Ankara'da doğuma eş alan hastane?

Uyuyamayanguzelll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2015
567
254
103
Kızlar mrb,
Mart ayında doğum yapcm Ankara'da 19 mayıs hastanesinde düşünüyorum varmı aranızda o hastanede doğum yapan? Bide doğumda eş alınıyormu bilginiz varmı kızlar? Yada eşinde girebildiği hastaneler hangileri yardımcı olurmusunuz

Ben doğum paketi aldım 16 hafta da 2 .650 lira doktorum hüseyin pehlivan 112 lira mi 116 lira mi ne muayene ücreti canım sadece doğum ne kadar onu bilmiyorum
Çok tesekkür ederim canım cvp yazdığın için, bide oranın fiyatını öğrenebilirmiyim senden, muayene ve doğum ücreti birde doktorun kim

Ben doğum paketi aldım 16 hafta da 2 .650 lira doktorum hüseyin pehlivan 112 lira mi 116 lira mi ne muayene ücreti canım sadece doğum ne kadar onu bilmiyorum
Canım bu pakete öncesinde yapılan muayeneler dahil oluyor dimi, benim 16 hafta oldu zaten, yani şimdi gidersem muayeneler artı doğum için 2650 vercm, ben epidural istiyorum onada artı ücret alırlar heralde

Canım bu pakete öncesinde yapılan muayeneler dahil oluyor dimi, benim 16 hafta oldu zaten, yani şimdi gidersem muayeneler artı doğum için 2650 vercm, ben epidural istiyorum onada artı ücret alırlar heralde
7 muayne hakkın var 4 li tarama şeker yüklemesi 1 gece yatış sezeryan normal fark etmez dahil ayrıntılı ultrason 400 tl epidural 400 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…