ankarada hastane ve doktor önerisi olan var mı?

famee

Guru
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2008
630
1
316
Ankara
batıkentte yenimahalle devlet hastanesine giden bilgisi olan var mı?

veya ankarada hastane ve doktor önerisi olan

aslında üniversite hastaneleri daha iyi olur diye düşünüyorum ama orada çok mu beklenir gidenler varsa lütfen görüşlerinizi paylaşırmısınız teşekkürler.

ben sincan lokman hekim hastanesinde dr.aylin totan'a gittim.onda doğum yaptım..çok kibar ve anlayışlı bir doktor..eviniz uzak değilse ona gitmenizi tavsiye ederim..Allah yardım etsin..:49:

ben ankarada 29 mayis hastanesine gidiyorum doktorumun adi yesim gurel cok memnunum tavsiye ederim ama dogumumu onda yapmak nasip olmadi.

Ben güven hastanesinde Sarp ÖZCAN a gidiyorum. Benim tüp bebek tedavimide kendisi yapmıstı. cok memnun kaldıgım icin onunla devam etmeye karar verdim. İnşallah doğumumada girecegini söyledi.

Merhaba
ben de lina kadın sağlığından dr.şükran çakmak'ı tavsiye ederim.yeri yenimahallede.ssk anlaşmalı muayene fiyatları çok uygun.
Doğuma da bizzat kendisi giriyor .
Ben riskli bir gebelik geçirdim.doktordan çok bir abla gibi hep benimle ilgilendi.sayesinde bebeğime sağlıkla kavuştum.
Kendisini şiddetle tavsiye ederim

ben sincan lokman hekim hastanesinde dr.aylin totan'a gittim.onda doğum yaptım..çok kibar ve anlayışlı bir doktor..eviniz uzak değilse ona gitmenizi tavsiye ederim..Allah yardım etsin..:49:

Ben de sincan da oturuyorum evime yakın olsun diye lokman hekimi düşünüyorum hastane hakkında hiç bilgim yok bana bilgi verirseniz sevinirim

kızlar batıkentte yeni açılan yenimahalle devlet hastanesine giden varmı???
ben oraya gidiyorum çok sakin günün hangi saatinde gidersen git 5dk bile beklemiyorsun.. yeni açılmış ama doğum bölümü varmı bilmiyorum

kızlar batıkentte yeni açılan yenimahalle devlet hastanesine giden varmı???
ben oraya gidiyorum çok sakin günün hangi saatinde gidersen git 5dk bile beklemiyorsun.. yeni açılmış ama doğum bölümü varmı bilmiyorum

bende oraya gidiyorum sevim hanıma ama hiç ilgilnemiyor hamile kalmak için ugraşıyorum klomen verdi yumurta takibi için çagırmadı bu gün kendim gidecem
aslında bende başka bi yere devam etmek istiyorum ama ssk ile anlaşmalı yerleri bulamadım bilgisi olan varsa yazsın lütfen

Lina Kadın sağlığı merkezinde ssk ile anlaşmaları var ve çok uygun fiata bu tedaviyi başarı ile yaptırabilirsiniz öneriirim

Lina Kadın sağlığı merkezinde ssk ile anlaşmaları var ve çok uygun fiata bu tedaviyi başarı ile yaptırabilirsiniz öneriirim

tşk canım bende tam orayı araştırdım ve mail yolladım oraya ssk lıyım ama ekstra ortalama ne kadar ödeme yaparım bunu merak ediyorum bilgi verirsen çok sevinirim :)

Merhabalar,
HRS Kadın doğum hastanesine giden var mı? Şikayet ve memnuniyet durumunuzu bildirirseniz sevinirim. Çocuk sahibi olmaya karar verdik eşimle. Hastane/doktor arayışı içindeyiz. HRS'yi iyi diye duyduk ama lina da iyi okuduğum kadarıyla, çok kişi övgüyle bahsetmiş.
Teşekkür ederim.

Merhabalar,
HRS Kadın doğum hastanesine giden var mı? Şikayet ve memnuniyet durumunuzu bildirirseniz sevinirim. Çocuk sahibi olmaya karar verdik eşimle. Hastane/doktor arayışı içindeyiz. HRS'yi iyi diye duyduk ama lina da iyi okuduğum kadarıyla, çok kişi övgüyle bahsetmiş.
Teşekkür ederim.

hrs gerçekten iyi bir hastane ama biraz tuzlu canım ben de linaya gidiyorum doktorumdan çok memnunum üstelik hrs de doğum yaptırıyor.

merhabalar
benim tedavimi şükran hanım yapmıştı, Allaha şükürler olsun şu an bebeğim kollarımda.:nazar::nazar:
şükran hanım çok canayakın bir bayan, hiç bir sıkıntı duymadan devam etmiştim
tavsiye ederim
çok güler yüzlü, insana moral veren biri

hamile kaldıktan sonra imkanları olan bir hastane olduğu için akropol hastanesini tercih ettim, bülent beye kontrollerimi yaptırdım ve doğumu da orada yaptım. akropol hastanesi ve bülent beyi de tavsiye ederim.

Son düzenleme:
merhabalar
benim tedavimi şükran hanım yapmıştı, Allaha şükürler olsun şu an bebeğim kollarımda.:nazar::nazar:
şükran hanım çok canayakın bir bayan, hiç bir sıkıntı duymadan devam etmiştim
tavsiye ederim
çok güler yüzlü, insana moral veren biri

hamile kaldıktan sonra imkanları olan bir hastane olduğu için akropol hastanesini tercih ettim, bülent beye kontrollerimi yaptırdım ve doğumu da orada yaptım. akropol hastanesi ve bülent beyi de tavsiye ederim.

Teşekkür ederim canım. Çok duydum ben bu bayanın ismini. sonunda gidicem galiba :) ama şöyle de bir şey var, aradım ben lina yı. ssk anlaşmaları var, 35 tl fark ve %30 tahlillerden fark alıyorlar. HRS muayene ücreti 50 tl ve orası da %30 alıyor. ama önemli olan hasta-doktor ilişkisi, o sıcaklığı yakalayabilmesidir. bunu da şükran hanımda bulacağım galiba. Çok teşekkür ederim ilgine. görüşürüz. bebişini de çok öpüyorum :)

bende oraya gidiyorum sevim hanıma ama hiç ilgilnemiyor hamile kalmak için ugraşıyorum klomen verdi yumurta takibi için çagırmadı bu gün kendim gidecem
aslında bende başka bi yere devam etmek istiyorum ama ssk ile anlaşmalı yerleri bulamadım bilgisi olan varsa yazsın lütfen

merhaba ben lina kadın sağlık merkezi var y.mahlle ivedik caddesinde ona gidiyorum şükren hanıma
çok bilinçli ii bir doktor
20 tl gebe olmayandan alıyor muayene ücreti olarak 35 tl de gebe olandan ssk anlaşması var
ben memnunum klomen çatlatma iğnesi yumurta takibi yaptırıyorum umarım hamiş kalırım ve bu sitede
bebiş özlemi çeken herkez amin amin amin

ben 3.gebeliğimde tanıdım şükran hanımı ve çok şey kaybettiğimi düşünüyorum daha önce tanımadığım için .ilkinde zekai tahir hastanesinde özel dr umla sezaryan doğum yaptım sonrasında çok sıkıntı çektim.2.sinde ankara üniversitesi hastanesinde profa gittim.doğm anı epudural yapıldı ve yanlış mı yapıldı ne.yere düştüm bacağımı hissetmiyor ayaga kalkamıyordum .ve koca üniversite hastanesinde özel odada oldugm halde 15 dk yerde kaldım.bi hemsire hastabakıcı gelemedi.meğer 3 kata 1 hemsire bakıyormuş.sonrasında 2 hastabakıcı geldi ancak kalkabildim.tüm gece ağrıdan gözümü kırpmadım ve bacağımnı uyuşukluğu geçmedi.neyseki ertesi gün ağrı pompasını çektiler ve düzeldim.sonrası sıkıntı yaşamadım ama doğum fobim oldu.3.yü hiç istmeezkne hamiş kaldım.önce akay hastanesinde çok övülen bir dr a gittim ama bize hiç öyle ilgili davranmadı.sonrasında gebelik şekerim çıktığında saçma sapan öğtler verdi sekrateri aracılığıyla.kendisi söyleme tenezzülünde bulunmadı bile.neyse beni 26.haftamda kabul eden ve çok ilgili davranan ve gebelik sürecimi çok keyifli geçirmemei sağlayan ve dogumumuda da hrs de konforlu bir şekilde geçirmemi sağlayan sükran hanımı herkse tavsiye ediyorum.keyifli hamilelikler:)))ben kapattım sezonu tüplerim ibağlattımAllah isteyen herkese nasiğp etsin

Back
X