Ankara'da Hem Deviasyon Hem de Estetik İçin Doktor Önerisi Lazım

harmoni_

:) احلي حسوني بلدنيا
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2010
870
86
73
Arkadaşlar burnum gün geçtikçe daha kötü oldu. Kemiğim iyice çıktı nefes alırken bile zorlanıyorum Artık ameliyat vakti geldi sanırım. Devlet hastanesi ilk tercihim olmakla beraber özel de olur. Ama tek derdim işini iyi bilen ve benim korkularımı azaltabilecek bir doktor bulmak.

Lütfen önerilerinizi paylaşır mısınız? Korkuyorum...

mrblar ben ankara universitesinde 26agustosta prof dr zeki can a ameliyat oldum cok sukur hicbir sorunum yok daha bir ay bile dolmamasina ragmen sisliklerim neredeyse tamamen gecti ve burnumu cok begendim yapay degil gayet dogal etrafimdakilerde gayet guzel ve dogal oldgunu soyluyorlar.

ben normal plastik cerrahi poliklinikten randevu almistim ilk ankara üniversitesinin.ordaki doktora soylwdim zeki beyle gorusmek istedigimi o yonlendirdi ayni gun gorustum kendisiyle.daha sonra ameliyat gunu ranndevusu icin filan ozel sekreterine yönlendirdi.onunla gunu filan ayarladik.ben sabah ameliyat oldum bir gece kaldim hastanede.yatis parasi vs vermedim sadece doktora 3000tl para odedim ameliyat icin o kadar

bu parayı her türlü veriyoruz sanırım değil mi? yasal bir para değil sanırım o? benim durumum o parayı kaldırmaz ya :/

canım merhaba :)

ben mayıs ayında Hacettepede Tevfik Sözen e ameliyat oldum. Hem deviasyon hem de estetik şu an burnum çok güzel oldu çook memnunum istersen profilimden resimlerime de bakabilirsin kafana takılan sorularını da cevaplayabilirim :)

canım aslında Hacettepe benim için daha kolay olabilir. Fotoğraflarını göremedim ama... Nasıl biri güvenilir mi? Ben cidden çok korkuyorum. Bir de ekstra bir para talep etti mi? hastanede ne kadar kaldın? şikayetlerin nelerdi?

canım inanki yıllarca korkudan ameliyat olamadım ya tevfik hoca çok şeker güvenilir biri hemen ameliyat masasına yatırıyım mantığında değil önce ne istediğini sorguluyo bir de yaptığı burunlar çok çok doğal hiç şikayeti olan hastasına rastlamadığım için ben de onu seçmiştim :)
hastanede 1 gece yattım ilk 3 gün zorluğu oluyo 1haftada morluklar tamamen gidiyo kaldıki eli çok hafif benim doğru düzgün morarmam bile olmadı.
Görüşmek için extra para

Görüşmek için extra para almıyor gidip görüşebilirsin hatta birçok doktorla görüş içine sinene ol

Görüşmek için extra para almıyor gidip görüşebilirsin hatta birçok doktorla görüş içine sinene ol

canım tevfik hocayı internetten araştırdım hiç kötü yorum yok. bu şekilde aklıma yattı aslında. ama şu an hacettepe nin randevu sistemleri çökmüş durumda randevu alamıyorum. tevfik hocaya mail attım görüşmek istiyorum diye. zaten aynı yerde çalışıyoruz ben de araştırma görevlisiyim. geri dönüş yapar mı sence?

şehir dışında fln değilse kesin yapar :) olmadı 1 hafta sonra fln sen bir daha hatırlatma maili atarsın canım herşey gönlünce olsun

şehir dışında fln değilse kesin yapar :) olmadı 1 hafta sonra fln sen bir daha hatırlatma maili atarsın canım herşey gönlünce olsun

inşallah iyi olur ya çok korkuyorum.. bir de sen ne kadar ödedin? özelden de yazabilirsin buraya yazmak istemezsen merak ediyorum ona göre hazırlık yapmam lazım

Tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…