Ankarada en iyi burun estetiği doktoru..?

Merhaba , uzun zaman araştırdım.Hem nefes hem de estetik problemlerle Haldun Kamburogluna başvurdum.kendisinden cok memnun kaldım.ilgili ve çok sempatik biridir.Kesinlikle güven uyandıran yanı var.Şuan yüzüme yakışan çok doğal bir burnum var.yüzümün karakteri çok degişmeden cok doğal bi buruna sahip oldum.ameliyattan sonra hiç ağrım ve morarmalarım olmadı.Haldun Kamburoğluna cok teşekkür ediyorum olur da okursa:KK66: Kesinlikle tavsiye ediyorum.
merhabalar..ben doğal duran insanların çok da anlamayacağı bi ameliyat istiyorum..bunun içi haldun beyi öneiri misniz

Haldun bey yurtdışında ve ocakta Dönüyor en erken ameliyat tarihini Mayıs'a veriyor. Ben Aynı poliklinikten Ozan Bitik i tercih ettim.

Ankarada ameliyat olan kişiler lütfen yazsınlar.
Tunç şafak ,serdar öztürk,tevfik sözen ve zühtü demiri eledim.
Burda gördüğüm yorumlardan ve fotoğraflardan ötürü.
Mutlaka başka doktorlar vardır.ve zamanım az..yardımcı olun...
neden zühtü demiri elediniz. bende burun estetiği olmayı düşünüyorum ve zühtü demirden randevu aldım. siz neden elediniz.

Adları geçen doktorlarin çoğuna gittim,aylarca araştırdım durdum,günlerce haftalarca forumlari okudum,cok agladim,cok caresiz hissettim,cunku benim 3.ameliyatim olacakti...en sonunda Gazi universitesinden Osman Latifogluna ameliyat oldum,şu an alçili burnum,burun ucum istedigim gibi olmuş,bi onu görebiliyorum:) diger kısımlar kapali, sonuc super diyebilmem icin coook erken ama hocayla bi görüş derim,muayenesi ücretli ama deger;)

Adları geçen doktorlarin çoğuna gittim,aylarca araştırdım durdum,günlerce haftalarca forumlari okudum,cok agladim,cok caresiz hissettim,cunku benim 3.ameliyatim olacakti...en sonunda Gazi universitesinden Osman Latifogluna ameliyat oldum,şu an alçili burnum,burun ucum istedigim gibi olmuş,bi onu görebiliyorum:) diger kısımlar kapali, sonuc super diyebilmem icin coook erken ama hocayla bi görüş derim,muayenesi ücretli ama deger:KK66:
muayne ücreti ne kadar . birde amileyat ücretini ögrenebilirmiyiz

muayne ücreti ne kadar . birde amileyat ücretini ögrenebilirmiyiz
Muayene ücreti 300 TL. Ameliyat ücreti kişiden kişiye tabi ki değişir. Ama hocanın fiyat skalası 4000- 6000 arası değişiyor zannımca.Piyasaya göre gayet uygun fiyata revizyon ameliyatı yapıyor.Ben bi ton doktor gezdim, ameliyat için en az 8000 istediler, hatta 14.000 isteyen bile oldu.Hatta 14.000 isteyen kaburgamdan ve kulağımdan kıkırdak alacağını falan söyledi:( İyice tırstım, ameliyattan vazgeçeceğim anda Osman Hocayı buldum, kulağıma ve kaburgama el atmadan ameliyatı yapabileceğini söyledi ki öylede oldu.Osman Hoca neleri yapabileceğini, nelerin mümkün olmayacağını açık yüreklilikle söylüyor.Çok dürüst olduğunu düşünüyorum, inşallah alçım çıktıktan, şişliklerim indikten sonra, yıllardır süren bu ıstırabım bittikten sonra gene buraya yazmak nasip olur ve sizlere daha kesin bir sonuç söyleyebilirim:KK19:bende beklemedeyim bakalım

burdan gördüğüm bi iki hasta fotoğrafını doğal bulmadığım için elemiştim.
Merhaba ben kesinlikle Muhittin Eskiyi öneririm. Mutlaka araştır. Ben çok memnunum. Çok önemli bir karar. Aynı şeyleri yaşadıgım için yardimci olmak istiyorum. Çok başarılı bir dr. Nasıl istiyorsan öyle yapıyor. İnan benimkini tam istediğim gibi yaptı hayret ettim. Ki benim.burnum ćok sorunluydu. Mutlaka görüş.

Muayene ücreti 300 TL. Ameliyat ücreti kişiden kişiye tabi ki değişir. Ama hocanın fiyat skalası 4000- 6000 arası değişiyor zannımca.Piyasaya göre gayet uygun fiyata revizyon ameliyatı yapıyor.Ben bi ton doktor gezdim, ameliyat için en az 8000 istediler, hatta 14.000 isteyen bile oldu.Hatta 14.000 isteyen kaburgamdan ve kulağımdan kıkırdak alacağını falan söyledi:KK43: İyice tırstım, ameliyattan vazgeçeceğim anda Osman Hocayı buldum, kulağıma ve kaburgama el atmadan ameliyatı yapabileceğini söyledi ki öylede oldu.Osman Hoca neleri yapabileceğini, nelerin mümkün olmayacağını açık yüreklilikle söylüyor.Çok dürüst olduğunu düşünüyorum, inşallah alçım çıktıktan, şişliklerim indikten sonra, yıllardır süren bu ıstırabım bittikten sonra gene buraya yazmak nasip olur ve sizlere daha kesin bir sonuç söyleyebilirim:KK19:bende beklemedeyim bakalım
kaburgadan kıkırdak alacak olan eren taştanmı size 14.000 dedi acaba..?

kaburgadan kıkırdak alacak olan eren taştanmı size 14.000 dedi acaba..?
Burdan isim vermeyi etik bulmuyorum, Hiç bir doktoru asla ve asla karalamak istemem, bu zaten benim haddim değil...Size özelden o doktorun ismini atayım olur mu?

Slm ben tevfik sözeni arastirdm muayene olacaktim ama bi türlü randevu alamadım iletisime gecemedim.benim nefes problemi var iç kisim egikliginin duzeltilmesi lazim acil muayene olabilecegim bi dr soyler misiniz.zaman problemim var ay sonuna ayrılıyorm ankaradan

tevfik sözene mail göndereceksiniz aynı gün içinde cvp alırsınız muhtemelen.kendisi hacettepede ama ameliyatınızı hemen yaptıramazsınız kendisi yoğun oluyor. özele giderseniz 1 hafta içinde ameliyat yaparlar doktor konusunda kimi düşünüyorsun

tevfik sözene mail göndereceksiniz aynı gün içinde cvp alırsınız muhtemelen.kendisi hacettepede ama ameliyatınızı hemen yaptıramazsınız kendisi yoğun oluyor. özele giderseniz 1 hafta içinde ameliyat yaparlar doktor konusunda kimi düşünüyorsun
Tevfik sozeni düşünüyorum ama onerebileceginz var mi baska dr cok acil görünmem lazm mail attim tevfik sozene kac gun oldu donmedi doguda calisiorm ve yakin zamanda gitmem lazm gitmeden once olmak istiyorum

Tevfik sozeni düşünüyorum ama onerebileceginz var mi baska dr cok acil görünmem lazm mail attim tevfik sozene kac gun oldu donmedi doguda calisiorm ve yakin zamanda gitmem lazm gitmeden once olmak istiyorum

siz bilirsiniz ama bu hayatınızda alacağınız en önemli kararlardan birisi..bir ömür boyu seçeceğiniz dr un imzasını yüzünüzde taşıyacaksınız..çok acil bir sağlık probleminiz yoksa aceleye getirmeyin daha doğrusu acele olsun diye içinize sinmeyen bir dr a ameliyat olmayın..

Tevfik hoca çok yoğun ama maillere mutlaka dönüyor

siz bilirsiniz ama bu hayatınızda alacağınız en önemli kararlardan birisi..bir ömür boyu seçeceğiniz dr un imzasını yüzünüzde taşıyacaksınız..çok acil bir sağlık probleminiz yoksa aceleye getirmeyin daha doğrusu acele olsun diye içinize sinmeyen bir dr a ameliyat olmayın..

Tevfik hoca çok yoğun ama maillere mutlaka dönüyor
Teşekkür ederim bilgileriniz icin.benm distan hic bir problemim yok hatta cogu kisi estetik zannedio burun kemigi icten nefes yolunu tamamen kapatmis bas agrisi unutkanlik yapıyor cok rahatsz ediyor.tevfik sozenin ucreti konusunda bilginiz var mi ama benmki estetik degil

Back
X