buarada bende hem deviasyon hemde estetik oldum
ben normal plastik cerrahi poliklinikten randevu almistim ilk ankara üniversitesinin.ordaki doktora soylwdim zeki beyle gorusmek istedigimi o yonlendirdi ayni gun gorustum kendisiyle.daha sonra ameliyat gunu ranndevusu icin filan ozel sekreterine yönlendirdi.onunla gunu filan ayarladik.ben sabah ameliyat oldum bir gece kaldim hastanede.yatis parasi vs vermedim sadece doktora 3000tl para odedim ameliyat icin o kadar
Arkadaşlar burnum gün geçtikçe daha kötü oldu. Kemiğim iyice çıktı nefes alırken bile zorlanıyorumArtık ameliyat vakti geldi sanırım. Devlet hastanesi ilk tercihim olmakla beraber özel de olur. Ama tek derdim işini iyi bilen ve benim korkularımı azaltabilecek bir doktor bulmak.
Lütfen önerilerinizi paylaşır mısınız? Korkuyorum...
canım merhaba :)
ben mayıs ayında Hacettepede Tevfik Sözen e ameliyat oldum. Hem deviasyon hem de estetik şu an burnum çok güzel oldu çook memnunum istersen profilimden resimlerime de bakabilirsin kafana takılan sorularını da cevaplayabilirim :)
canım aslında Hacettepe benim için daha kolay olabilir. Fotoğraflarını göremedim ama... Nasıl biri güvenilir mi? Ben cidden çok korkuyorum. Bir de ekstra bir para talep etti mi? hastanede ne kadar kaldın? şikayetlerin nelerdi?
canım aslında Hacettepe benim için daha kolay olabilir. Fotoğraflarını göremedim ama... Nasıl biri güvenilir mi? Ben cidden çok korkuyorum. Bir de ekstra bir para talep etti mi? hastanede ne kadar kaldın? şikayetlerin nelerdi?
Görüşmek için extra para almıyor gidip görüşebilirsin hatta birçok doktorla görüş içine sinene ol
canım tevfik hocayı internetten araştırdım hiç kötü yorum yok. bu şekilde aklıma yattı aslında. ama şu an hacettepe nin randevu sistemleri çökmüş durumda randevu alamıyorum. tevfik hocaya mail attım görüşmek istiyorum diye. zaten aynı yerde çalışıyoruz ben de araştırma görevlisiyim. geri dönüş yapar mı sence?
şehir dışında fln değilse kesin yapar :) olmadı 1 hafta sonra fln sen bir daha hatırlatma maili atarsın canım herşey gönlünce olsun
Tamamcanım merhaba :)
ben mayıs ayında Hacettepede Tevfik Sözen e ameliyat oldum. Hem deviasyon hem de estetik şu an burnum çok güzel oldu çook memnunum istersen profilimden resimlerime de bakabilirsin kafana takılan sorularını da cevaplayabilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?