Ankarada dudak dolgusu..?

matemm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
3.112
947
34
Ankarada bu işi yapan güvenilir, kaliteli dolgu maddesi kullanan ve doğallıktan yana olan gidebileceğim yerler nerelerdir?
Gidenler yaptıranlar ve memnun kalanlar adres bilgisi verirlerse sevinirim...

çukurambarda dr.buket yıldırım juvederm marka ile yapıyor, şahsım adına çok memnunum tavsiye ederim. ben de doğal olmasını istiyordum hiç kimse dudağında dolgu mu var bile demedi bugüne kadar

çukurambarda dr.buket yıldırım juvederm marka ile yapıyor, şahsım adına çok memnunum tavsiye ederim. ben de doğal olmasını istiyordum hiç kimse dudağında dolgu mu var bile demedi bugüne kadar
sadece dudak fotoğrafınızı görmem mümkünmü acaba öncesi sonrası diye özelden gönderebilirmisiniz?
birde ne kadar ücret ödediniz ve hiç topaklanma olmadımı?

Doç. Dr. Zühtü DEMİR'e 3 senedir yaptırıyorum. 1 tüp 600 TL civarı canım, ben Juvederm Ultra 2 yaptırıyorum ve çok memnunum. İşlemden önce kremle uyuşturuluyor dudaklar. Zühtü Bey her zaman doğallıktan yanadır ama ben bol bol enjekte ettiriyorum. :) Gidecek olursan haberim olsun.

Juvederm Ultra 2 nin özelliği nedir acaba..?
bende zaten çok az sadece 1 tüp uygulatmak isterim.600 tl de sanırım ortalama bi fiyat..

sadece dudak fotoğrafınızı görmem mümkünmü acaba öncesi sonrası diye özelden gönderebilirmisiniz?
birde ne kadar ücret ödediniz ve hiç topaklanma olmadımı?

kusura bakmayın yeni gördüm mesajınızı öncesi sonrası yok ama şu anki halini gönderebilirim özelde bu arada ben 800tlye yaptırıyorum uygulamayı, topaklanma olmadı canım ilk hafta elimde hissedebiliyordum sonra geçti

Ankarada bu işi yapan güvenilir, kaliteli dolgu maddesi kullanan ve doğallıktan yana olan gidebileceğim yerler nerelerdir?

Kizilayda Mehmet Akgün var ben yaptirdim canim 1yila yakin oldu

Bende 1 hafta önce dudak dolgusu yaptırdım kızlar Mehmet Akgün'e memnunum fotoları yüklerim şişliği indi dudaklarımın :)

Bende yeni yaptırmayı düşünüyorum birçok doktor adı duydum ama kararsızım yardımcı olurmusunz

Bende 1 hafta önce dudak dolgusu yaptırdım kızlar Mehmet Akgün'e memnunum fotoları yüklerim şişliği indi dudaklarımın :)
Bende Mehmet Akgun e yaptirdim hic memnun kalmadim. Burda ki yorumlardan yola cikmistim. Simdi o yorum yapan kisilerin kullanicilarina baktim Reklam icerikli diye kapanmis. :KK43: :KK43: kisinin burdan reklami cok donuyor.

Eklentiler

• 20150828_111901-1.jpg
    20150828_111901-1.jpg
    67 KB · Görüntüleme: 447
Merhaba ben yaklaşık 1 hafta önce çeneme dolgu yaptırdım. Doktorum Mehmet Akgün, kendisinden oldukça memnun kaldım. Mehmet Bey işini keyifle yapan bir insan ve dolgu işleminden sonra gerçekten mutlu ayrılıyorsunuz.. Mehmet Bey sizi dinliyor ihtiyaçlarınız ve uygun gördüğü şekilde yönlendirme yapıyor. Çeneme yapılan işlemin görseline bakmak isterseniz ekte gönderiyorum ... Sağlıkla mutlu kalın :)

Eklentiler

• PhotoGrid_1446747341406.jpg
    PhotoGrid_1446747341406.jpg
    231,9 KB · Görüntüleme: 395
X