Tüp Bebek Merkezleri ankarada Hangi hastane iyi kafayi yiyecegim ?

_Pulim_

SabrınSonuSelamet...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
253
140
103
Tüp bebek dusunuyoruz ama hangi hastane iyi karar veremedim bi doktora biri iyi dediyse baskasi kotu demis nasil karar vermeliyim ?

merhaba .. öncelikle rabbim isteyen dileyen herkeze sağlılklı huzurlu evlat nasip etsin. bende ankarada iyi bi merkez arıyorum araastrmalarıma göre ankara baskent hastanesini önerdiler cok bilgili ve ilgili doktorlar oldugunu söylediler aklınızda bulunsun bence sizde bi arastırın derim

Bende ariyorum, cok fazla hastane adi oldu elimde. Telefon numaralarini bulup aklimdaki sorulari sormayi dusunuyorum. Yorumlar benim icin de cok onemli
Tavsiyelerinizi bekliyoruz..

Memorial ve kaan aydosa karar verdik

Gurgan klinik nasil kizlar arastirdinizmi

Bu is nasip isi sanirim.. cok hastane var cok doktor var arastirdikca kararsiz kalio insan bi yerden baslamak gerek..

etimed hastanesi tup bebek bolumunde ilhami atilgan ve emel ozalp oktem var tavsiye ediyorum ben daha sonuc alamadim ilk tedavim ama bircok hastasi ve hamileleri var cok ilgili olduklarini goruceksinizz

etimed hastanesinde kadın doğum ve tüp bebek konusunda ilhami hoca çok tecrubelı ve hastalarını çok guzel yönlendırıyor.öneririm

Tüp bebek dusunuyoruz ama hangi hastane iyi karar veremedim bi doktora biri iyi dediyse baskasi kotu demis nasil karar vermeliyim ?
Canim bende senin durumundayim şuan sen buldunmu ankarada merkez ben soruyorum araştırıyorum daha aklıma yatan bulamadım

Anat
Canim bende senin durumundayim şuan sen buldunmu ankarada merkez ben soruyorum araştırıyorum daha aklıma yatan bulamadım
Anatolia tüp bebek ve tedavi merkezinde hakan yaralı hocamı tavsiye ederim çok iyi ve anlayışlı işinde uzman o ve ekibi sayesinde rabbimin izniyle 13+3 günlük hamileyim

Back
X