• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankarada ınfertilite de uzman doktor bilen varmı? acil

htmkns

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2012
75
0
36
Ankara
3 yıllık evliyim 2yıldır korunmuyoruz ama bebiş olmuyo dr korkum var iyi bir dr arıyorum yardım edebilcek önerisi olan varmı arkadaşlar

bende aramaktayım..başkente gittim pekte memnun kalmadım...akay hastanesini öneriyorlar ama bilemiyorum...

banada başkent dediler ama gitmedim bilmiyorum ankara ünv. iyi diyorlar ama özel daha iyi olur diye düşünüyorum

Canım maya tup bebek merkezınde dr. Osman denızhan ozgune gıtmenı tavsıye ederım cok bılgılı ve ılgılı bır doktor.

Ben 7 yıl mucadele ettıkten sonra maya tup bebek merkezınde once allahın ıznıyle sonrada osman ve adnan hocamın sayesınde 4 uz lere hamıle kaldım ama malesef yasmadılar karnımda sadece bır tanesı kaldı ve ona saglıklı bır sekılde kavustum ve suan 16 aylık oldu rabbıme bınlerce kez sukurler olsun.

Allah herkese tattırsın cok guzel ve ozel bır duygu

benımkı tup bebekle oldu ama doktora muayene olun o sıze en guzel yolu gosterecktır mutlaka

sevgıler

banada başkent dediler ama gitmedim bilmiyorum ankara ünv. iyi diyorlar ama özel daha iyi olur diye düşünüyorum

başkent hastanesinde göğşen önalan var benim doktorum süper bi insan süper bir doktor. her şekilde yönlendiriyor sizi ve tüm süreçte yanınızda olduğunuzu hissetiriyor. her şeyinizle kendi ilgileniyor. kendisi çok iyi bir insan. sürekli sizi arayıp takip ediyor. 6 ocakta bana laparoskopi yaptı. olumlu şeyler söyledi. yani kesinlikle tavsiye ederim.

Back
X