Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum ki doktora sormayı unuttumİkili ve üçlü taramalarda sorun çıkmamış. Bu durumda dördüncü öneriliyor mu yani? Gerek var mı?
Eltik doguma gidiyorum orda yokmus zekai tahiri araştıracagim teşekkürlerZekai Tahir’in bırak zaten bu işin en iyisi her türlü aletleri var. Hatta özel hastanelerden sorunlu doğumlardan dolayı hasta nakili buraya oluyor. Ama çok kalabalık. Bu testi yaptırdığımı hatırlamıyorum ama.
Aldirma konusunu hic acmayin tabiki boyle birsey istemiyorum ama taramalarida fazlasiyla yaptırmak istiyorumAyrıntılı ultrason daha mantıklı değil mi? Ben ikili ve üçlü tarama yaptırmadım. Sonuçta evlat her tür benim evladım. Detaylı da şükür bi iki sorun dışında sorun çıkmadı. Bence önemli olan organ taraması, ha ama dersiniz ki ben sonuç kötü çıkarsa aldırmak istiyorum o zaman bir şey diyemem tabiki.
Eğer aldırmayı düşünmüyorsanız bence o strese girmeyin derim. Bir ihtimal dahi olsa kötü bir şey söylediklerinde insanın gebeliği zehir oluyor.Aldirma konusunu hic acmayin tabiki boyle birsey istemiyorum ama taramalarida fazlasiyla yaptırmak istiyorum
Ne gibi pürüzler cikti . Saglikli kucaginiza almak nasip olur insallahEğer aldırmayı düşünmüyorsanız bence o strese girmeyin derim. Bir ihtimal dahi olsa kötü bir şey söylediklerinde insanın gebeliği zehir oluyor.
Tabiki kendi kararınız, saygı duyarım fakat detaylı ultrasonda küçük bir iki pürüzle karşılaştım 1 aydır hiç iyi değilim. Hele zeka testlerini yaptırsaydım küçük bir ihtimal dahi söyleselerdi mahvolurdum.
Kendimden örnek verip söylüyorum.
Önce kalbin sağ kısmı büyüktü çok şükür o düzeldi. Amniyon sıvım fazla daha o düzelmedi. Erken Doğuma sebep oluyor. Bu yüzden takip altındayım.K
Ne gibi pürüzler cikti . Saglikli kucaginiza almak nasip olur insallah
Sagolun insÖnce kalbin sağ kısmı büyüktü çok şükür o düzeldi. Amniyon sıvım fazla daha o düzelmedi. Erken Doğuma sebep oluyor. Bu yüzden takip altındayım.
Teşekkür ederim umarım sizin de öyle olur.
Bilmiyorum ki aklimdanda geçiyor yaptırmamak ama kararsızımŞuan stres oldum. Rüyalarımda engelli çocuklar falan da görüyorum sanırım bilinç altı :) Daha 2 aylık hamileyim ama bende stres oldum. Acaba yaptırmasanız mı?? 2 li ve 3 lü testler temiz çıkmış. Yormasanız mı kendinizi?
Tabii ki 4lu taramanin sonucu 2liden daha guvenilir. Ne kadar cok parametreye bakilirsa o kadar cok guvenilir olur. Universite hastaneleri yapıyordur, oralara sorabilirsiniz.
Dörtlü taramanjn ikili taramaya göre daha güvenilir olduğunu nereden biliyorsunuz ?