Gelinlik Modelleri Ankara'da Gelinlikçi Tavsiyesi

midilli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2010
78
1
36
Ankara
Merhaba!

Arkadaşlar beni bilen bilir, ailemle yaşadığım bir ton tatsız günün ardından artık işin tadını çıkaracağım güzel günlere ulaştık.

Şimdi sırada gelinlik bakmak var!!! Ama Ankara'da nerelere gidilir, nerenin hizmeti v.b. iyidir bilemiyorum. Sade, uçuşan, organze ve düz inen(kabarık olmayan) gelinlikleri seviyorum ama genelde bütün gelinlikçilerde aşırı kabarık ve işli/taşlı gelinlikler var.

Düz gelinlikler satan yerler olarak Pronovias ve Vakko Weddings'i önerdiler ama bunlar da aşşşşşşırı pahallı diye düşünüyorum...

Bana önerebileceğiniz gelinlikçi var mıdır?

Teşekkürler şimdiden!

Ben hani öyle bir yer adı bilmiyorum ama Kızılay daki ve Demetevlerdeki gelinlikçilere bak canım, mutlaka kafana göre uygun fiyatlı bulabilirsin.

Bu arada mutluluklar dilerim canım

Son düzenleyen: Moderatör:
İŞTE İNTERNETTEN ARAŞTIRARAK BULDUKLARIM. Peki bunlardan birine giden, hizmetini v.b. gören beğenen, tavsiye edebilecekleriniz var mı?

Tunalıdakiler

Aysira – 467 77 44
Güler Cer – 468 78 97
Aynur – 467 80 29
Diva – 466 97 06
Mine – (Sherton arkası) 467 09 90
Hüsniye – 467 48 33 (randevu)
Beyaz Butik – (tunalının iki üst paraleli sokakta) 467 37 70

Filistindekiler:
Aline – 437 20 70
Akay – (kader sokak) 428 31 38
Esperanza – 466 31 73
Pronovias – (Arjantin) ... (randevu aldım)

Diğer:
Gümüşay – (Kızılay Atatürk Bulv. And Çarşısı) 432 19 59
Drita – (Reşit Galip) 436 02 69
Naz – (Hoşdere 198/3) 439 04 38
Sema – (Turan Güneş, Yıldız, aslanca iş merkezi 14/40) 442 53 08
Dai – (Rabat/kuleli köşesi papazın bağı karşısı) 446 50 28
Vakko Weddings – (Armada) 292 12 12

Arkadaşlar buradan diğer Ankaralı gelinlere yardımcı olmak üzere tecrübelerimi paylaşayım:

Geçtiğimiz cumartesi 6 tane gelinlikçi gezdik. Kimileri çok ilgisizdi, kimilerinde de aradığım model ve değişiklik yapma şansını bulamadım. En sonunda Güler Cer diye bir yere gittik ve çok memnun kaldık ilgiden, şimdi resmen baştan aşağı sıfırdan tam istediğim gibi bir gelinlik yapacaklar. Özetle hazır gelinlik aramama gerek kalmadı. Tavsiye ederim.

Not: İnternette yazan "Kısa boylular dümdüz inen etekleri kullanmalılar" furyasına inanmayın. Ben böyle diyerek yola çıkmıştım ama üzerimde hiç güzel durmadı, zaten minnacık bir insanım, onu da giyince iyice yok oldum. O yüzden hiç belli olmuyor, en "olmayacak" dediklerinize bile bir şans verin ve üşenmeyip deneyin derim.

valla bende pazartesi günü nişanlımla gelinlikçi gezmek için çıktım ama burdan bi arkadaşın tavsiyesi üzerine bi modaevine gittim ..çok ilgilendiler sağolsunlar ve katalogdan beğendiğim bi modelde anlaştık..ilk giridğim yerde anlaşıp çıktıak..k:) fiyatıda normal oldu ..1000 tl ye yapacak nasipse..

Nereye yaptırıyorsun canım, bizede bilgi verebilirmisin? banada,lazım olacak inşallah

uzun araştırmalardan sonra tavsiye üzerine And çarşısında irem gelinliğe diktiriyorum bende. fiyatı 850 tl. araştırmam sırasında önem verdiğim tek şey dikiş kalitesiydi annemde terzi olduğundan bana yardımcı oldu. irem gelinlik anneminde benimde içime sindi. tek tek ellerinde boncukları işliyorlar, yapıştırma yok. burayada uğramanızı tavsiye ederim. en azından fiyat alırsınız.

Kaliteli ve şık içinize sinen birşeyler istiyorsanız HÜSNİYE MODA EVİ..
İran Caddesi Kuğulupark Apt. No: 15/4 Kavaklıdere
Çankaya, Ankara

Çokda uygunmuş, inşallah memnun kalırsın canım. Burayı da notlarımın arasına aldım. Teşekkürler

canım ben beyaz butikten aldım ilgi alaka hersey mukemmeldi kesinlikle tavsiye ediyorum ustelik suan beyaz butikte 2010 modellerinde %50 indirim varmıs mutlaka git bak derim ben simdiden mutluluklar..

abimin eşi büyük çarşıdaki meltem gelinliğe diktirdi.
çok güzeldi. özellikle dikimi...

amcamın kızı gene büyük çarşıda eda gelinleğe diktirdi.
kumaşlarıda muhteşemdi. gelinlik zaten süperdi. 1.500 tlye geldi geçen yıl.

şimdi teyzemin kızı için gezicez. bulvarda izdivaç diye bi yer açıldı. oraya bakıcaz.
abiye falan da dikiyo orası.

Ben Beyaz Butik'e gittim. Onlar da ilgililer ama modeller ve fiyatlar içime sinmedi. üstelik pek fazla değişiklik de yapılamıyor hazır gelinlikler yani.

Geçenlerde şöyle bir bakayım modellere diye çıktım sanırım büyük çarşıdaydı Hatun Modaevi'ne girdim oradaki hanımla biraz sohbet ettik fikir verdi hem güleryüzlüydü hem de fiyatlar 850den başlıyor dedi bana makul geldi. İsterseniz geçerken bir uğrayın google da aratınca sitesi çıkıyor.
Kolay gelsin
Bu arada kiralama hakkında fikri olan? Bana alıp muhafaza etmeye çalışmaktansa kiralamak daha iyi gibi geliyor.Fiyatlar nasıl soran var mı?

Son düzenleme:
kızlar bir tanede benden size tavsiye..hande gelinlik..necatibeyde murat açıköğretimin bulunduğu binanın karşısındaki sokakta..diktirirken güvenebileceğiniz bir yer modellerini dinliyorlar..kuzenlerim diktirdi..

Kızlar and çarşısının içinde giriş katta bi çamaşırcı var gelinlikçilerin hepsini tanıyolar gidip sormak lazım abimin eşinin gelinliği ankarada dikilmişti ordn biliyorum :)

canım buyuk çarşının içinde YEŞİM Gelinlik var ben orda diktirdim eltimde orda diktirdi guler yüz ilgi alaka bizi çok memnun etti ....Tavsiye ederimm istersen gelinligimede bakabılırsın açtim konulardan

and çarşısında zeyno gelinlike diktirmiştim ben de istediğim modeli diktiler,istediğim kumaşı seçtim. aylar öncesinden sipariş verdiğim için de zamanında elime geçti,ancak tarlatanında düğünde sorun yaşadım sadece birleşme yerlerini dikmemişler teller fırladı durdu güzel modelleri var and çarşısı üst katta dileyen bakaiblir.en azından model seçmek bakımından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…