Ankarada Dörtlü tarama yapan devlet hastanesi

Halhala

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2015
1.484
904
123
35
Merhaba arkadaşlar ikili ve uclu tarama iyi cikti ben 4luyu yaptırmak istiyorum ama gittigim hastanede yapılmıyor mus ozel hastaneyede gucum yetmez ankarada dörtlü tarama yapan devlet hastaneleri varmi varsa nereler ? Lutfen cok endişeliyim cevabınızi bekliyorum

Endişelenme, ayrıntılı ultrason haftasındasın ona gir. Dörtlü tarama sonucu ikili taramadan daha az güvenilir. Keneini boşuna strese sokma.

Tabii ki 4lu taramanin sonucu 2liden daha guvenilir. Ne kadar cok parametreye bakilirsa o kadar cok guvenilir olur. Universite hastaneleri yapıyordur, oralara sorabilirsiniz.

İkili ve üçlü taramalarda sorun çıkmamış. Bu durumda dördüncü öneriliyor mu yani? Gerek var mı?

Ayrıntılı ultrason daha mantıklı değil mi? Ben ikili ve üçlü tarama yaptırmadım. Sonuçta evlat her tür benim evladım. Detaylı da şükür bi iki sorun dışında sorun çıkmadı. Bence önemli olan organ taraması, ha ama dersiniz ki ben sonuç kötü çıkarsa aldırmak istiyorum o zaman bir şey diyemem tabiki.

Zekai Tahir’in bırak zaten bu işin en iyisi her türlü aletleri var. Hatta özel hastanelerden sorunlu doğumlardan dolayı hasta nakili buraya oluyor. Ama çok kalabalık. Bu testi yaptırdığımı hatırlamıyorum ama.

Zekai Tahir’in bırak zaten bu işin en iyisi her türlü aletleri var. Hatta özel hastanelerden sorunlu doğumlardan dolayı hasta nakili buraya oluyor. Ama çok kalabalık. Bu testi yaptırdığımı hatırlamıyorum ama.
Eltik doguma gidiyorum orda yokmus zekai tahiri araştıracagim teşekkürler

Ayrıntılı ultrason daha mantıklı değil mi? Ben ikili ve üçlü tarama yaptırmadım. Sonuçta evlat her tür benim evladım. Detaylı da şükür bi iki sorun dışında sorun çıkmadı. Bence önemli olan organ taraması, ha ama dersiniz ki ben sonuç kötü çıkarsa aldırmak istiyorum o zaman bir şey diyemem tabiki.
Aldirma konusunu hic acmayin tabiki boyle birsey istemiyorum ama taramalarida fazlasiyla yaptırmak istiyorum

Benim ikili iyi çıkınca doktorum üçlüye dörtlüye gerek duymamıştı. Ayrıntılı ultrasona girmiştim. Endişelenip kendini strese sokma canım. Sağlıkla gelsin bebişin inşallah:anne:

Aldirma konusunu hic acmayin tabiki boyle birsey istemiyorum ama taramalarida fazlasiyla yaptırmak istiyorum
Eğer aldırmayı düşünmüyorsanız bence o strese girmeyin derim. Bir ihtimal dahi olsa kötü bir şey söylediklerinde insanın gebeliği zehir oluyor.
Tabiki kendi kararınız, saygı duyarım fakat detaylı ultrasonda küçük bir iki pürüzle karşılaştım 1 aydır hiç iyi değilim. Hele zeka testlerini yaptırsaydım küçük bir ihtimal dahi söyleselerdi mahvolurdum.
Kendimden örnek verip söylüyorum.

K
Eğer aldırmayı düşünmüyorsanız bence o strese girmeyin derim. Bir ihtimal dahi olsa kötü bir şey söylediklerinde insanın gebeliği zehir oluyor.
Tabiki kendi kararınız, saygı duyarım fakat detaylı ultrasonda küçük bir iki pürüzle karşılaştım 1 aydır hiç iyi değilim. Hele zeka testlerini yaptırsaydım küçük bir ihtimal dahi söyleselerdi mahvolurdum.
Kendimden örnek verip söylüyorum.
Ne gibi pürüzler cikti . Saglikli kucaginiza almak nasip olur insallah

K

Ne gibi pürüzler cikti . Saglikli kucaginiza almak nasip olur insallah
Önce kalbin sağ kısmı büyüktü çok şükür o düzeldi. Amniyon sıvım fazla daha o düzelmedi. Erken Doğuma sebep oluyor. Bu yüzden takip altındayım.
Teşekkür ederim umarım sizin de öyle olur.

Şuan stres oldum. Rüyalarımda engelli çocuklar falan da görüyorum sanırım bilinç altı :) Daha 2 aylık hamileyim ama bende stres oldum. Acaba yaptırmasanız mı?? 2 li ve 3 lü testler temiz çıkmış. Yormasanız mı kendinizi?

Şuan stres oldum. Rüyalarımda engelli çocuklar falan da görüyorum sanırım bilinç altı :) Daha 2 aylık hamileyim ama bende stres oldum. Acaba yaptırmasanız mı?? 2 li ve 3 lü testler temiz çıkmış. Yormasanız mı kendinizi?
Bilmiyorum ki aklimdanda geçiyor yaptırmamak ama kararsızım

Back
X