- 12 Nisan 2011
- 566
- 151
- 323
- Konu Sahibi mariposita
-
Kontrollerimi 32. haftaya kadar Fatih Hastanesi'nde son haftaya kadar da TDV 29 Mayıs Hastanesi'nde yaptırdım.Doğumdan bir gün önce bile nstye 29 Mayıs Hastanesi'nde girdim. Fakat son hafta ZTB normal muayene için gittim, söylenilen gibi muayene tam bir ızdırap,sıra çok ilgi yok ancak ihmal yok,işlerini yapıyorlar özellere göre muhabbetsizler o kadar...Ben sadece bir defa muayene gittim, bir hafta sonra da acile gidip yatışımı aldım ve vip odaya çıktım işte orada muamele değişti,herkes çok saygılı, odaya girilirken bile kapı çalınıyor, hasta bakıcılar hemşireler güleryüzlü açıkcası oldukça şaşırdım bir okadar da memnun kaldım.
Doğuma erkek girme meselesine gelince,ben de doğumumda eşimden başka erkek istemiyordum olmadı da...Zaten doğumu ebeler ve bir doktor gözetiminde yapıyorlar benim şansıma da doktor bayandı.Yatış yapılırken bir görevliye bu hassasiyetimi söylediğimde orada rica edin yardımcı olurlar demişlerdi bence sizde gidip bir görüşün...Zaten vip odaları görmeye geldik derseniz sizi ve yanınızdakileri odaya çıkartıp gezdiriyorlar böylece fikir edinmiş olursunuz aklınıza takılanları da onlara sorarsınız...Doğumdan sonraki günümde 3 farklı aile gelmişti yan taraftaki vip odalar hakkında fikir almak ve görmek için.
Bu arada vip odaların ücreti 250 tl ardından özel oda istirahati 250 tl, yani doğum toplam 500 tl'ye mal oluyor.
Yardımcı olabilmişimdir umarım, inşallah sağlıkla sıhhatle kolay ve normal bir doğum yapar bebeğinizle mutlu günler geçirirsiniz ...
Not: Bizi de haberdar edin inşallah :)
Merhaba, çok güzel açıklamışsınız sağolun.. Ama bişey sormak istiyorum. siz normal doğum mu yaptınız sezaryen mi? bu fiyat hangisinin fiyatı acaba??
aydacım, özel mesaj attım. yine burdan da teşekkür etmek istiyorum gerçekyten çok açıklayıcı yazmışsın.
şimdi geriye tek bi soru kalıyor, allah korusun bi aksilik olur da sezaryen olmak zorunda kalırsam erkek alırlar mı acaba ?bi de orda epidural seçeneğimiz var mı? szaryende erkek dr alıp almicaklarını sen de bilmiyorsun gerçi. en iyisi gidip görüşmek. ama hassasiyetimi belirtirsek ona da tamam diyeceklerini umuyorum.
aydacım tekrar teşekkür ederim.açıkçası benim de çok içime sinmiyor doktorun tutumu. hatta daha önceden de yazmıştım hep bi acelesi var, hadi gidin de kurtulayım der gibi.. işte evimize çok yakın yürüme mesafesinde.biraz da o etken oldu seçmemize. kontrol için devlete gitmeye cesaret edemiyorum. her gidişinde farklı dr denk geliyomuş. bir doktora muayene olamıyomuşsun yani. peki sen de mi bu yüzden kontroller için 29 mayısa gidip doğum için ztbyi seçtin? doğumu 29 mayısta yapmayı maddi açıdan mı düşünmedin? kontrollerin devlette olması konusunda sen ne düşünüyorsun? ay çok soru soruyorum canım kusuruma bakma kafam feci karışık :S
gelecek hafta detaylı ultrasonumuz var inşallah. son kez 150 tl bayılıp fatihi şutlicaz o zaman.hep aklımdaydı da cesraet edemiyodum. nereye giderim, iyi denk gelir mi vs vs...
benim ilk doğumum olcak kısmetse ve herşey yolunda giderse normal düşünüyorum. ağrı eşiğim çok düşük. canım kıymetli yani:) ağrı hissetmeyim de ağrı kesici epiduralden çok daha iyi o zman. ben öyle bi seçeneğimizin olduğunu bilmiyordum. ağrı kesici varsa epidurale ne gerek var belimizden sokturmaya di mi? olabildiğince herşeyin en normal yoldan gerçekleşmesi benim isteğim. bir de normal doğumda beni en çok korkutan "ordan" kesilmek. onun için anestezi uyguluyorlar mı yoksa kesilip dikildiğini hissediyor musun:S
şeker çikolataya izin vermiyorlarsa bi bildikleri var herhalde. bizim için zararlı olur diye mi acaba? öyleyse götürmeye cesaret edemem. elimin altında olacak değerli nesnem kocam olacak inşallah:):) tesbih hiç düşünmemiştim. doğumu kolaylaştırmak için çekilmesi gerekn esma ya da dua ne varsa o konuda da bildiklerini paylaşır mısın acabaay fazla oldum sanırım ama napiiimm. çok sağol canım şimdiden
Bende 29 mayısa gidiyorum. Doktorumda Nesrin Fener. Normal doğum istediğimi söyledim ve beni ona göre takip edyor. zaten zorda kalmadıkça eğer hasta istemiyorsa sezeryan yapmıyormuş. Doğum sancı çektiğin odada yapılıyormuş ve doğuma eşler girebiliyormuş.
Bence hastane fiyatı çok uygun diğer özel hastaneler bundan kat kat fazlasını istiyorlar.
bende çok memnunum hastanemden canım benim doktorumda yeşim gürel bende seviyorum doktorumu bende normal doğum taraftarı doktordan yanayım tabi dr. yeşim hanımla doğumla ilgili erken olduğu için hiç konuşmadım ama dün doğumhaneyi gezdim gayet güzeldi diğer hastaneler deyince bugün güven hastanesine sorayım dedim 4450tl dedi :)))))))) birde sezaryan daha fazlası benim hastanede bundan sonra bedava gibi geldi :))))))))
ne kadarlık hamilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?