ankarada infertil tedavide uzman arıyorum lütfen banada yardmcı olun

anladım canım çok saol siz ne tedavisi oldunuz olumlu sonuç aldınızmı

canım rica ederim.eşimde sorun yok sıkıntı bende pko var bende.1,5 senedir olmuyor çocuk ...tedaviyi ben oluyorum.ilaç kullanıyorum.çok şukur ilerleme oldu geçen gittim ön aşamadayız aslında...onumuzdeki ay artık tamamen takviye ilaçlara başlıcaz..hayırlısı olsun diyelimmm....

Bak bizde yavrunuz olsun diye yandık..
15 ay Korunmasız ilişki sonrasında ikimizde doktora göründük ve malesef eşimde hiç sperm yokmuş hemen tüp önerdiler.. bizde tabi hemen yaptırdık ve sonuç negatif.. okadar yiprandik ki Madi manevi aylarca toparlanamadik. Sonra araştırmalar sonucunda 2aylık bitkisel kür vs. kullanımından sonra sayımız 4mil oldu doktorların ameliyatla anca buldukları bukadü yükselmesi Allahın mucizesi..
Yine devam edecez inşallah doğal yolla olacak Allahin izniyle buna inanıyoruz..

Paranı kaptırma sana tavsiyem sabret.
Rabbim istedik ten sonra gerisi boş bunu anladım..
Esinizde hiç sperm yokmuş du yani azosperm yoksa az mı vardı yada ölümuydu benim eşimde hiç sperm yok ameliyatta hiç çıkmadı bitki ne kullandniz acaba

Esinizde hiç sperm yokmuş du yani azosperm yoksa az mı vardı yada ölümuydu benim eşimde hiç sperm yok ameliyatta hiç çıkmadı bitki ne kullandniz acaba

Aslında yok denildi ilk 3 test de hiç çıkmadı. Bize tüp bebek önerdiler tabi eşin mikro tese olacaktı. Yani ameliyatla bulunursa tüp bebek tedavisi görecektik..
Benim yumurtalarımin toplandıği gün eşin tekrar spermiogram testi verdi sonra da mikro tese diye konuşuldu.. ve ameliyat öncesi yeterince sperm bulundu 1mil. altındaydı da tüp bebek için yeterli diye ameliyat olmadı eşim.. Allahin bize açtığı bi umut penceresi işte..

Negatif aldıktan sonra akılandık inan. Biz hiç araştırmadan hemen 20 günde tüp bebek tedavisi gördük..

Bi kaç ay toparlanamadik tabi. Sonra araştırdık ve doğal bitkisel Çözümler bulduk. 2ay kullandi eşim ve bir ay önceki sonuç 4mil. çok şükür.. hala da devam ediyoruz yaşımız genç.. Rabbim yazdiysa 1sperm yeterli oluyor işte ..kısmet.

Bizim kullandığımız ilaçlar:

Propolis (hap)
Arı poleni (hap)
Vitolize men (hap)
Omega3 (balık yağı)
Argi (toz içeceği)
Aloa 2go (şurup)
Bunlar yurtdışından getirdiğimiz bitkisel ilaçlar.. Malesef çok sorun yaşadık gümrükte ve sadece 1 aylık kullanım alabildik.. Bu ilaçlardan sonraki sonuç sperm sayısı 1mil.

Kendim hazırladığım karışım:
35 gr öğütülmüş Çörek otu
35 gr öğütülmüş Zencefil
35 gr öğütülmüş zerdecal
35 gr öğütülmüş keçiboynuzu
35 gr öğütülmüş fıstık
35 gr Tarçın
1 kilo organik bal
(Bu karışım sabah akşam bir tahta kaşığı yedirdim ve tam 30 gün yetti.)
Bunlari daha kolay karıştırmak için keçi boynuzu pekmezi kullandım bir çay bardağı kadar.. Bu karışımı iki ay kullandık ve Sonuç 4mil. Hala da devam kullanıyoruz.

Aslında yok denildi ilk 3 test de hiç çıkmadı. Bize tüp bebek önerdiler tabi eşin mikro tese olacaktı. Yani ameliyatla bulunursa tüp bebek tedavisi görecektik..
Benim yumurtalarımin toplandıği gün eşin tekrar spermiogram testi verdi sonra da mikro tese diye konuşuldu.. ve ameliyat öncesi yeterince sperm bulundu 1mil. altındaydı da tüp bebek için yeterli diye ameliyat olmadı eşim.. Allahin bize açtığı bi umut penceresi işte..

Negatif aldıktan sonra akılandık inan. Biz hiç araştırmadan hemen 20 günde tüp bebek tedavisi gördük..

Bi kaç ay toparlanamadik tabi. Sonra araştırdık ve doğal bitkisel Çözümler bulduk. 2ay kullandi eşim ve bir ay önceki sonuç 4mil. çok şükür.. hala da devam ediyoruz yaşımız genç.. Rabbim yazdiysa 1sperm yeterli oluyor işte ..kısmet.

Bizim kullandığımız ilaçlar:

Propolis (hap)
Arı poleni (hap)
Vitolize men (hap)
Omega3 (balık yağı)
Argi (toz içeceği)
Aloa 2go (şurup)
Bunlar yurtdışından getirdiğimiz bitkisel ilaçlar.. Malesef çok sorun yaşadık gümrükte ve sadece 1 aylık kullanım alabildik.. Bu ilaçlardan sonraki sonuç sperm sayısı 1mil.

Kendim hazırladığım karışım:
35 gr öğütülmüş Çörek otu
35 gr öğütülmüş Zencefil
35 gr öğütülmüş zerdecal
35 gr öğütülmüş keçiboynuzu
35 gr öğütülmüş fıstık
35 gr Tarçın
1 kilo organik bal
(Bu karışım sabah akşam bir tahta kaşığı yedirdim ve tam 30 gün yetti.)
Bunlari daha kolay karıştırmak için keçi boynuzu pekmezi kullandım bir çay bardağı kadar.. Bu karışımı iki ay kullandık ve Sonuç 4mil. Hala da devam kullanıyoruz.
Mucize gerçekten benim eşim tese oldu bulunamadı genetik falan problem varmiydi

canım rica ederim.eşimde sorun yok sıkıntı bende pko var bende.1,5 senedir olmuyor çocuk ...tedaviyi ben oluyorum.ilaç kullanıyorum.çok şukur ilerleme oldu geçen gittim ön aşamadayız aslında...onumuzdeki ay artık tamamen takviye ilaçlara başlıcaz..hayırlısı olsun diyelimmm....
anladım canım bir an evvel sağlıcakla kavuşursun meleğine inşallah

Canım merhaba öncelikle :) eger maddi imkanin ek veriosa özele baskent hastanesi hulusi hocayi sana tavsiye ederim. Ama bence devlet hastanesine git ankara zekai tahir infertilite poliklinigi bu konuda cok iyiler ben iki kez aşılama oldum ilk asilamam tuttu ama 8 haftalikken kalbi durdu ikinci asilamam tutmadi simdi beni tüp bebege sevk ettiler. Zekai tahirde görüştüğüm hocalar serkan sebnem ayketik cok iyi insanlar sordugum her soruya itirazsiz cevap verdiler destek oldular. Ben devlet hastaneleriyle cok anlasamam normalde ben bile gidiyorsam oraya herkes gider diye dusunuyorum :) hsg filmin cekilmeden ne oldugu anlasilmaz belki tuplerin kapali hsg den sonra 2 ay daha bekletiyorlar film cekildikten sonra hamile kalanlar cok fazla çünkü sana bu iki hastaneyide ictenlikle öneririm baskentteki hastaneye arkadaşım gitmisti zaten biraz arastirirsan hakkinda olumlu seylerde okursun canim
çok saol canım zekai tahir hakkında ilk defa bu kadar güzel yorum okuyorum :) hulusi hocayı duydum ama maddi anlamda biraz zorlar bizi bnde hadettede üni.de gürkan bozdağ hocaya almayı düşünüyorum cvp verdğin için saol :)

bende zekai tahire gittim hiç memnun kalmadım eşimin sonuçlarına baktılar bişey yok dediler.benimde iltihap vardı ama tedavi edici bişey yapmadılar.sonçlarımı başka yere götürdm eşimde kaliteli sprem eksiliği çıktı ilaç başlandı bende iltihap içn tedaviye başlandı.hiç ilgilenmediler yani.ama tabi iyisine denk gelmek lazım

Mucize gerçekten benim eşim tese oldu bulunamadı genetik falan problem varmiydi

Yok şükür. Varikosel de yok şükür.. sadece sayımız az.. Allahin izniyle olacak inşallah ben inanıyorum doğal yolla sadece sabır tevekkül lazım..

Sizde sorun ne ? Nasıl bi yol çizmeyi düşünüyorsun?

bende zekai tahire gittim hiç memnun kalmadım eşimin sonuçlarına baktılar bişey yok dediler.benimde iltihap vardı ama tedavi edici bişey yapmadılar.sonçlarımı başka yere götürdm eşimde kaliteli sprem eksiliği çıktı ilaç başlandı bende iltihap içn tedaviye başlandı.hiç ilgilenmediler yani.ama tabi iyisine denk gelmek lazım
bende çok olumlu yorumlar almadım o yüzden şaşırdım canım

Yok şükür. Varikosel de yok şükür.. sadece sayımız az.. Allahin izniyle olacak inşallah ben inanıyorum doğal yolla sadece sabır tevekkül lazım..

Sizde sorun ne ? Nasıl bi yol çizmeyi düşünüyorsun?
Kromozom bozukluğu var xxy li eşim ilk tese de bulunamadı iğne tedavisinde şu an

Kromozom bozukluğu var xxy li eşim ilk tese de bulunamadı iğne tedavisinde şu an

Rabbim ardımızdan fatiha okuyacak salih evlat bırakmayı nasip etsin.. inşallah tez zamanda bebeklerimiz kucağımiza aliriz..

Allah kimseye taşıyamayacağı yük dert vermezmiş. Sabır sabır..:KK16:

çok saol canım zekai tahir hakkında ilk defa bu kadar güzel yorum okuyorum :) hulusi hocayı duydum ama maddi anlamda biraz zorlar bizi bnde hadettede üni.de gürkan bozdağ hocaya almayı düşünüyorum cvp verdğin için saol :)

8 haftalik gebeydim kalbinin durduğunu ogrendim ozele gidiodum kontrollere kurtaji zekai tahirde olmak istedim beni kurtaja almadan 5 kere baktilar belki atiodur atmaya baslamisdir die. Ben hemen hemen 2 yildir oraya gidiyorum insallah subat sonu mart basinda da tüp bebek için gidicem bir dene derim canım infertilide sekreteri nihan aysegul hemsireler ayse nuran hepsi cok iyiler aşılamamı yaoan doktor besmele çekerek yapti cok sasirmistim yani isi bu yaptım bitti demiyorlar yaninda olduklarini hissettiriolar en son ki asilamam tutmadiginda bana verdikleri tesellileri beni mutlu etmisti boyle ilgileneceklerini hic ama hic düşünmüyordum açıkçası. Adamlar bizle beraber dualar ediolar :KK15:

Back
X