Ankara'da Hsg yardımmm!

Blackswan17

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2015
273
120
103
34
Kızlar Ankara'da devlet hastanelerinde hsg çekilenler var mı varsa memnun musunuz bilgi verebilir misiniz. Nerede çekildiğiniz memnun musunuz yardımcı olursanız sevinirim. (Şehir hastanesi ya da Etlik Zübeyde hanım da çekilenler var mı)

Kızlar Ankara'da devlet hastanelerinde hsg çekilenler var mı varsa memnun musunuz bilgi verebilir misiniz. Nerede çekildiğiniz memnun musunuz yardımcı olursanız sevinirim. (Şehir hastanesi ya da Etlik Zübeyde hanım da çekilenler var mı)
Ben şehir hastanesinde çektirdim çok memnunum bir sıkıntım olmadı

Ben şehir hastanesinde çektirdim çok memnunum bir sıkıntım olmadı
Bende şehir hastanesini düşünüyorum açıkçası yeni ve kapsamlı hastane sonuçta . Muayeneye Gidiyoruz gün veriyorlar dimi hsg için. Doktor öneriniz var mı peki özellikle şu Dr iyi dediğiniz 🙏🏻

Bende şehir hastanesini düşünüyorum açıkçası yeni ve kapsamlı hastane sonuçta . Muayeneye Gidiyoruz gün veriyorlar dimi hsg için. Doktor öneriniz var mı peki özellikle şu Dr iyi dediğiniz 🙏🏻
Ben randevusuz gittim sıra aldım kime denk geldiyse infertelite bölümüne dr kan istiyor gebelik vs var mı diye usg için randevu veriyorlar covid testi istiyorlar usg ye gidince de radyoloji ye hsg için randevu veriyorlar infertelite bölümünde zaten asistan drlar vardı ben gittiğim de o yüzden fark etmiyor

Back
X