Ankara'da infertilite tedavisi

İnşallah, bugün 10. günüm, belki yarın evde test yaparım.
Evet ilk kez iğneli (Gonal F) aşılama yapıldı, rapor da çıktı, ilaçları indirimli almış oldum.
Çok sevindim :) tu p bebekte gonal f kullandım ben.hayirli olsun inşalalh döllenme olmuştur. Yaz bana sonucu mutlaka Allah yüzünüze baksın canım

Ya arkadaşlar çok heyecanlıyım, ne yapacağımı şaşırdım. Evde idrar testi yaptım, ilk başta sadece tek çizgi çıktı, neyse dedim bu kez de yok veya erken yaptım diye. Ama 5-10 dakika sonra yine baktım çok zor belli olan, hatta belli olmayan ikinci çizgi var, bugün de cuma kan testi için mecbur pazartesini beklemem lazım :(, İnşallah adet olmam o zamana kadar, dua edin ne olur.
Oruç da tutuyordum, kafam karıştı şimdi ne yapsam. Eşime de söyleyemiyorum umutlanır diye

Ya arkadaşlar çok heyecanlıyım, ne yapacağımı şaşırdım. Evde idrar testi yaptım, ilk başta sadece tek çizgi çıktı, neyse dedim bu kez de yok veya erken yaptım diye. Ama 5-10 dakika sonra yine baktım çok zor belli olan, hatta belli olmayan ikinci çizgi var, bugün de cuma kan testi için mecbur pazartesini beklemem lazım :KK43:, İnşallah adet olmam o zamana kadar, dua edin ne olur.
Oruç da tutuyordum, kafam karıştı şimdi ne yapsam. Eşime de söyleyemiyorum umutlanır diye
Caniiiimmmmmm hadi hayırlısı inşallah gebesindir. Kan testi özelde yaptır gitsin yeni yeni tutunuyor demekki ayy çok sevindim ya

Ya arkadaşlar çok heyecanlıyım, ne yapacağımı şaşırdım. Evde idrar testi yaptım, ilk başta sadece tek çizgi çıktı, neyse dedim bu kez de yok veya erken yaptım diye. Ama 5-10 dakika sonra yine baktım çok zor belli olan, hatta belli olmayan ikinci çizgi var, bugün de cuma kan testi için mecbur pazartesini beklemem lazım :KK43:, İnşallah adet olmam o zamana kadar, dua edin ne olur.
Bence bekle kann sonucunu ümitle dirme kimseyi canım inşallah Rabbim o qsel haberi sannada verir allah yardımcn olsun.....

Ne zaman yaptiracasaksin. Canım heyecan geçmemiştir inanmam:KK66:)))
Ay canım :), tabi ara ara düşünüyorum gideyim özele, kan vereyim diye, ama kendimi durduruyorum. Zaten bu zamana kadar kaç kere kan verdim, damarlarımı deldirmekten bıkmadım:). Hastane de pazartesi gebelik testi demişti adet olmazsam, yarın giderim İnşaallah.
Bugün 13. günüm idrar testi yaptım yine, çok net değil ama hemen ikinci çıktı :)

Ay canım :), tabi ara ara düşünüyorum gideyim özele, kan vereyim diye, ama kendimi durduruyorum. Zaten bu zamana kadar kaç kere kan verdim, damarlarımı deldirmekten bıkmadım:). Hastane de pazartesi gebelik testi demişti adet olmazsam, yarın giderim İnşaallah.
Bugün 13. günüm idrar testi yaptım yine, çok net değil ama hemen ikinci çıktı :)
Hadi inşallah canımmm bizede haber ver unutmaaa

Inşallah oldu bu sefer hayirla gelsin ;)) kan verince yaz bize

Back
X