ankarada güzel bi kahvaltı??

novano

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2010
28
0
86
Ankara
ankarada ulaşımı kolay olan bı yerde(incek çayyolu gbi olmasın) bol çeşitli ve lezzetli kahvaltı yapabılecegmiz bir yer arıyorum...mado var aklıma gelen daha ii fkrlernızı beklıyorum....

balgat neli de pazar günü çok güzel açık büfe kahvaltı yapabilirsiniz, pazar haricinde de kahvaltı seçenekleri var ve menemenin çok güzel olduğuna dair duyumlarım var :)

mekan şık bi yer mi...b de balgat uzak deil mi bn o traflari cok blmiormm ama eer zhmet olmssa nasil ulasbleceimi soleeblr msn...h icleri kahvalti tabgi vr dmi ama acik bufe olmasa d

Kızılaydan çiçekçilerin oradaki dolmuş durağından çiğdem e binin, pastanenin önünden geçiyo zaten. Şoföre söyleyin indirir sizi. içerisi gayet güzel, isterseniz google dan neli pastanesi diye aratıp görebilirsiniz içini. Haftaiçi de 2 çeşit kahvaltı tabağı var, bunun yanında menemen ve omlet çeşitleri de var. Ben neli' de ne yesem çok sevdim. Ana yemekleri de denemenizi tavsiye ederim. Böyle reklam yapmayı sevmem ama ben balgatta oturuyorum ve neli bize çok yakın, nişan pastamı bile orada yaptırdım çok memnun kaldım

simit sarayının "saray" kahvaltısını önerebilir hem ucuz hem güzel.(2 ay kadar önce 7,5 tl.di)

bahçelide dolunay restaurantın brunchları çok güzel bi gittikmi 2 saatten az oturmuyoruz arada fırsatlarada çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…