Doğuma Hazırlık ankarada hangi hastaneler 4 boyutlu ultrason çekiyor (özel ve devlet önemli değil)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

esra_berk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2010
85
0
46
Ankara
merhaba arkadaşlar 22. haftadan sonra 4 boyutlu ultrason istedi doktorum. bir kaç hastane adı verdi ama daha geniş bir arama yapıyorumda bana yardımcı olursanız sevinirim. ankarada hangi hastanelerde var 4 boyutlu ultrasoon özel hastane veya devlet hastanesi farketmez. yardımlarınızı rica ediyorum. :49:

merhaba arkadaşlar 22. haftadan sonra 4 boyutlu ultrason istedi doktorum. bir kaç hastane adı verdi ama daha geniş bir arama yapıyorumda bana yardımcı olursanız sevinirim. ankarada hangi hastanelerde var 4 boyutlu ultrasoon özel hastane veya devlet hastanesi farketmez. yardımlarınızı rica ediyorum. :49:

merhaba benim doktorumun tavsiyesi Demetevler Servet Ünsal Polikinliği Dr. Ali İpek ben yaptırdım fiyatıda diğerlerine göre uygun 150tl

canım ben sincan lokman hekime gidiyorum orda var 4 boyutlu ultrason.

Merhaba, ben de Yenimahalle'de Lina Kadın Sağlığı ve Doğum Merkezi'ne gittim. OLdukça memnun kaLdım. Dört boyutlu ultrason 150 TL. 10-15 dakika inceLeme yapıLdı. Önce dört boyutLU oLarak gördüm oğLUmu, sonrasında detayLI bir şekilde ölçümler yapıLdı, bize de anLattı uzman. Tüm bu süreci de bir cd yapıp verdi. Biz de evde fiLm gibi izLiyoruz. Kimi kLinikLer bir adet foto da veriyormuş ancak bizde öyLe bir durum sözkonusu değiLdi. Normal ultrason fotoğrafı verdi, ölçümlerinin yazılı olduğu, bir de dökümünü aldık.

merhaba benim doktorumun tavsiyesi demetevler servet ünsal polikinliği dr. Ali ipek ben yaptırdım fiyatıda diğerlerine göre uygun 150tl

bende 23 haftalığım devlete gidiyorum ama servet ünsalı duydum oraya gidicem bende hafta içi devlet hastanesi hiç ilgilenmiyor ultrasonları bile kötü hiç net göremedim bebğimi. şimdiye kadar kız dedi ama emin olamıyorum bu yüzden .

benim doktorumoda servet ünsal polikliniğini önerdi bende orada muayene oldum. çok memnun kaldım :49:

bende perşembe günü gidicem 24 haftalık oldum gidip tipini yakından görmek istiyorum.normalde devlet hastanesine gidiyorum orda kıza benziyo dediler acaba yanılma olabiliyormu yaşadınız mı? Bu hastanenin 4 boyutluymuş ben elini ayağını merak ediyorum ama cinsiyetide netleşir, benziyo diyince şüpheliniyo insan

Back
X