Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabalar....
ben 24 haftalık hamileyim.ve malesef hala bir doktorum yok.daha doğrusu ben çağ hastanesinde sevgi hanıma gidiyordum ama hastaneden ayrıldı.benimde maddi gücüm malesef yeterli değil.. doğum için ayırabileceğim maksimum 1000 lira.. muayeneyede fazla veremem.
lütfen bana yardım edin.bi akıl verin bana.. zekai tahirde çok kötü davranıolarmış.korkuorum.üniversitede artık asistanlar giriyormuş.batıkent bilgi hastanesine gittim geçen ay selçuk arslan2'a.ama sanki pek ilgilenmedi benimle.. inanın çok kararsız kaldım.. çok şanssızım,benim şanssızlığım sanırım bebeğiminde şanssızlığı... lütfen bana bi akıl verin... lütfen....[/QUOTE
Merhaba cennetaci,
Ben de gebelik düşünüyorum. geç kalmadan başlayacağım bir uzmana. batıkentte lina kadın doğum da şükran hanım ı çok tavsiye ediyor bu topiktekiler. ssk ile anlaşması da varmış. ben düşünüyorum, isterseniz siz de bir gidin ama daha önce gitmedim, duyduklarımdan iyi diyebiliyorum şuan. geçmiş olsun.
öncelikle çok teşekkür ederim ilgilendiğin için.orayı bende çok gördüm burda ama orda doğum olmuyormuş.anlaşmalı bir hastanede yapılıyormuş oda 2500 lira civarında olacakmış.o yüzden orayı düşünemedim ben.. parasızlığın gözü kör olsun.. böyle hesap yapıp duruyoruz işte.. eşimlede konuştuk 1000 liradan fazla doğum için bütçe ayıramıyoruz.. aslında batıkent bilgi hastanesinde 600 lira yazmış birisi.acaba iyi bi hastane midirki?ben ankaralıda değilim,eskişehirliyim.ankaranında yabancısıym yani..
öncelikle çok teşekkür ederim ilgilendiğin için.orayı bende çok gördüm burda ama orda doğum olmuyormuş.anlaşmalı bir hastanede yapılıyormuş oda 2500 lira civarında olacakmış.o yüzden orayı düşünemedim ben.. parasızlığın gözü kör olsun.. böyle hesap yapıp duruyoruz işte.. eşimlede konuştuk 1000 liradan fazla doğum için bütçe ayıramıyoruz.. aslında batıkent bilgi hastanesinde 600 lira yazmış birisi.acaba iyi bi hastane midirki?ben ankaralıda değilim,eskişehirliyim.ankaranında yabancısıym yani..
peki doktor doğuma giriyor mu?ben bu saatten sonra gittiğimde benimle ilgilenir dimi?ya gerçekten teşekkür ederim.yarın ilk işim randevu almak olucak.. çooook saol....
Teşekkür ederim canım. Çok duydum ben bu bayanın ismini. sonunda gidicem galiba :) ama şöyle de bir şey var, aradım ben lina yı. ssk anlaşmaları var, 35 tl fark ve %30 tahlillerden fark alıyorlar. HRS muayene ücreti 50 tl ve orası da %30 alıyor. ama önemli olan hasta-doktor ilişkisi, o sıcaklığı yakalayabilmesidir. bunu da şükran hanımda bulacağım galiba. Çok teşekkür ederim ilgine. görüşürüz. bebişini de çok öpüyorum :)
Aylin hocam kendi muayenehanesini açtı. Şimdi Çukurambar'da yeri.ben sincan lokman hekim hastanesinde dr.aylin totan'a gittim.onda doğum yaptım..çok kibar ve anlayışlı bir doktor..eviniz uzak değilse ona gitmenizi tavsiye ederim..Allah yardım etsin..![]()