• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankarada gelinlik

gibguygamze

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2016
20
11
18
merhaba arkadaşlar öncelikle vereceğiniz cevaplar için hepinize şimdiden teşekkür ederim. Ekim ayında düğünüm olucak il dışından gelip ankaradan gelinlik bakıcam hazır olucak diktirmeyi düşünmüyorum daha önce tecrübeli arkadaşlardan yardımcı olmalarını rica ediyorum nerelere bakabilirim bütçem 3000 civarı, birde arkadaşlar kendime nasıl gelinlik bakmalıyım 49 kiloyum 1.59 boyum prenses tercih etmiyorum balıkda yakışmaz diye düşünüyorum A kesim mi tercih etmeliyim acaba çok kabarık olmayacak şekilde

ben 1.57 yim . topukluda giyince prenses diktirtmiştim. üstü kayık yaka uzun kollu hoş olmuştu. Ankarada bir çok yere baktım. kızılayda büyük çarşı da Meltem gelinlik var. almasan bile kesin uğra bak derim. ben geçen sene orada diktirdim 1750 liraya. hazır modelleri de çok güzel. Ve o kadar güler yüzlü insanlar ki anlatamam. Sırf o güven ve işçiliklerinden anlaştığım yerden vazgeçip onlarla anlaşmıştım:)
tavsiyem de şu. gezmeye çık ve her tarz modelleri dene. eminim kendine yakıştıracağın birşey olur. o tarz doğrultusunda modellere bakarsın.

Back
X