Erkek İnfertilitesi Ankarada erkek infertilitesinde başarılı dr?merkez?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

pozitif16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2016
33
34
3
41
Arkadaslar esimin morfoloji 0-1, ileri hareket 0. 2 tup denemem var.ikisinde de 2 tane blast embriyo konuldu ama negatif. Tekrar tup denemekten baska caremiz yok. Ankarada yasiyoruz. Burada erkek infertilitesinde 1 numarali merkez ve dr dediginiz bildiginiz varsa yazabilirmisiniz??

Geçmiş olsun biz istanbuldan ankaraya prof.dr.kaan aydosa gittik.Çoğu memnun bizde hala tedavi aşamasındayız.Değerlerimiz normal durumda tüm testlerimiz temiz çıktı şükür.Özel muayenehanesi de var Ankara üniversitesi cebeci tıp fakültesi hastanesindede çalışıyor.Gitmenizde fayda var.İnşallah şifa bulursunuz

Canim biz de 2 sene oncesinde gittik. Duzen lab na gondermisti orda tahliller epey guzel cikti nasil olduysa. O da dogal yolla olur dedi.biraktik. olmayinca tup bebek yaptirdik.2 tane negatif oldu. Gecen tekrar mail attim kaan hocaya.soyle yazmis
Denemenizin başarısız olması gerçekten üzücü. Ancak sizin durumunuzda tekrar denemekten başka bir çare yok. Benzer durumda olup da 13 deneme sonra bebek sahibi olan hasta biliyorum. Bence bir süre bekleyelim. Siz de eşinizle birlikte bu dönemde bir süre dinlenin. İmkan varsa kısa bir tatile de çıkabilirsiniz.
1 ay sonra da bana FSH;Testtosteron, AST, ALT ve GGT testlerinizi yaptırıp yollayın. Ona göre tedaviyi düzenleyelim.

darkgirl1906 merhaba bir sorum olacak.Siz de sıkıntı neydi ? Geçen hafta eşimin azosperm olduğunu öğrendik.hiç sperm yok .Kaan hocaya gitmeyi biz de düşünüyoruz ama çok korkuyorum sonucun olumsuz olmasından burda bir sürü yazı okudum kimi memnun kimi sonuç alamamış oyalanıyoruz diyor .önce tedavi mi olmak gerek yoksa tese mi yapılması daha mantıklı bilemiyoruz.

Bizde tam olarak bilemiyoruz ilk test yaptırdık numuneyi sanırım çok bekletmişler 5 milyon çıkmıştı.hareketli sayısıda yüzde 15lerdeydi sanırım.Sonra devlet hastanesine muayene oldu eşim üroloji doktoru klomen ve promotil mforte vermişti bi kaç günde keçiboynuzu kürü yaptık.20 gün sonra düzen lab da tekrarladık sonuç baya yükselmişti.ilaçların etkisimiydi tam bilemiyoruz.İlk sonuçta moralimizi bozmuştu kime sorsak tüp bebek dendi.sonraki sonuçda totel 150 ml de 50 milyon hareketlilikde yüzde 50lerdeydi değişmeyen sadece morfoloji yüzde 4 . Kaan hoca morfolojiyi önemsemedi dna hasarına baktı yüzde 13 çıktı.sonra semen analizi enfeksiyona baktı temiz çıktı bekleyin 6 ay içinde doğal yolla gebelik olur dedi ve 3 ay boyunca eşime emodex verdi kullanıyor eşim şuan .testi tekrarlıcaz ilaçlar bitince bakalım faydası oldumu.Birde beslenme şekline önem veriyor.Pek bizde uyamadık eşimin değişkenlik gösterdiği için çalışma saatleri evde olduğu saatler farklı oluyor.Düzenli uygulayamadık .Ağustosda bitiyor 6 ay aynı zamanda 2.yılımıza giriyoruz.Hayırlısı olsun hakkmızda.Tavsiyem internet sitesine üye olun tüm tahlillerinizi yollayın cevap veriyormuş muayene olmadan biz bilmiyorduk gitti 450 tl verdik tanıdk vasıtasıyla randevu zamanını beklemedik ama şimdi arayınca 1 ay sonrasına kadar veriliyor randevu.Birde ankardaysanız çalıştığı hastanedende randevu almaya çalışın isterseniz.İyiki muayene olmuş eşim varikosel felan yokmuş çok şükür eşimde.Size daha farklı tedavi yapar mutlaka geçmiş olsun.

Bizde beklemedeyiz morfoloji kaç sizin eşimin temiz çıkığı için sonuçlar bekliyoruz ağustosta 6 ay olacak.Beklemek isterseniz de tüp bebek deneriz demişti.eşiniz emodex kullandımı sizinde .

Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler icin. Olumlu sonuclar alabildiginize sevindim.O zaman bizde alalım randevu hemen.Allah tez zamanda kucağıniza bebis versin insallah

Bizde beklemedeyiz morfoloji kaç sizin eşimin temiz çıkığı için sonuçlar bekliyoruz ağustosta 6 ay olacak.Beklemek isterseniz de tüp bebek deneriz demişti.eşiniz emodex kullandımı sizinde .
1 sene hamile kalamayinca normal kadin dogum druna gitmistik.bende hersey normal cikti Allaha sukur. Dr esimden kruger ce spermiyogram istedi. Aci gercegi burda ogrendik.esimin morfoloji 0 ileri hareket 0 sayisi 20 mlyn cikti. Dr direk bana kizim sizin cocugunuz olmaz asilama bile yapamazsiniz direk tup bebek dedi. Nasil agladimi unutamam. Sonra baya arastirma icine girdik. Kaan aydos a muayene olduk. Kaan hoca tekrar spermiyogram ve morfoloji. Sperm dna hasari istedi. Burda sonuclar sasirtici derecede iyi cikti. Ileri hareket %65 morfoloji %10 dna hasari 12.. duzen labna yaptirdik. Sonra kaan hoca normal yolla olur dedi. Bi 6 ay gecti olmayinca tup bebek yaptirmaya karar verdik. Tup yaptirdigimiz drda kaan hocanin calistigi ankara unv de bi dr. O bir daha morfoloji ve spermiyogram bakti ankara unvde. Bu sefer morfoloji 1 ileri hiz 0 cikti. Yani ben duzen lab na inanmiyorum. 2 tup yaptirdik negatif. Esime tup bebek dru emodex vermisti. Biz hic bir fayda gormedik hatta sayiyi daha da düşürdü. Kaan hocaya yazdim en son.yukardaki mesaji yolladi. Napicamizi bilmiyoruz hic..biraz uzun yazdim galiba icimi bosalttim

Hangisine inancağımızı bilemiyoruz yaa sorma önce istanbul labda yaptırdı eşim sonuçlar cçok kötüydü düzen le ilgili olumlu yorum okuduğum için eşimede kızmıştım niye başka labda yaptırdın moralimiz bozuldu boştan yere diye.kaan hocada düzenden isteyince içim dahabda rahalamıştı güvenilir diye of kime güvenip inancaz siz öyle yazınca şaştım kaldım devlet hastanesinde mi yaptırtmak lazım birde acaba eşlerin testini .tüp bebek için değilde kadın doğumcu için banada murat hoca ve batuhan hocayı önerdi Gitsemmi gitmesemmi kararsızım direk tüp derlerse diye korkuyorum. Martdan beri kullanıyor eşim 2.ci şişeye geçtik

Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler icin. Olumlu sonuclar alabildiginize sevindim.O zaman bizde alalım randevu hemen.Allah tez zamanda kucağıniza bebis versin insallah
Aminn hayırlısıyla Rabbim sizede bizede isteyen herkese cümlemize tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

Murat sonmezerde yaptim bende cok iyi hoca ama bende 2 negatif oldu.ama murat hoca icin hep olumlu yorumlar duydum.birazda kismet isi sanirim. 4 ayri yerde yaptirdik testleri. Bir tek duzende iyi cikti. O sonuclara gore zaten benim dogal yoldan hamile kalmam lazim 3 senedir kalamadigima gore diger sonuclara inaniyoruz

Haklısın canım Rabbim tez vakitte hayırlı evlatlar nasip eder inşallah hepimize.Nasıl randevu alınıyor ben istanbuldan gelicem murat hocaya. Düzende yaptırcak eşim bir daha testi bakalım nasıl çıkacak.

Haklısın canım Rabbim tez vakitte hayırlı evlatlar nasip eder inşallah hepimize.Nasıl randevu alınıyor ben istanbuldan gelicem murat hocaya. Düzende yaptırcak eşim bir daha testi bakalım nasıl çıkacak.
Canim murat hocanin muayenehanesinden aliyorsun ilk once. Orda muayene ediyor.test istiyosa istiyor kararini veriyor. Sonra bir daha hep tup bebek merkezine gidiyorsun. Dra her an ulasabiliyorsun o acidan cok rahat.whatsaptan yazinca falan hep cvp veriyor. Insallah Allah saglikli hayirli evlatlar nasip etsin bize ve isteyen herkese canim.

Helal et canım hakkını ne kadar muayene ücreti hocanın. Amin cümlemize inşallah .

Helal et canım hakkını ne kadar muayene ücreti hocanın. Amin cümlemize inşallah .
Helal osun tatlim ne demek sen de et. 350 tl muayene ucreti. Mesela tupe gitmek zorunda kalirsaniz ki insallah olmaz. 1 kere muayene parasi veriyosun. Sonra ankalife tup bebek merkezinde islemler yapılıyor.ordada cok yardimci oluyorlar ilaclar icin falan.

Allah razı olsun helal olsun caaanım sağolasın inşallah gerek kalmaz ama nasibiMizde varsa neyse hakkımızda hayırlısı yaşıcaz ne yapalım.Allah var gam yok deyip devam edicez yolumuza ☺ kaan hoca bize ankara tıpda yaptırırız yardımcı olurum dosyanızı açarız gibi birşey demişti sanki .Bu yaptırdığınız merkez özelmi devletmi raporlumu yaptırmıştınız.

Ilkinde murat hoca rapor cikaralim demisti en azindan ilaclari raporlu alirsiniz dedi ama tup bebek raporu cikaramadik cunku devlet sperm sayisi az olunca sadece rapor veriyormus.morfolojiyi falan onemsemiyorlar. Ozaman asilama raporu cikaralim dediler tamam dedik. Hicbir faydasini gormedik ilaclara 2 milyar bayildik.100 tl geri aldik. Tam bir sacmalik. Murat hocanin hastanesi ankalife yani ozelde yapiyor tup bebegi. 5250 aldilar son tup bebekte. Ama istenilen tahlilleri falan ank universitesinde yaptiriyorsun. Bir de bana histeroskopi yapti unvtede ondanda para almadi. Kisacasi 5250 + ilaclar

Anladım canım istese alırdı parasını hoca valla fiyatı duyduklarımdan daha uygun .iyi birine benziyor anlattığın kadarıyla bende kararsız kalmıştım batuhan hocamı murat hocamı diye. Murat hocayamı gitsem bende.

Dedim ya canim ben kendisini gercekten cok sevdim iyi bir insan. Ankarada da taniyanlar cok su andaki en iyi bilim adami falan diyorlar.ama ben 2 negatif aldim o yuzden degistirmeyi dusunuyorum istemeye istemeye. Hatta esim hala murat hocaya gidelim diyo ama ben degistirmeyi dusunuyorum yalan yok. Belki de pisman olurum ama baska drda denemek istiyorum 3. Olucak cunku. Negatiflerden sonra cok yikildim tekrar yikilmak istemiyorum. Tabi Allahim ne derse o olur ama negatif almak cok kotu bir duygu. Inşallah bu sefer bebegime kavusurum hayirlisiyla

Aminn canım inşallah gönülden dua ediyorum Rabbim tez vakitte hayırlısıyla sağ salim kucağına almayı nasip etsin evlatlarını.Sebeb olarak ne diyorlar canım. Niye negatif oluyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…