ankarada hastane ve doktor önerisi olan var mı?

merhaba arkdaşlar,
ben de geçen gün sadece hamile kalmadan önceki genel kontroller için akropol hastanesine gittim tatlı bi kadındı ismi ışın kocabaş kendisine hamilelik sürecinde giden ve önereniniz var mı acaba?

merhabalar....
ben 24 haftalık hamileyim.ve malesef hala bir doktorum yok.daha doğrusu ben çağ hastanesinde sevgi hanıma gidiyordum ama hastaneden ayrıldı.benimde maddi gücüm malesef yeterli değil.. doğum için ayırabileceğim maksimum 1000 lira.. muayeneyede fazla veremem.

lütfen bana yardım edin.bi akıl verin bana.. zekai tahirde çok kötü davranıolarmış.korkuorum.üniversitede artık asistanlar giriyormuş.batıkent bilgi hastanesine gittim geçen ay selçuk arslan2'a.ama sanki pek ilgilenmedi benimle.. inanın çok kararsız kaldım.. çok şanssızım,benim şanssızlığım sanırım bebeğiminde şanssızlığı... lütfen bana bi akıl verin... lütfen....

merhabalar....
ben 24 haftalık hamileyim.ve malesef hala bir doktorum yok.daha doğrusu ben çağ hastanesinde sevgi hanıma gidiyordum ama hastaneden ayrıldı.benimde maddi gücüm malesef yeterli değil.. doğum için ayırabileceğim maksimum 1000 lira.. muayeneyede fazla veremem.

lütfen bana yardım edin.bi akıl verin bana.. zekai tahirde çok kötü davranıolarmış.korkuorum.üniversitede artık asistanlar giriyormuş.batıkent bilgi hastanesine gittim geçen ay selçuk arslan2'a.ama sanki pek ilgilenmedi benimle.. inanın çok kararsız kaldım.. çok şanssızım,benim şanssızlığım sanırım bebeğiminde şanssızlığı... lütfen bana bi akıl verin... lütfen....[/QUOTE

Merhaba cennetaci,
Ben de gebelik düşünüyorum. geç kalmadan başlayacağım bir uzmana. batıkentte lina kadın doğum da şükran hanım ı çok tavsiye ediyor bu topiktekiler. ssk ile anlaşması da varmış. ben düşünüyorum, isterseniz siz de bir gidin ama daha önce gitmedim, duyduklarımdan iyi diyebiliyorum şuan. geçmiş olsun.

öncelikle çok teşekkür ederim ilgilendiğin için.orayı bende çok gördüm burda ama orda doğum olmuyormuş.anlaşmalı bir hastanede yapılıyormuş oda 2500 lira civarında olacakmış.o yüzden orayı düşünemedim ben.. parasızlığın gözü kör olsun.. böyle hesap yapıp duruyoruz işte.. eşimlede konuştuk 1000 liradan fazla doğum için bütçe ayıramıyoruz.. aslında batıkent bilgi hastanesinde 600 lira yazmış birisi.acaba iyi bi hastane midirki?ben ankaralıda değilim,eskişehirliyim.ankaranında yabancısıym yani..

öncelikle çok teşekkür ederim ilgilendiğin için.orayı bende çok gördüm burda ama orda doğum olmuyormuş.anlaşmalı bir hastanede yapılıyormuş oda 2500 lira civarında olacakmış.o yüzden orayı düşünemedim ben.. parasızlığın gözü kör olsun.. böyle hesap yapıp duruyoruz işte.. eşimlede konuştuk 1000 liradan fazla doğum için bütçe ayıramıyoruz.. aslında batıkent bilgi hastanesinde 600 lira yazmış birisi.acaba iyi bi hastane midirki?ben ankaralıda değilim,eskişehirliyim.ankaranında yabancısıym yani..

daha önce de bu başlığa yazdım akropol hastanesinde doğum yaptım ve fiyatlar düşündüğünüz çerçevede tavsiye ederim.bülent beydi doktorum.

peki doktor doğuma giriyor mu?ben bu saatten sonra gittiğimde benimle ilgilenir dimi?ya gerçekten teşekkür ederim.yarın ilk işim randevu almak olucak.. çooook saol....

bilgi hastanesini pek önermiyorlar ben bekarken gitmiştim bayan doktor pek iyi değildi ama diğerini bilemem. bülent beyden şimdi randevu alsan nisan mayısa ancak verirler(tabi sen bi dene ) ben daha önce söylemiştim ordaki ışın hanıma evlilik öncesi kontrol için gittim tatlı birisine benziyor sen de bir git istersen

canım ben ilk önce bilgi hastanesine gitmiştim 650 tl sezeryan 400 tl normal doğum orada epidural yapılmıyor ben ilgisizlikleri yüzünden bir daha oraya gitmedim akropolde de normal ve sezeryanın aynı fiyat yani 1000 tl olduğunu duymuştum. ben şimdi Linaya gidiyorum canım Eğer HRS de falan doğum yaparsan fiyatlar 2500 tl civarında o da ankaranın en lüks kadın doğum hastanesi o yüzden öyle ama akropolde de doğum yaptırıyormuş linadaki hekimler ben şükran hanımı tavsiye ederim canım o bize maddi durumunuz iyi değilse kesinlikle kadın doğum evlerini tavsiye ediyorum dedi doğum için. çünkü özel hastanelerin çoğunda kan ünitesi ve bebek yoğun bakım ünitesi yok canım allah hepimizin yardımcısı olsun umarım yardımcı olabilmişimdir.

peki doktor doğuma giriyor mu?ben bu saatten sonra gittiğimde benimle ilgilenir dimi?ya gerçekten teşekkür ederim.yarın ilk işim randevu almak olucak.. çooook saol....

giriyor tabi ki canım bu arada randevu almak biraz zor çok yoğun çünkü. çok ilgili biri Bülent bey hiç merak etme. hayırlı doğumlar dilerim.

merhabalar,
adetime 5 gün kala hamile olduğumu öğrendim. henüz 3,5 haftalık. lina ya gitmeyi düşünüyorum ama hrs ye de gidebilirim. linadaki şükran hanımı övüyorlar gideniniz var mı? lina daki hangi doktor daha iyi? bilgisi olan varsa paylaşırsanız çok sevinirim.
özel keçiören hastanesine sakın gitmeyin. sabah gittim. gebelik sonucumu aldım, dr hüseyin beye yapmam ya da yapmamam gereken şeyleri sordum. normal hayatınıza devam edin dedi. kan tahlili yapmadı, demir düzeyime bakmadı. tiroid hastasıyım dedim, merak etmedi. kendim gittim tiroid doktoruna. sakın sakın sakkkınn gitmeyin.
lina nın doktorları hakkında bilgi alırsam çok memnun olurum arkadaşlar lütfen.
teşekkür ederim.
hepimize sağlıcakla geçecek bir hamilelik dönemi diliyorum. Allah yardımcımız olsun.

Teşekkür ederim canım. Çok duydum ben bu bayanın ismini. sonunda gidicem galiba :) ama şöyle de bir şey var, aradım ben lina yı. ssk anlaşmaları var, 35 tl fark ve %30 tahlillerden fark alıyorlar. HRS muayene ücreti 50 tl ve orası da %30 alıyor. ama önemli olan hasta-doktor ilişkisi, o sıcaklığı yakalayabilmesidir. bunu da şükran hanımda bulacağım galiba. Çok teşekkür ederim ilgine. görüşürüz. bebişini de çok öpüyorum :)

Canım merhaba.Şükran hanıma gittin mi?Ne düşünüyorsun?Bilgilendirirsen sevinirim.

ben sincan lokman hekim hastanesinde dr.aylin totan'a gittim.onda doğum yaptım..çok kibar ve anlayışlı bir doktor..eviniz uzak değilse ona gitmenizi tavsiye ederim..Allah yardım etsin..:KK49:
Aylin hocam kendi muayenehanesini açtı. Şimdi Çukurambar'da yeri.

Back
X