Tüp Bebek Merkezleri Ankarada doktor tavsiyesi acilll kızlar...

ssahin83

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2012
387
4
118
Ankara
arkadaşlar ankara üniversitesi cebeci hastanesinde tüp bebek merkezinde aşılama ile tedaviye başlamay düşünüyoruz. ama doktorları hiç bilmiyorum.. bana acil doktor ismi önerebilecek arkadaşlara minnettar kalırım. yada ankarada başka hastane veya doktor önerilerinizi sabırla bekliyorum. herkese şimdiden teşekkürler...

arkadaşlar ankara üniversitesi cebeci hastanesinde tüp bebek merkezinde aşılama ile tedaviye başlamay düşünüyoruz. ama doktorları hiç bilmiyorum.. bana acil doktor ismi önerebilecek arkadaşlara minnettar kalırım. yada ankarada başka hastane veya doktor önerilerinizi sabırla bekliyorum. herkese şimdiden teşekkürler...

ya çok zor bir karar doktor tercihi, ben 1,5 sene araştırdım, devlet hastanesini hiç düşünmedim doğrusu, direkt özeli araştırdım, recai papuçcu ile timur gürgan arasında kalmıştım, recai hocaya gittim tedavi için, bence en yoğunlaşacağın doktor bu ikisi olsun eğer özeli düşünürsen

Bende geçen hafta bir arkadaşımın tavsiyesiylee medicanaya gittim orda dr.süleyman akarsu var kendisi gerçekten hem iligili hem güeryüzlü hem de bu işin uzmanı rahatlıkla tavsiye edebilirimm

Back
X