Ankara'da doğum yapacaklar, yardım!!!

Sherpil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2007
343
19
118
42
Ankara
Merhaba arkadaşlar. Doğuma çok az zamanımız kaldı ve ben hala nerede doğum yapacağımı bilmiyorum. Başkent'i çok istemiştim kendi tüp bebek hastaları hariç hasta kabul etmiyorlarmış. Rica etsem Ankara'da olup da hastane ve doktora karar verenler var mı ve varsa fiyat vs bilgi verebilir mi? İstanbul'dan taşındım buraya ve İstanbul'a göre Ankara'da fiyatlar çok uçuk. ne yapacağımı bilemedim, her gün kabuslarla uyanıyorum :52::52::53:

Son düzenleme:
Canım bende daha karar veremedim

İlk doğumumu Zekai tahir Burak Hast. De yapmıştım , bi daha gitmek istemem oraya :/
2. Yi başkentte yaptım , dediğin gibi yeni gebe almıyorlarmis ,

Balgat koru , Sincan koru Hastanesi'ni tavsiye ediyorlar
Dr aydan biri yi cok tavsiye etmişlerdi ama 4500 tl istiyor sezeryan icin.. Balgat koru da dogum yaptırıyor ama cok iyi ilgili bi Dr gercekten

Özel Yüzüncü yıl Hast. De Dr Dilek hanımı tavsiye ettiler,

Akropol Hast. De Bülent beyi tavsiye ettiler

Hrs yi cok öneren oldu , park yeri sıkıntısı oldugu icin esim istemedi

Eşimde medicana diye tutturdu , bu ctesi bi de oraya gidecem

Bende iste cok kararsızım , aydan hocadan memnundum, maddi acıdan zorladı bizi
Bakalım hayırlısı olsun

selam canım öncelikli yavrunu sağlıkla kucağına alırsın inşallah.. ben 7.5 aya kadar şenol kalyoncuya gidiyodum biraz paracı birisi ama çok memnundum. . ama onun anlaşmalı old. hastaneler çok fazla ücret istediler doğum için . bizde çağ hastanesine gitmeye başladıkki erken doğum oldu. erken doğum olmasaydı çağ hastanesinde olcaktı doğumum. ama bebeğim küçük old. için yeni doğan servisinin en iyi olduğu yer olarak dr um zekai tahir burak a yönderdi. orası kötünün iyisi bir yer.

merhaba canim oncelikle hayirli dogumlar olsun insallah
ben gecen sene bu zamanlarda medicana dogum yaptim dr um disardandi
cok da memnun kaldim epidural sezaryendi
bir kere anestezi uzmani adam muhtesemdi hic sorun yasamadim
bakim cok iyiydi ve fiyat olarak cok uygundu tavsiye ederim

Merhaba arkadaşlar. Doğuma çok az zamanımız kaldı ve ben hala nerede doğum yapacağımı bilmiyorum. Başkent'i çok istemiştim kendi tüp bebek hastaları hariç hasta kabul etmiyorlarmış. Rica etsem Ankara'da olup da hastane ve doktora karar verenler var mı ve varsa fiyat vs bilgi verebilir mi? İstanbul'dan taşındım buraya ve İstanbul'a göre Ankara'da fiyatlar çok uçuk. ne yapacağımı bilemedim, her gün kabuslarla uyanıyorum :52::52::53:

bende cok arastırdım ve turgut ozal hastanesi bestepede burasi karar verdim.ozel bi hastane normal dogum 1.300 civari odada dahil sezeryan biraz daha fazla yanlis hatırlamıyorsam,valla ben hastaneden de doktorumdanda cok memnunum sira bekleme bunalma derdi yok.sakın bi hastane birkac arkadasimda burda dogum yaptı.gerek hemsirelerin gerekse doktorların yaklasimi cok ilimli.her sorun cevap bulabilir.benim kadin dogum doktoru yrd.doc.dr.esra aktepe keskin....cok iyi guler yuzlu,,,birde tüp bebek yada sorunlu hamilelikte yrd.doc.dr.yüksel onaran hanimda cok iyi...bilgin olsun ben gittigim icin sana ovmuyorum bende hamileyim amacim yardımcı olmak sana...iyi gunler

canım ben dr sami ulus kadın doğum hst sine gidiyorum hastane olarak karışık bir hastane ama benim doktorum orda klinik şefi olduğu için o hastaneyi tercih ediyorum.. 15 yıl önce kızımın hamileliğinde ve doğumundada aynı doktor takip etmişti Allah izin verirse şimdide doğumuma o girecek doktorum bence bir numara bir doktor dr Osman Fadıl KARA

Yardımlarınız için teşekkürler. Medicana ile görüşeceğim arkadaşlar. Bir de tamamlayıcı sağlık sigortası diye bir şey araştırıyorum, doğum paketi de dahilmiş. Cumartesi sigortacı ile görüşeceğim. Alırsam şayet size de bildiririm.

Back
X