- Konu Sahibi eylulgercek
-
aslında burdan iyi tavsiyeler duymayı beklemeden,kafamıza göre rastgele bir kuaföre gitsek belki de çok daha güzel sonuçlar alıcaz
aynen katılıyorum. 1 aydır yorumları okuyorum yeni uye oldm siteye sırf öneri için. allahm o kdr kötüyüm ki anlatamam nasıl eski halini alcak bu saçlar :18: saçımın boyu çk gitmesn ddm adama hem kısalttı hemde en uzun kısmnı fare kuyruğu kadar bıraktı. kel kal ınşallah pis herif
kuaförler neden böyle bir şey yapar anlamam.hani saçını tümden tepeden kesse anlıcam o saçı postiş yaptırmaya yollar para alır ama bu şekilde kesilen saçların postişte,perukta kullanılmadığını da biliyorum.veya kullanılıyor da oyüzden mi bizi dinlemeden kesiyorlar böyle?
boşver yorumları,içinden gelen ses bir yere götürsün seni her zaman.alınacak ürünlerde vs yorumlar önemli ama kuaför kısmı biraz şüpheli. ben de kafama uygun kuaför bulamadım,hala arayıştayım.saçıma gölge attırmak istiyorum.
zaten eryamanda ki bütün kuaförlerin sorunu buz gibi olmaları kapıdan girince neden geldin der gibi bakmaları
kaç kuaföre gittiysem sevemedim buz gibiler zaten doğru düzgün saç kesen falan yok ağda yapan yok
bi denemek lazım dediğin yeri...
diğer kuaföreler hep başka semtlerde eryamanda merkeze çok uzak...
teşekkür ederim canım
arkadaslar daha önce sacımı boyatmadım simdi yaptırmak istiyorum kaynakta düşünüyorm ama iyi bir kuaför arıyorum dikmende. bahceli kızılayda olur yardm lütfen
arkadaslar daha önce sacımı boyatmadım simdi yaptırmak istiyorum kaynakta düşünüyorm ama iyi bir kuaför arıyorum dikmende. bahceli kızılayda olur yardm lütfen
gecen hafta bır arkadasımın ve bu forumda okuyarak buldugum balgattakı de paris kuafore gıttım saclarım koyu bır renkti rengını bırkac ton kırdılar uzerıne dogal bır balyaj ve mıkro kaynak yaptılar yılardan berı kısa koyu kahve kullanıyordum saclarımı sımdı guzel bır renk ve uzun bır sacım oldu kesınlıkle gıdıp gorusmenızı tavsıye ederım salon sahıbı yurt dısından gelmıs renklendırme uzmanı olarak calısmıs sıze neyın olup olmayacagını soyluyor ve yonlendırıyor saloın sahıbının ismini hatırlamıyorum ama de paris kuafor dıye googleye yazarsanız ıletısım bılgılerıne falan ulasabılırsınız iyi gunler ...
selam fıyatlar degıskenlık gosterebılıyor ben ne dersem suan yalan olur arayıp gorusmenı tavsıye ederımm..uzun süredir arastırıyorum ve parıs kuaforun ısmını cok duydum. ben ankara dısında yasıyorum. kısa surelıgıne 1-2 gu ankaraya gıdecegım ve mıkro kaynak yaptırmak ıstıyorum. bana fiyatlar konusunda bılgılendırme yapabılırmısınız? ozelden de mesaj atabılırsınız sımdıden cok tesekkurler:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?