Esinizde hiç sperm yokmuş du yani azosperm yoksa az mı vardı yada ölümuydu benim eşimde hiç sperm yok ameliyatta hiç çıkmadı bitki ne kullandniz acaba
Aslında yok denildi ilk 3 test de hiç çıkmadı. Bize
tüp bebek önerdiler tabi eşin mikro tese olacaktı. Yani ameliyatla bulunursa tüp bebek tedavisi görecektik..
Benim yumurtalarımin toplandıği gün eşin tekrar spermiogram testi verdi sonra da mikro tese diye konuşuldu.. ve ameliyat öncesi yeterince sperm bulundu 1mil. altındaydı da tüp bebek için yeterli diye ameliyat olmadı eşim.. Allahin bize açtığı bi umut penceresi işte..
Negatif aldıktan sonra akılandık inan. Biz hiç araştırmadan hemen 20 günde tüp bebek tedavisi gördük..
Bi kaç ay toparlanamadik tabi. Sonra araştırdık ve doğal bitkisel Çözümler bulduk. 2ay kullandi eşim ve bir ay önceki sonuç 4mil. çok şükür.. hala da devam ediyoruz yaşımız genç.. Rabbim yazdiysa 1sperm yeterli oluyor işte ..kısmet.
Bizim kullandığımız ilaçlar:
Propolis (hap)
Arı poleni (hap)
Vitolize men (hap)
Omega3 (balık yağı)
Argi (toz içeceği)
Aloa 2go (şurup)
Bunlar yurtdışından getirdiğimiz bitkisel ilaçlar.. Malesef çok sorun yaşadık gümrükte ve sadece 1 aylık kullanım alabildik.. Bu ilaçlardan sonraki sonuç sperm sayısı 1mil.
Kendim hazırladığım karışım:
35 gr öğütülmüş Çörek otu
35 gr öğütülmüş Zencefil
35 gr öğütülmüş zerdecal
35 gr öğütülmüş keçiboynuzu
35 gr öğütülmüş fıstık
35 gr Tarçın
1 kilo organik bal
(Bu karışım sabah akşam bir tahta kaşığı yedirdim ve tam 30 gün yetti.)
Bunlari daha kolay karıştırmak için keçi boynuzu pekmezi kullandım bir çay bardağı kadar.. Bu karışımı iki ay kullandık ve Sonuç 4mil. Hala da devam kullanıyoruz.