Ankarada en iyi burun estetiği doktoru..?

öncesi ve sonrası olarak fotoğraflarınızı atabilir misiniz acaba? isterseniz özel mesaj olarak da arabilrisiniz mümkünse. Biz de arkadaşımla doğru doktoru arıyoruz. Bi türlü içimize sinen olmadı tam anlamıyla.

Geçenlerde biri bana Hakan Soygür ü önerdi. Muhitdin Eski ve Tevfik Sözen de aklımdaki diğer isimler. Haldun kamburoğlu şuan kendi yerini açtı ve fiyatlarıını uçurdu.

Önerilerinizi bekliyorummm, en kısa sürede bu işi halletmem gerekiyor.

Osman Latifoglu pisman olmazsin. Ameliyatimin 8.gunu kimse inanmiyor ameliyat olduguma Bir kac yere attim foto da

hayır benim ilk ameliyat olacak..sizin ilk ameliyatı kim yaptı
Emin Mavili diye bir doktor yaptı. Ama ben sana gerçekten iyice düşünmeni öneririm, sonradan pişman olmak çok beter. Hatta öyle çok kusurlu, çok göze batan bir burun değilse yaptırmamanı tavsiye ederim.

Emin Mavili diye bir doktor yaptı. Ama ben sana gerçekten iyice düşünmeni öneririm, sonradan pişman olmak çok beter. Hatta öyle çok kusurlu, çok göze batan bir burun değilse yaptırmamanı tavsiye ederim.
ifademi çok değiştiriyor ve nefes problemim var kbb uzmanı ameliyat olman gerek dedi..evet doktor kararı vermek çok zor .umarım yanılmam

Ay hem çok korkuyorum hem de bir an önce olmak istiyorum ameliyatımı ama bir türlü karar veremiyorum. Zaten pimpirikli bir insanım bir de bebeğim var

ifademi çok değiştiriyor ve nefes problemim var kbb uzmanı ameliyat olman gerek dedi..evet doktor kararı vermek çok zor .umarım yanılmam
canım bende yaptırcm b yaz. Osman Latifoğlu Aycan kayıkçıoğlu ve Fikret ileri arasındayım üçüde profesor fiyatları 5 6 civarında araştır drim

Merhaba ben Tevfik sözen e ameliyat oldum çok araştırma yaptım eğer ona olmasaydım Muhammed Dilber e giderdim hem kbb ci olduğu hem doğal burunlar yaptığını düşündüğüm için

Merhaba ben Tevfik sözen e ameliyat oldum çok araştırma yaptım eğer ona olmasaydım Muhammed Dilber e giderdim hem kbb ci olduğu hem doğal burunlar yaptığını düşündüğüm için
tevfik beye ne zaman oldunuz acaba memnun kaldınızmı? özelden foto göndermeniz mümkünmü bende araştırıyorum

tevfik beye ne zaman oldunuz acaba memnun kaldınızmı? özelden foto göndermeniz mümkünmü bende araştırıyorum
Haziran da oldum memnunum eski fotolarımdan bulursam göndereyim burnunuzda işlevsel sıkıntılar da var sanırım kbb ci düşünmenizi tavsiye ederim

Merhaba 15 mart da yeni ameliyat oldum Prof dr SÜhan Ayhan a ve cok memnunum hem dogal burun yapti hemde cok guzel aciklamalarla oncesinde ve sonrasinda beni memnun etti

Merhaba 15 mart da yeni ameliyat oldum Prof dr SÜhan Ayhan a ve cok memnunum hem dogal burun yapti hemde cok guzel aciklamalarla oncesinde ve sonrasinda beni memnun etti

Memnun kalmanıza çok sevindim.Benim de cumartesi sühan beyle randevum var. Muayene ücretini ameliyat ücretinden düşüyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…