• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankarada Dörtlü tarama yapan devlet hastanesi

Ayrıntılı ultrason daha mantıklı değil mi? Ben ikili ve üçlü tarama yaptırmadım. Sonuçta evlat her tür benim evladım. Detaylı da şükür bi iki sorun dışında sorun çıkmadı. Bence önemli olan organ taraması, ha ama dersiniz ki ben sonuç kötü çıkarsa aldırmak istiyorum o zaman bir şey diyemem tabiki.
su mantik da bi degismedi. yaptiran herkes kotu cikarsa aldircak sanki ondan yaptiriyor. kotu cikma ihtinalnde belki kendni hazirlicak belki arastirma yapacak karsilacagi durum icin.

su mantik da bi degismedi. yaptiran herkes kotu cikarsa aldircak sanki ondan yaptiriyor. kotu cikma ihtinalnde belki kendni hazirlicak belki arastirma yapacak karsilacagi durum icin.
Diyelim ki down sendromu dediler bi tedavisi de yok o zaman kendini kahretmeyecek mi? Ben yaşamış olduğum durumdan yola çıkarak söylüyorum.
Hamile kaldınız mı bilmiyorum ama bir doktor bile o ihtimali söylediğinde çok kötü bir hamilelik geçiriyorsunuz ve bebek de bundan etkileniyor. Ki o ihtimali söyleyip öyle olmayanlar var. Hatta bir ünlü kimdi bilmiyorum çocuğuna her tür tetkiki yaptırmıştı, down sendromu vs hiçbir sıkıntısının olmadığı söylenmişti ama çocuğu down sendromlu doğdu. Yani yüzde yüz gerçekliği bile yok.
Kendim tercih etmedim diye söyledim. Ve mantıklı açıklamasını da yaptım. Tabiki kendi bileceği iş de dedim. Peki size ne oluyor?

Diyelim ki down sendromu dediler bi tedavisi de yok o zaman kendini kahretmeyecek mi? Ben yaşamış olduğum durumdan yola çıkarak söylüyorum.
Hamile kaldınız mı bilmiyorum ama bir doktor bile o ihtimali söylediğinde çok kötü bir hamilelik geçiriyorsunuz ve bebek de bundan etkileniyor. Ki o ihtimali söyleyip öyle olmayanlar var. Hatta bir ünlü kimdi bilmiyorum çocuğuna her tür tetkiki yaptırmıştı, down sendromu vs hiçbir sıkıntısının olmadığı söylenmişti ama çocuğu down sendromlu doğdu. Yani yüzde yüz gerçekliği bile yok.
Kendim tercih etmedim diye söyledim. Ve mantıklı açıklamasını da yaptım. Tabiki kendi bileceği iş de dedim. Peki size ne oluyor?
sen oyle bi amac tasiyosun diye herkes o amacta mi olacak. belki baska bi anne kahrolmak yerine bilinclenecek arastiracak okuyack. bebegi dogmadan nasil bi hayat kuracagini sekillendirecek kendini de hazirlayacak. yani bu testi yaptiran herkes kotu cikarsa aldiracak kafasindan cikin artik. hersey ya siyah ya da beyaz degildir.

O ünlü özgün uğurlu.

Off her konuda tartışma ortami yaratmayi nasıl basariyorsunuz . Bilgi almak icin bir konu actim ama sizin kendi aranizda tartışmanizi okuyorun sadece

Back
X