Ankara’da gidebileceğim iyi bir hastane ve doktor önerebilir misiniz ?

nisasezgin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Ankara’da yaşıyorum. 8+3 hamileyim şu an devlet hastanesine gidiyorum fakat özelde doktor arayışındayım hiç çevrem olmadığı için bilgim yok yardımcı olabilir misiniz ? Rica etsem iyi bir hastane ve doktor önerebilir misiniz 🥰 (Şimdiden teşekkür ederim)

Ankara’da yaşıyorum. 8+3 hamileyim şu an devlet hastanesine gidiyorum fakat özelde doktor arayışındayım hiç çevrem olmadığı için bilgim yok yardımcı olabilir misiniz ? Rica etsem iyi bir hastane ve doktor önerebilir misiniz 🥰 (Şimdiden teşekkür ederim)
Merhaba ben orda yaşamıyorum fakat orda takip ettiğim kadın bir dr var. Kadın Cook ilgili yumusacık bir insan. Çok Bilgili. Instagram dan takil ediyorum sizde edin. Bence ona gidersiniz mutlaka. Dr Zahide Küçük. Takip edin içinize siner bence:)

Merhaba ben orda yaşamıyorum fakat orda takip ettiğim kadın bir dr var. Kadın Cook ilgili yumusacık bir insan. Çok Bilgili. Instagram dan takil ediyorum sizde edin. Bence ona gidersiniz mutlaka. Dr Zahide Küçük. Takip edin içinize siner bence:)
Çok teşekkür ederim hemen bakıyorum 🥰

Merhaba, ben Aylin Totan a gidiyorum, oldukça memnunum şu anda.

Fatma uçarmana gidiyorum cok memnunum. Oncesinde de Elif terziye gidiyordum ondan da memnundum ikisine de bakabilirsiniz

merhaba aylin hocadan doğum paketi mi aldınız acaba ücretler ne kadar biliyor musunuz
Paket almadım, var mı bilmiyorum. Ama gelecek muayenemde fiyat alacağım doğum için.
Muayene ücreti 5000 tl, yarım saat civarında sürüyor ve bebeğin her detayına tek tek bakıp gösteriyor, tüm soruları yanıtlıyor.

Dr. Hakan Turan Hocayı öneririm. Tüp Bebek + doğum sürecimi kendisiyle yürüttüm. Çok memnun kaldım. Son derece ilgili ve profesyonel bir doktordur.

Back
X