Ankara'da doktor tavsiyesi

crazy06

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2009
844
1.508
638
Ankara
Ankara'da tavsiye edebileceğiniz doktor isimlerine ihtiyacım var. Düzenli kontroller için gittiğim bir doktorum var fakat doğum yaptırmıyormuş sanırım o yüzden doğuma kadar bütün süreci takip ettirebileceğim doktora ihtiyacım var.

Evet Koru hastanesi. Ankarada olsam direkt gideceğim yer.
Zahide Küçük
Aşkın Hoca
Çiğdem Hoca

merhaba ben bir hafta önce zahide hanımda doğum yaptım, herşeyiyle çok güzel bir doğumdu, hastane ve doktor arayışınız varsa eğer zahide hanımı tavsiye ederim. doğum karşılıklı güven birazda, herşeyiyle kendisine güvenebileğiniz harika bir doktor.

Merhaba ben de koru çukurambar aşkın hocanın takibindeyim. Doğuma az kaldı o da iyi gececek inşallah öneririm

Merhaba benim doktorumda zahide küçük'dü. Çok güzel bir gebelik süreci geçirdim onunla, istediğimde kendisine ulaşabildim, doğumum gece oldu aynı güzeleryüzlülüğü sevecenliğiyle geldi, gece üçte doğumumu yaptırdı. bebeğimde bende çok iyiyiz. kendisini instragmda uzun süredir takip ediypordum zaten. her mauyenenizde aklınızda olan herşeyi siz sormadan anlatan çok iyi bir doktor. ailemden biri gibi oldu, hala da mesajlaşıyoruz, bir doktordan öte benim için kendisi. Allah herkese onun gibi bir doktor nasib etsin

Back
X