Doğuma Hazırlık Ankarada hangi hastane ve doktora gidiyorsunuz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Lokman Hekim Hastanesinde doğum yaptım ELİF TERZİYDİ doktorum. doğru düzgün muayene etmeden senin çatın dar dedi direk sezeryana alalım dedi, o kadar çok istiyordumki normal doğumu. bişey de diyemedim oldum sezeryan, sonra çocukta solunum sıkıntısı çıktı dediler sevk ettiler, çocuk farklı bir hastanede ben farlık bir hastanede, çok sıkıntılı günler geçirdim. lokman hekimde yenidoğan ünitesi yok, çocukta sıkıntı olsa hemen sevk ediyorlar paranızla rezil oluyorsunuz yani. ben kesinlikle ne lokman hekim hastanesini nede elif terziyi öneriyorum. devlet hastanesinde yapın orada yapacağınıza çok daha iyi. en azından çocuğunuz yanınzda olur

Ben Etlikte oturuyorum. Lokman Hekim hastanesi Meltem Hanım'a gidiyorum. Rutin testlerimi 29 Mayıs Devlet hastanesinde Hülya Hanım' a yaptırıyorum. İkisindende çok memnunum. 29 Mayıs hastanesinde normal doğum mesai içinde olursa yaptırabiliyorlar. Yoksa gözüm kapalı evim Etlik' te olmasına rağmen ilk doğumumda olduğu gibi sadece Hülya Hanım' a giderdim. İkiside iyi doktor. Ama Hülya Hanım ağır basıyor.
gebeliğmin başında meltem antalyalıya muayene olmuştum, hep doğum var diye benimle hiç ilgilenmedi, sadece tahlil istedi gönderdi, bende o yüzden doktor değiştirdim. kendisini tavsiye etmem yani.

gebeliğmin başında meltem antalyalıya muayene olmuştum, hep doğum var diye benimle hiç ilgilenmedi, sadece tahlil istedi gönderdi, bende o yüzden doktor değiştirdim. kendisini tavsiye etmem yani.
Ya ben memnun kaldim. Meltem hanimdanda hemsirelerden de. Cok olgilendi meltem hanin benimle. Yuruyus yaptirin dedi banyoya sokturdu. Ben memnun kaldım.

Bende zahide hanıma takıp oluyordum. Kendisine başka bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gitmiştim, ayrılacağını duydum. kendisiyle görüştüm, Çukurambardaki KORU hastanesine başlayacakmış, aslında sevindim ayrılacağına. Çünkü benim çok sevdiğim bir hastane koru hastanesi. Lokman Hekim hastanesinde yeterli bir yenidoğan ünitesi yok, çocukta en ufak bir sıkıntı olsa sevk ediyorlar, sonra çocuk farklı bir hastanede anne farlı bir hastanede uğraş dur.. 3 arkadaşım doğum yaptı meltem hanım ve elif hanımda çocuklarını hep sevk ettiler, o yüzden arkadaşlarım çok zor günler geçirdi. Ben zaten Lokman Hekim hastanesine sırf ZAHİDE Hanıma güvendiğim için geliyordum. Mayıs başında KORU Hastanesine geçiyormuş, artık takıplerime gönül rahatlığıyla orda devam edeceğim.

Lokman Hekim Hastanesinde doğum yaptım ELİF TERZİYDİ doktorum. doğru düzgün muayene etmeden senin çatın dar dedi direk sezeryana alalım dedi, o kadar çok istiyordumki normal doğumu. bişey de diyemedim oldum sezeryan, sonra çocukta solunum sıkıntısı çıktı dediler sevk ettiler, çocuk farklı bir hastanede ben farlık bir hastanede, çok sıkıntılı günler geçirdim. lokman hekimde yenidoğan ünitesi yok, çocukta sıkıntı olsa hemen sevk ediyorlar paranızla rezil oluyorsunuz yani. ben kesinlikle ne lokman hekim hastanesini nede elif terziyi öneriyorum. devlet hastanesinde yapın orada yapacağınıza çok daha iyi. en azından çocuğunuz yanınzda olur

çelişkiler, çelişkiler çelişkiler.... bu 2 mesaj canınızı çok yakacak söylemedi demeyin ....

Back
X