Aşılama ankara'da dr önerisi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

denizim84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2010
1.595
125
123
arkadaşlar 2.aşılama yaptıracağım ocak ayında

ahmet bostancı mı hakan şatıroğlu mu

yada hangi dr u önerirsiniz bir de aydan biriyi duydum

bende tüp bebek düşünüyorum, aşılama olmuyor bize, araştırdığım kadarıyla, ankarada en iyiler Recai Papuccu, Timur Gürgan, Hakan Yaralı bence bu doktorları iyice araştır sonrasında gitmeye karar ver derim. ben 1,5 senedir araştırıyorum, simdi yaptırmaya karar verdim. bol şanssssss

arkadaşlar çok acil kimsenin bilgisi yok mu

ben özel olarak muayenehaneye gidiyorum. doktorumdan, bilgisinden, hitabet ve yaklaşımındna çok çok memnunum. hatta ben de hayranlık uyandıracak kadar nazik ve kibar bir bayan.
eğer bütçene sorun olmayacaksa önerebilirim. hastane doktorlarından çok hoşlanmıyorum ben saçma sapan insanlar yüzünden bizlre sabrları kalmıyor. özel hastanelerde gün geçtikçe kalabalıklaşıyor. böyle bi konuda kmse 2.planda olmayı istemez elbete işte bu yüzden insan sıcak ve samimi bir doktoru olsun istiyor.

ben özel olarak muayenehaneye gidiyorum. doktorumdan, bilgisinden, hitabet ve yaklaşımındna çok çok memnunum. hatta ben de hayranlık uyandıracak kadar nazik ve kibar bir bayan.
eğer bütçene sorun olmayacaksa önerebilirim. hastane doktorlarından çok hoşlanmıyorum ben saçma sapan insanlar yüzünden bizlre sabrları kalmıyor. özel hastanelerde gün geçtikçe kalabalıklaşıyor. böyle bi konuda kmse 2.planda olmayı istemez elbete işte bu yüzden insan sıcak ve samimi bir doktoru olsun istiyor.

hangi dr acaba...............

Back
X