- 13 Aralık 2014
- 226
- 73
- 43
- Konu Sahibi bebegimmasal
-
Akropol bulent alp aydinDoğumumu Ankara'da yapacağım ve doktor önerisi istiyorum kızlaaarr.
Canım bu doktorun methini daha önce de duydum ama pek yoğun oluyormuş.Randevu işini nasıl hallettin?Akropol bulent alp aydin
C
Canım bu doktorun methini daha önce de duydum ama pek yoğun oluyormuş.Randevu işini nasıl hallettin?
Güzelmiş :) valla simdi de taaa tammuz sonu diyor,e ben ağustosta doğuracağımOnceden bi konuyla ilgili randevu almistim ama gidememistim.sekreteriyle uzun uzun konusmustumda.arkadaslarimda onda dogum yapti.aradim once banada mesgul mayis dediler haziranda dogurcam ama rahim agzi yetmezligimde var dedim verdiler 1ay sonraya.
Cok yogun demekki.ssincan koru var orayi bi arastirin bura olmasa oraya gidecektim.fiyatlarida uygun muayene 78 ama dogum 1500 lira.akropolde muayene 50 dogum 2500.Güzelmiş :) valla simdi de taaa tammuz sonu diyor,e ben ağustosta doğuracağım
Hıımmm Sincan Koru'ya nasıl diyorlar pek,iyi miymiş?Valla çok karışığım canım yaaa.;üniversite hastaneleri filan nasıldır acaba?Cok yogun demekki.ssincan koru var orayi bi arastirin bura olmasa oraya gidecektim.fiyatlarida uygun muayene 78 ama dogum 1500 lira.akropolde muayene 50 dogum 2500.
Hıımmm Sincan Koru'ya nasıl diyorlar pek,iyi miymiş?Valla çok karışığım canım yaaa.;üniversite hastaneleri filan nasıldır acaba?
Normal doğumu destekliyor mu peki canım?bence kesinlikle hüseyin pehlivan sincan koru hastanesinde inanılmaz memnunum ankaraya geldiğimden beri 4 kez doktor değiştirdim sonunda hüseyin beyi buldum şükürler olsun
Evet kesinlikle normal doğumcu bebek ters olmadığı sürece normal yapıyor adı normalci diye çıkmış zatenNormal doğumu destekliyor mu peki canım?
Sizin doğumunuz yakın görünüyor,doğumdan sonra bizi bilgilendirebilir misiniz?Çok memnun oluruz.Şimdiden Allah kolaylık versin :)Evet kesinlikle normal doğumcu bebek ters olmadığı sürece normal yapıyor adı normalci diye çıkmış zaten
Hüven hastanesini duydum canım 4-5 bin civarı istiyorlarmış sanırım doğuma :) Biraz fazla gibi.Maddi durumumuz iyi aslında eşim de ben de öğretmeniz sıkıntımız yok ama o kadarı da bilemedim ki fazlagibi :) 3 bin filan iyi gibi geliyor bana ama... :)çcanım maddi durumunu ya da sağlık güvenceni bilemiyorum ama ben gebeliğimin başından beri Güven Hastanesinde Sibel Sarıkaya'ya gidiyorum.. Normal doğum taraftarı ve çok pozitif bir kadın.. Kendisinden inanılmaz memnunum..
Ama Güven Hastanesi'nin SGK ile anlaşması yok.. ben banka personeli olduğum için hiçbir ücret ödemeden gidiorm ama normal gitmeye kalkarsan biraz pahalı bi hastane ama bence Ankara'daki en iyi özel hastanelerden biri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?