Kesinlikle yapılan tüm yorumlar reklam içerikli ve fake hesaplardan yapılmış. Sırf bu yorumları görüp cevap vermek için siteye üye oldum . Öncelikle kendisine burun dolgusu işlemi yaptırdım ve kesinlikle memnun kalmadım ve onu düzelttirmek için farklı bir doktora gittim ve ekstra bir maliyet ödemek zorunda kaldım , tesadüfen tanıştığım bir hastanın karın çatlaklarına plexr işlemi uygulanmış ve karnında çok büyük iz kalmış onunla mücadele ediyor . Zaten sitede mehmet akgün ile ilgili yapılan yorumları incelediğinizde siz de bana hak vereceksiniz. Sırf maddi çıkarlar uğruna insanları yanlış yönlendirmeyin.
Kesinlikle yapılan tüm yorumlar reklam içerikli ve fake hesaplardan yapılmış. Sırf bu yorumları görüp cevap vermek için siteye üye oldum . Öncelikle kendisine burun dolgusu işlemi yaptırdım ve kesinlikle memnun kalmadım ve onu düzelttirmek için farklı bir doktora gittim ve ekstra bir maliyet ödemek zorunda kaldım , tesadüfen tanıştığım bir hastanın karın çatlaklarına plexr işlemi uygulanmış ve karnında çok büyük iz kalmış onunla mücadele ediyor . Zaten sitede mehmet akgün ile ilgili yapılan yorumları incelediğinizde siz de bana hak vereceksiniz. Sırf maddi çıkarlar uğruna insanları yanlış yönlendirmeyin.
NedenHic bir sekilde tavsiye etmiyorum arkadaslar
Nedense bu doktorun site tarafından özellikle korunduğunu düşünüyorum. Burda reklam olduğu bariz belli olan ve doktorun kendisi tarafından aynı gün açılan tüm hesaplar hala duruyorken, madur olan hastaların hesapları kapatılmış. Bende en madur olan hastalarından biriyim ve daha önce bu konuda insanları uyarmaya çalıştığım için benimde hesabım kapatılmıştı. Bu çifte standardın sebebini anlayabilmiş değilim bu yorumu da yine hesabımın kapatılma pahasına da olsa yapıcam. Lütfen iyi arastırın arkadaşlar gerçekten işlem esnasında size gösterdiği ürünü kullanıp kullanmadığını lütfen kontrol edin benim gibi üçkağıda gelmeyin....
Kazen Burası kadınlar kulubu forumuysa ve burada fikir ve görüşlerimizi, tavsiyelerimizi, tecrübelerimizi dile getirebiliyorsak eğer sizin bana ' Hakkınızı yasal yollarla arayın burada ifade etmeyin ' demeniz sizce hoş bir yaklaşım mi ? Ben bir doktoru kötüleyip başka bir doktor adı vermedim hiçbir zaman, hatta basima gelen bu olayla ilgili bir konu başlığı açtim ve orda dahi doktorun ismini vermedim. Benim niyetim karalama kampanyası yapmak değil, insanları kendi tecrübelerime dayanarak uyarmakti ama şuanda anlıyorum ki bu sitede böyle bir yaklaşımda bulunmak yanlışmış...
Yazanlar çok az gerçekten. Yazanlara teşekkürler ediyorum. Lütfen herkes olumlu veya olumsuz sonuçlarını yazsın arkadaşlar. Burası doktor övme sitesi değil ki.Keşke memnun kalmayan herkes şikayetini dile getirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?