Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakan beyi aslında Mesut hocayla aynı oranda başarılı buluyorum. Başarı sırası bu şekilde ilerliyor o yüzden sona koydum açıklamaları şöyle yapayım
Eren bey Ankara değil dünya çapında literatür e girmiş çalışmaları olan bir gurudur. Tüm rino kongrelerinde konuşma yapar ders verir. Ankara piyasasında ondan iyi bir hoca yok.NET. Ama fiyatları sıfır burna on onbes değişir belki pazarlıkla dokuza falan düşer revizyon ise min on altı(hakediyor da. Nitekim burda herkes uzun vade sonuçları es geçiyor üç beş ayda güzeş burnum oldu sanıyor. )
Taşkın bey Eren abi kadar olmasa da o da ehlidir işin.
Erkan bey de bunların altında gelir birazda medyatiktir. Ama iyi burun yapar
Timur hoca GATA'dan geçti gata da rino konusunda ehildi her kbb ci ondan feyz alırdı.
Adnan Fuat büyüklü genç proflardan asla reklam yapmaz şuan Ünv hocası zaten muayenehane hekimleri gibi para odaklı çalışmıyor akademik bir insan. Zaten üstte saydığım bu isimler şuan rino ile alakalı kitap çalışması yapmaktalar müthiş bir kbb literatürü olacağına inanıyorum.
Mesut ve Hakan hoca da burunla ilgilenen yıllardır bu alanda bir çok ameliyat yapmış kendilerine bu alanı seçmiş insanlar üstteki isimler kadar olmasa da ellerinden kötü burun çıktığını görmedim. (Naçizane)
Ben kbb sektörüne çalışıyorum arkadasım hiç bir hekim kusursuz değildir ama Ankara piyasasında kbb camiasından fikir alırsanız size benim söylediklerimden aksi birşey demeyecekler. Ankara'da yaşıyorsanız alın listeyi bu hekimleri herhangi bir devlet yada üniversite hastanesine bir kbb polikniğine girip sorun. Hatta kime sorduğunuzu bana da söylerseniz bende o danıştığınız hekimin size şeceresini iletirim. işim dolayısı ile Ankara'daki tüm kbb hekimlerini tanıyorum. (Asistanlar dahil) Plastik cerrahlar ile alakalı tek bir fikir yorumum var mı orada??? Yok! Nitekim tanıdığım bir kanal değil. Biraz araştırsanız zaten bu sene ve her sene rino konusunda tüm kayda değer konuşmaları ve eğitimlerde Eren taştan ın başı çektiğini görürsünüz ben size farazi bilgi vermedim aç oku araştır adamın yaptığı bir kıkırdak çalışması dünya da konuşuluyor.Arkadasim bu insanlar sihirbaz degil boyle yazilarla insanlara cok fazla umut vermeyin herkesin burnu farkli. Herkesin gorunumune yukledigi anlam bir degil az once bir konuya girdim kizin biri ameliyat oldum bunalimdayim burnum kotu demis, resim koymus kitap gibi. Bir kez inanmis burnunun kotu olduguna, simdi psikiyatriste gidiyor. Intihara kalkisan bile var burda yanlis algiya neden olabilirsiniz.
Bastan asagi butun listeyi kusursuz ilan etmissiniz ama eren tastanin (ilk ve ikinci kez kendisine ameliyat olup) cokmus burnu vardi forumda. her doktorun vardir sadece buraya yazmamistir sizin yada benim sikayet duymamis olmamiz onemli degil.
Iyi forumlar.
Ben kbb sektörüne çalışıyorum arkadasım hiç bir hekim kusursuz değildir ama Ankara piyasasında kbb camiasından fikir alırsanız size benim söylediklerimden aksi birşey demeyecek. Ben işim dolayısı ile Ankara'daki tüm kbb hekimlerini tanıyorum. Plastik cerrahlar ile alakalı tek bir fikir yorumum var mı orada??? Yok! Nitekim tanıdığım bir kanal değil. Biraz araştırsanız zaten bu sene ve her sene rino konusunda tüm kayda değer konuşmaları ve eğitimlerde Eren taştan ın başı çektiğini görürsünüz ben size farazi bilgi vermedim aç oku araştır adamın yaptığı bir kıkırdak çalışması dünya da konuşuluyor.
Bence siz kendi yorumunuzu gözden geçirmelisiniz benim iddialı konuşma sebebim onlarca vaka tanıklığımdan kaynaklı. O kadar saçma isimler dolaşıyor ki su forumda Ankara için. Üzgünüm bir revizyon acısı çektiğim için insanları doğru yönlendirmeyi kendime borç bilirim. Lakin buradaki insanlar da akılsız değil her hekimin mutlak olumsuz Vakalarının olabileceğini idrak edebilir nitekim Tanrı değiller. Ayrıca ben hepsini de Harika ilan etmedim sıralama yaptım a plus ve b plus olarak...
Uzatmayacağım anlayan anladı beni :) Size de iyi geceler umarım revizyonunuz istediğiniz gibi olurHanimefendi turkce konusuyorum, bu onlarca vaka arasinda hic mi kotu sonuca rastlamadiniz? Rastladinizsa neden bahsetmediniz? Bahsetmemeniz yuzunden elestirdim zaten. Herkes bir degil kimin neyi idrak edebilecegini bilemezsiniz bu forumda genc arkadaslar var. Siralama yapmissiniz anlasiliyor ki en tepedeki isimler kusursuz bende o kisiyle yuzyuze tanistigimi ve bircok mutlu hastasinin yaninda basarisiz bir vakasini gordugumu soyluyorum. Cok basit aslinda. Neyse iyi geceler.
Anlıyorum sorun değil bu konuda bir araştırma gerekirse seve seve yardımcı olurum özelden yazabilirsiniz. iyi akşamlar dilerim geçmiş olsun şimdidenTesekkur ederim ben aslinda nisanlim icin arastiriyorum. Ankaranin gobeginde troll bir doktora cattik agzimiz fena yandi. Bu yuzden yorumlarda biraz hassasim, sert ciktiysam kusura bakmayin.
Siz kime revizyon oldunuz?Anlıyorum sorun değil bu konuda bir araştırma gerekirse seve seve yardımcı olurum özelden yazabilirsiniz. iyi akşamlar dilerim geçmiş olsun şimdiden
Merhaba arkadaslar Ankarada Hakan Soygüre ameliyat olan varmi? Bana yardimci olabilirmisiniz. Ankarada burun estetigi icin doktor ariyorun
Ben 2 hafta önce Hakan hocaya ameliyat oldum . Millet burda kbbcileri saymış lakin sorunun cevabı pek değil onlar ben doktorumu tesadüfen buldum açıkçası instagramda gezerken . Buradan okuduğum birkaç doktorla görüşmüştüm hiç biri içime sinmemişti zira çoğu herkese aynı şekil bir burun yapıyordu görüştüğümde de bana karşı dürüst olmadıklarını fark ettim doktor olmadığım halde fark ettiğim şekil bozukluklarını bile söylemediler güzel yaparız güzel olursun deyip geçtiler . Demem o ki gidip görüşmeden asla bilemezsin . Hakan hocayla görüşünce zaten açık açık sayacaktır sana burnunun şurasında şu var , yaparsam şurasına şunu yapacağım diye benim aklıma takılan rahatsız olduğum ne varsa ben söylemeden saymıştı ilk muayenede . Eminim herkese aynı özeni gösteriyordur çünkü instagramına bakıp herkes düşünebilir en güzellerini paylaştığını ama hepsinin burnu farklı ve yüzlerine çok uygun gelmişti bana , hedefim de buydu benim çok bombastik petek dinçöz burnu olsun diye gitmemiştim . Şimdiyse aynen " ben böyle doğmalıymışım " gibi hissediyorum . herkes şöyle arkadaş böyle tatlış demiş , doğru kesinlikle doğru ama bana doktorumun benle arkadaş olması değil bana karşı dürüst ve tabi tüm suratımın ortasını ona emanet edeceğim için bir miktar özenli ve becerikli olması gerekiyordu Hakan hocada bunu gördüm ve hiç pişman değilim
fotoğraf atabilir misiniz?Merhaba, dün sabah Hakan beye amelıyat oldum bende cok memnun kaldım kendısı Ankarada 1 numaralı isim. Tanıştıktan sonra tamam işte ben doktorumu buldum dedim. Beni çok guzel bılgılendırdı ve yonlendırdı. Nefes problemımden zaten kurtulacaktım ama burnumdakı kucuk kemiği de duzelttırmek ıstıyordum. Birlikte bana en yakışacak sekılde burnumu tasarladık. Çıkınca amelıyatta cekılmıs olan fotografımı gorunce işte budur dedim. suan 2. gunum ve 10 gun sonra alçının cıkmasını sabırsızlıkla beklıyorum. Sonsuz teşekkür ederim hersey ıcın !
Ne kadara ameliyat olduğunuzu sorabilir miyim?