe den randevu aldım bi arkadasım çok övdü bakalım inş hayırlısı olur :)))

Back
X