P puduhpa Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 4 Haziran 2010 Mesajlar 1 Emoji Skoru 0 Puanlar 36 Yer Ankara 15 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi puduhpa #1 ankarada gelinlik diktirmek için tavsiye edeceğiniz modaevi var mı
S sdtive Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 28 Ocak 2009 Mesajlar 4.200 Emoji Skoru 32 Puanlar 158 15 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi puduhpa #2 ben bahçelievlerde dai moda evinde diktirmiştim geçtiğimiz baharda,züleyha hanım ilgilenmişti benimle ve çok memnun kalmıştım.tavsiye ederim :)
ben bahçelievlerde dai moda evinde diktirmiştim geçtiğimiz baharda,züleyha hanım ilgilenmişti benimle ve çok memnun kalmıştım.tavsiye ederim :)
GALYANA Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 8 Mart 2009 Mesajlar 317 Emoji Skoru 1 Puanlar 96 Yaş 40 Yer Ankara 15 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi puduhpa #3 Arkadasım bende ankara and carsısında akay moda evı var oaraya dıktırdım gelınlıgımı modelını de ekledım forumda bence orayı dusun nadıre hanım cok yardımcı oluyor her konuda tavsıye ederım
Arkadasım bende ankara and carsısında akay moda evı var oaraya dıktırdım gelınlıgımı modelını de ekledım forumda bence orayı dusun nadıre hanım cok yardımcı oluyor her konuda tavsıye ederım