Randevu aldim ama cok endiseliyim Haldun Kamburoglu dolu olmasa ona giderdim ama cok ileri tarihe veroyorlat randevuyu. Birde Nebil Bozdogan ismi uzerinde duruyorum Volkan Tayfur var ama cok kararsizim guvenmek istiyorum acikcasi dimitayata pirincle giderken evdeki bulgurdanda olmayalim..Merhaba bende gürcan beye olmayı düşünüyorum. Siz kesin karar verdiniz mi?
burnunuzun eski ve yeni halini görmemiz için resim koyabilir misin?Bence gurcan bey isinde cok profosyinel zaten gorusmeye gidip bi 10 dk konusunca hemen ikna okursunuz o kadar net konusup olacak olmayacak herseyi soyluyor ve yaptigi burunlarda cok dogal..ayni zamanda cogu doktorun aksine acik ameliyat yapmiyor kapali burun estetigi yapiyor dolayisiyla kesi yeri olmadigindan izde kalma riski yok
Ben kendinden ameliyat gunu aldim ve gunum gelince gidemedim sonra fiyati cok iygun olan baskabi doktora oldum suan 8 ay oldu hic icime sinmiyor cok kotu olmasada istedigim gibide olmadi simdi diyorum keske ona olsaydim
Şöyle söyliyim sizinle konuşmak çık istiyordum esabil bey e ameliyat sürecinizi hep takip ettim çok korkuyorum ve ben çok takıbtılı bir insanım tevfik sözen esabil eker haldun kamburoğlu ve bir çok isim var aklımda siz çok araştırma yaptınız sizce ne yapmalıyımBence gurcan bey isinde cok profosyinel zaten gorusmeye gidip bi 10 dk konusunca hemen ikna okursunuz o kadar net konusup olacak olmayacak herseyi soyluyor ve yaptigi burunlarda cok dogal..ayni zamanda cogu doktorun aksine acik ameliyat yapmiyor kapali burun estetigi yapiyor dolayisiyla kesi yeri olmadigindan izde kalma riski yok
Ben kendinden ameliyat gunu aldim ve gunum gelince gidemedim sonra fiyati cok iygun olan baskabi doktora oldum suan 8 ay oldu hic icime sinmiyor cok kotu olmasada istedigim gibide olmadi simdi diyorum keske ona olsaydim
Valla ben esabil beye olali 9 ay oldu ve tek kelimeyle igrenc oldu vok pismanim oyle cok sikayetim varkiŞöyle söyliyim sizinle konuşmak çık istiyordum esabil bey e ameliyat sürecinizi hep takip ettim çok korkuyorum ve ben çok takıbtılı bir insanım tevfik sözen esabil eker haldun kamburoğlu ve bir çok isim var aklımda siz çok araştırma yaptınız sizce ne yapmalıyım
gürcan aslana mı oldunuz siz yoksaBen onermiyorum kesinlikle
gürcan aslana mı oldunuz siz yoksa
Randevu aldim ama cok endiseliyim Haldun Kamburoglu dolu olmasa ona giderdim ama cok ileri tarihe veroyorlat randevuyu. Birde Nebil Bozdogan ismi uzerinde duruyorum Volkan Tayfur var ama cok kararsizim guvenmek istiyorum acikcasi dimitayata pirincle giderken evdeki bulgurdanda olmayalim..
Amaliyatımı oldum bile bugün 11.günüm.Muhittin Eski ye oldum çok mutluyum siz nasıl güvenemediniz anlayamadım.Birkaç gün sonra detaylarımı anlatan resimli yazı koyacağım. Her aşama çok güzeldi.Kesinlikle Muhittin Eski diyorummmmmm...Merhaba, yazdığınızı görmemişim. Ben Hakan Soygür ve Gürcan Aslan arasında kaldım. Haldun Bey ile görüşmedim. İlk muayene ücretli olunca biraz sıkıntılı oluyor benim için. Yaptığı burunlarda çok hoşuma gitmedi açıkcası. Ben Hakan hoca çok güvendim açıkcası =) ama dediğiniz gibi insan korkuyor. Gürcan hocanında yaptığı burunlar ve karma rinoplasti yapıyor olması hoşuma gitti. Ancak o kadar soğuktu ki görüşmemiz tedirgin oldum. Kendine çok mu güveniyor yoksa umut verip sonrasında neden olmadı denilmesinden mi çekiniyor anlamadım. Oysa kendisi oldukça tecrübeli bir doktor. Görüşmemiz az olumlu geçseydi hiç düşünmez kendisine olurdum. Şimdi çok kararsızım =( Eren taştan ve Muhittin eski ile görüştüm. Eren beyde iyi aslıda ama bir hastasının şikayeti var belkide karalamadır bilmiyorum ama ben vazgeçtim. Muhittin Eski bana hiiiç güven vermedi. Birde sanırım sosyal medyada sayfaları olmamasıda beni etkiliyor. Ben sadece muayenede görünce yetinemiyorum. Defalarca dönüp bakıyorum nasıl yapmış diye. Hakan hocanın birçok hastasıyla konuçtum mesela hepsi çok memnun. Zaten o kadar iyi bir insanki memnun olmasanız bile memnun eder sizi bir şekilde =) çok pozitif ve olumlu yaklaşıyor.
Siz ne yaptınız karar verebildiniz mi?
Resim atabilirmisiniz rica etsem. Birde muayene ücretlimi? Ameliyatı kaça yaptırdınız?özeldende yazabilirsiniz. Tekrar geçmiş olsun.Amaliyatımı oldum bile bugün 11.günüm.Muhittin Eski ye oldum çok mutluyum siz nasıl güvenemediniz anlayamadım.Birkaç gün sonra detaylarımı anlatan resimli yazı koyacağım. Her aşama çok güzeldi.Kesinlikle Muhittin Eski diyorummmmmm...
Valla ben esabil beye olali 9 ay oldu ve tek kelimeyle igrenc oldu vok pismanim oyle cok sikayetim varki
Ben gurcan aslani tavsiye edebilirim bana cok guven verdi kendinden cok emin hastalarida memnun..
Ben esabil beyi fiyat icin de tercih ettim cunku butcem kisitliydi ve her kosulda olmaliydim tevfik sozen icime sinmemisti soyleyebilcegim bunlar..insallah iyi okur sizinki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?