DeSpOiNa Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Mart 2007 382 3 118 47 Ankara 29 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi DeSpOiNa #1 merhaba.. ankarada yaşıyorum ve oğlumu yakın zamanda sünnet yaptırmak istiyorum..doktorumuz gazide iyi doktorlar var dedi ama ben emin değilim..sizin varsa tecrübeniz paylaşabilirmisiniz? nereyi önerirsiniz? birde ne kadara mal oluyor Son düzenleme: 29 Mart 2011
merhaba.. ankarada yaşıyorum ve oğlumu yakın zamanda sünnet yaptırmak istiyorum..doktorumuz gazide iyi doktorlar var dedi ama ben emin değilim..sizin varsa tecrübeniz paylaşabilirmisiniz? nereyi önerirsiniz? birde ne kadara mal oluyor
DeSpOiNa Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Mart 2007 382 3 118 47 Ankara 31 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi DeSpOiNa #2 ankara da sünnet yaptıran yokmu bebeğine? güven hastanesi 370 tl diyor..mesa nasıl? ben buraya gelin geldim bilemiyorum hangisi iyi..lütfen yorum?
ankara da sünnet yaptıran yokmu bebeğine? güven hastanesi 370 tl diyor..mesa nasıl? ben buraya gelin geldim bilemiyorum hangisi iyi..lütfen yorum?