Tüp Bebek Merkezleri Ankara'da hangi merkez ya da fakülte?

unutmabirgun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2008
258
21
118
39
Arkadaşlar daha önceden 1 tüpbebek 1 de dondurulmuş embriyo ile deneme yaptım ancak negatif sonuç aldım.Bu denemelerimi Ankara'da bir üniversite hastanesinde yapmıştım.Şuan 01.09.2010 itibareyle 1 tüpbebek denemem daha var ancak bu sefer özel merkezdemi yoksa aynı yerdemi denememe karar veremedim.Bu konuda sizlerinde görüşlerini almak istiyorum.Sizce özel merkezler ile üniversite hastanelerinde yapılan denemeler arasında herhangi bir fark varmı?Ankara'da hangi özel merkezi önerirsiniz.Bu konuda yardımlarınıza ihtiyacım var.Şimdiden teşekkür ederim.

01.09.2010 itibareriyle 1 hakkım daha var ancak yeni çıkacak olan yasadan korktuğumdan dolayı anlaşmasızda olsa başarı oranı yüksek olan biryer aramaktayım.Yani kendim ücretli olarak yaptıracağım.

merhaba gürgan clinic prof timur gürgan hacettepenin doktoru özel muaynanesine gittim ama tahlilleri hacettepede yptırabilitosun çok iyi bi doktor tavsiye ederim sorun ne bilmiyorum ama ben ilk denememde kaldım arkadaşımda aynen kişiye özel tedavi var
iyi araştır benim lik gittiğim tüp bebek merkezi sitesine gir bak mutlaka o merkezde süper bi elektirik var ALLAH YARDIMCIN OLSUN

Back
X