Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ankarada dudak dolgusu yaptıran kk güzelleri foto atar mısınız :)
Dudak dolgusu yaptırmak istiyorum deneyimlerinizi paylaşırsanız coook mutluu olurum <3
Bende ankaradayım ve bende istiyorum ama eninde değilimbilemedim fiyatlar Nasıl acaba
Kaliciligina bağlı fiyat aralıği 600-900 arasi degisiyor canimBende ankaradayım ve bende istiyorum ama eninde değilimbilemedim fiyatlar Nasıl acaba
Nerde acaba oBen de istiyorum Mehmet Akgün e gideceğim dudaklarım zaten kalın o.5 cc yapıyor mudur acaba
Tatlım maalesef ankarada..burun dolgum göz nazobial filan yaptırdım acayip memnun kaldım fiyatta da indirim yaptı baya..çene ile ufak bi dudak olayı düşünüyorum şimdi..Ankara'yı iyi bilmiyorum sekreteri tarif etti..Nerde acaba o
Ben Akaralıyım zaten ondan sordum. Çukurambar Ambrosia'da Başak Kandi var ona gittim memnun kaldım bendeTatlım maalesef ankarada..burun dolgum göz nazobial filan yaptırdım acayip memnun kaldım fiyatta da indirim yaptı baya..çene ile ufak bi dudak olayı düşünüyorum şimdi..Ankara'yı iyi bilmiyorum sekreteri tarif etti..
Nekadara yaptırdınız?Dün Ankara ya gelip Mehmet Akgün'e dudak dolgusu yaptırdım memnun kaldım hafif şişlik hissediyordum şuan bu sorunda kalmadı yaptırcak bayanlara öneririm.