Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ankarada ınfertilite de uzman doktor bilen varmı? acil
Canım maya tup bebek merkezınde dr. Osman denızhan ozgune gıtmenı tavsıye ederım cok bılgılı ve ılgılı bır doktor.
Ben 7 yıl mucadele ettıkten sonra maya tup bebek merkezınde once allahın ıznıyle sonrada osman ve adnan hocamın sayesınde 4 uz lere hamıle kaldım ama malesef yasmadılar karnımda sadece bır tanesı kaldı ve ona saglıklı bır sekılde kavustum ve suan 16 aylık oldu rabbıme bınlerce kez sukurler olsun.
Allah herkese tattırsın cok guzel ve ozel bır duygu
benımkı tup bebekle oldu ama doktora muayene olun o sıze en guzel yolu gosterecktır mutlaka
başkent hastanesinde göğşen önalan var benim doktorum süper bi insan süper bir doktor. her şekilde yönlendiriyor sizi ve tüm süreçte yanınızda olduğunuzu hissetiriyor. her şeyinizle kendi ilgileniyor. kendisi çok iyi bir insan. sürekli sizi arayıp takip ediyor. 6 ocakta bana laparoskopi yaptı. olumlu şeyler söyledi. yani kesinlikle tavsiye ederim.