Aşılama Ankarada en iyi tüp bebek merkezi budur değiniz bir yer varmı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

lotus06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2011
28
1
36
Ankara
merhaba arkadaşlar 3 ay önce acı bir haberle sanki hayatım değişti. eşimin azospermi olduğunu öğrendim. 3 aydır düşünüp üzülüp ağlayıp duruyorum. ama artık toparlanıp harekete geçme zamanım geldi. yoksa kendimi bitirip duracağım. ankarada tüp bebek deneyimi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olun, tavsiye edebileceğiniz merkezler ya da doktorlar hangileri?

araştırmalarıma başladım, birkaç merkezle görüştüm ama sonuçta birinci ağızdan yani tecrübeli arkadaşlardan fikir edinmemin çok faydalı olacağını düşndüm. benim gibi tek çözümü tüp bebek olan arkadaşlar gelin birlikte dertleşelim.

kızlar bende Tüp Bebek yaptırmak istiyorum, ankaradayım eşimde ve bende her hangi bir problem yok, bize yardımcı olur musunuz?

bir sorun yoksa neden tüp bebek düşünüyosunki?

çünkü artık anne olmak istiyorum! belki sana mantıksız geliyor ama bunu özlemle bekleyen, içi burukl, kendini yalnız çaresiz hisseden birisi olmadan bunu anlayamazsın arkadaşım!Tüp bebekte olcak diye bir düşüncem yok ama imkanım varsa, şansımı denemek istiyorum, belki bahanem olur! bebeğim olur!

lotus geçmiş olsun allah şifa versin..ben 3. aşılamada hamile kaldım.eşimde oligospermi vardı.azo başka türlü bişe tabi..ben faih hastne gitmiştim.orada tüp bebek bölümünün başkanı nilgün turhan var.biraz soğuk bi kadın ama işinin ehli olduğunu söyleyebilirim.istersen düşün

bir arkadaşda Nilgin Turhanı önerdi ama en geç 15:30 a kadar muayen olabiliyorsun. ben çalışıyorum akşam 18:00 den sonra gidebilirim.

bir arkadaşda Nilgin Turhanı önerdi ama en geç 15:30 a kadar muayen olabiliyorsun. ben çalışıyorum akşam 18:00 den sonra gidebilirim.

merhaba canım benim 3üz ogullarım var 10 senelik evliyim ve 7 senelik tedavi sürecinden sonra tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım. pko magduruyum ve bu nedenle anovulardım. yani hiç yumurtam olusmuyordu. aylarca klomen ve gonal f 900 kullandım, işe yaramadı.sonra birden hiç umudum yokken 4 yumurtam oldugunu ögrendim 3ünü döllediler. 3ü de tuttu cok şükür. Kesinlikle Maya tüp bebek merkezini öneririm sana ve aynı durumdaki arkadaslara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…