Tüp Bebek Merkezleri ANKARA'DA genartta mi... memorial mi...yoksa nova art mi...

Merhaba arkadaşlar. Allah yardımız olsun öncelikle. Benimde iki negatif denemem var. Üçüncüsü için memorial düşünüyorum ama kararsızım. Burdaki arkadaşların yorumlarına göre karar vermek istiyorum. Yaza kadar vaktim var. Deneyimlerinizi yazarsanız tedavi aşamasındaki çok memnun olurum. İnşallah hepimizin yüzü güler.

Kizlar novaart in sgk ile anlasmasi varmi yada emekli sandigiyla. Ben ogretmenim. Esim azosperm mufit hoca novaartta da hastalarina bakiyomus galiba oraya gidelm dedik intte pek bi bilgi yok beni bilgilendirebilirmisinz.

Kizlar novaart in sgk ile anlasmasi varmi yada emekli sandigiyla. Ben ogretmenim. Esim azosperm mufit hoca novaartta da hastalarina bakiyomus galiba oraya gidelm dedik intte pek bi bilgi yok beni bilgilendirebilirmisinz.
Merhaba canim benim bildiğim kadarıyla anlaşması yok.sadece ilaçları gazı uni. De asilama ilaçları olarak gösterip ilaç alabiliyorsun..

Merhaba canim benim bildiğim kadarıyla anlaşması yok.sadece ilaçları gazı uni. De asilama ilaçları olarak gösterip ilaç alabiliyorsun..
Anladim canim siz hangisine gidiceksiniz. Novaart iyi mi sence baska bi sehirden gelicegmz icin

Anladim canim siz hangisine gidiceksiniz. Novaart iyi mi sence baska bi sehirden gelicegmz icin
Canım ben urfa dayım ...ve novaartta geleceğiz ..eşimde sperm sorunu dişin da kromozom problemi var..o yüzden bizim ki biraz sikintili..hakkımızda hayirksi

tabiki :) bizim sorunumuz azospermi ve fsh hormonu yüksek yani muhtemelen testislerde problem ve henüz ileri inceleme yaptırmadık yaklaşık 3 haftadır bu durumu yaşıyoruz.. tabi sonuçları alınca hmen bir araştırmaya koyulduk ve birçok merkezin içinden son olarak novaarta karar verdik dediğim gibi mehmet beyin hastası vasıtasıyla kararımızı verdik ama bugun ilk defa gideceğiz.. bakalım nasıl gececek neler yasayacağız hepsini paylaşırım yeter ki faydalı olsun bu hepimizi için zor bi süreç iyi bir yer olması da bir o kadar önemli şuan çok yeni olduğu için verdiğim kararın kimseyi etkilemesini istemem açıkcası ama zmaanla daha iyi fikir sahbi olurum diye düşünüyorum :)
Merhaba yazışmalarınızı okudum da siz de Mehmet beye gidiyormuşsunuz nasıl memnun kaldınız mı acaba

[QUOTE="eek140, post: 41197139, okudum da siz de Mehmet beye gidiyormuşsunuz nasıl memnun kaldınız mı acaba[/QUOTE]
Günaydın :) evet Mehmet beyle devam ediyoruz tedaviye henüz eşim tedavi sürecinde IVF için hazırlığa bu haftaiçi başlayacağız ama bugune kadar olan tüm görüşmelerimizde Mehmet bey hem güven veriyor hem de rahatlatıyor ... Siz de görüşün doktorlarla hangisine güvenirseniz onunla devam edin tedaviye tabi klinik ve labaratuvar da önemli ... Biz klinikten çok memnunuz hiç beklemeden boğulmadan kalabalık vs hissetmeden muayenelerimizi ameliyatımızı olduk çıktık ... Tercih sizin ...

[QUOTE="eek140, post: 41197139, okudum da siz de Mehmet beye gidiyormuşsunuz nasıl memnun kaldınız mı acaba
Günaydın :) evet Mehmet beyle devam ediyoruz tedaviye henüz eşim tedavi sürecinde IVF için hazırlığa bu haftaiçi başlayacağız ama bugune kadar olan tüm görüşmelerimizde Mehmet bey hem güven veriyor hem de rahatlatıyor ... Siz de görüşün doktorlarla hangisine güvenirseniz onunla devam edin tedaviye tabi klinik ve labaratuvar da önemli ... Biz klinikten çok memnunuz hiç beklemeden boğulmadan kalabalık vs hissetmeden muayenelerimizi ameliyatımızı olduk çıktık ... Tercih sizin ...[/QUOTE]
Teşekkür ederim Sağolun

Bizde ankara genrtta aysun hanima gidiyoruz..tahlil verdik sonucu bekliyoruz.. Bu akrabamiz aysun hocaya gitti ilk deneme de başarılı su an ikizleri var..ins. Bizimde olur

Back
X