Merhaba, yazdığınızı görmemişim. Ben Hakan Soygür ve Gürcan Aslan arasında kaldım. Haldun Bey ile görüşmedim. İlk muayene ücretli olunca biraz sıkıntılı oluyor benim için. Yaptığı burunlarda çok hoşuma gitmedi açıkcası. Ben Hakan hoca çok güvendim açıkcası =) ama dediğiniz gibi insan korkuyor. Gürcan hocanında yaptığı burunlar ve karma rinoplasti yapıyor olması hoşuma gitti. Ancak o kadar soğuktu ki görüşmemiz tedirgin oldum. Kendine çok mu güveniyor yoksa umut verip sonrasında neden olmadı denilmesinden mi çekiniyor anlamadım. Oysa kendisi oldukça tecrübeli bir doktor. Görüşmemiz az olumlu geçseydi hiç düşünmez kendisine olurdum. Şimdi çok kararsızım =( Eren taştan ve Muhittin eski ile görüştüm. Eren beyde iyi aslıda ama bir hastasının şikayeti var belkide karalamadır bilmiyorum ama ben vazgeçtim. Muhittin Eski bana hiiiç güven vermedi. Birde sanırım sosyal medyada sayfaları olmamasıda beni etkiliyor. Ben sadece muayenede görünce yetinemiyorum. Defalarca dönüp bakıyorum nasıl yapmış diye. Hakan hocanın birçok hastasıyla konuçtum mesela hepsi çok memnun. Zaten o kadar iyi bir insanki memnun olmasanız bile memnun eder sizi bir şekilde =) çok pozitif ve olumlu yaklaşıyor.
Siz ne yaptınız karar verebildiniz mi?