Ankara'da infertilite tedavisi

anladım canım, keşke bana da çekim sırasında bir şey deselermiş, bakalım ne diyecekler 2 hafta sonra drlar. Giderken gayet olumlu gitmiştim açıktır diye, sonrası kötü oldu işte, ama şimdiden alışmaya başladım, en azından teki açık gözüküyor, hem 1 yıl once gebelik geçirdim düşükle sonuçlansa da. Derdi veren Allahım çaresini de verir bir gün Inşallah.

İnşallah hiç bi sorun çıkmaz canım hem tek tüp yetiyo zaten can sıkacak bişey yok çok şükür ne güzel söyledin derdi veren allah çaresini de verir inşallah. Allah dedi yaratırken dermaniyla birlikte yaratırmış. Vardır bizimde bi zamanimız

İnşallah hiç bi sorun çıkmaz canım hem tek tüp yetiyo zaten can sıkacak bişey yok çok şükür ne güzel söyledin derdi veren allah çaresini de verir inşallah. Allah dedi yaratırken dermaniyla birlikte yaratırmış. Vardır bizimde bi zamanimız
Aynen canım, sen aşılama yaptırdın demi bu ay, ne durumdasın?

Evet canım aşılama yaptırdım 3. Günüm bitti geçen aykinden daha rahatım ilinde çok ağrım olmuştu bunda iki gün biraz ağrıdı geçti cok şükür bakalım nolacak hayırlısı inşallah
Aaa asilamanin ağrıları da mı oluyor, ben geriden geldiğim için sizlerden öğreniyorum :)), neyse sen ben tedaviye başlamadan sen sonucunu öğrenmiş olursun, Inşallah beklediğin gibi olur canım, müjdeli haber verirsin bize, ben de sonradan size sorular soracağım galiba

Aaa asilamanin ağrıları da mı oluyor, ben geriden geldiğim için sizlerden öğreniyorum :)), neyse sen ben tedaviye başlamadan sen sonucunu öğrenmiş olursun, Inşallah beklediğin gibi olur canım, müjdeli haber verirsin bize, ben de sonradan size sorular soracağım galiba

Asilamanin öyle çok bi ağrısı olmuyoda sonrasında biraz ağrı oluyo canım gaz sancısı gibi kramp gibi batma gibi filan. Rabbim isteyen herkese mujdeli haber vermeyi nasip etsin inşallah Rabbim tez zamanda guldursun yüzümüzü. İstediğin soruyu sorabilirsin canım seve seve cevap veririm yardimci olabilirsem ne mutlu bana

umudunu-kaybetme umudunu-kaybetme nasılsın canım bugün hastaneye gidecektin diye hatirliyorum gittinmi naptin. Bende hastaneseydim bugün progesteronuma baktilar sonucun çok guzel dedi günün geçerse hemen gel dedi

Bende catsamba ve bugun hastanedeydim cnm menogon igne kullaniyorm pazartesi tekrat kontrole gtcem su an iki yumrta var 10 ve 12mm siknti yok smdilk hayrlisi bakalm. ne zaman senn adet gnu daha ck varmi

Belli oldu mu canım, nasılsın Seydadgnkrgz Seydadgnkrgz ?
Ben de adet günümü bekliyorum bu belirlikligi çözmek için ama dr adetin 2.gunu gel demişti, o da bayrama denk geliyor, şimdi ben ne yapsam arkadaşlar? :(( Her ay bir şey çıkıyor ilerleyemedik bir türlü

Belli oldu mu canım, nasılsın Seydadgnkrgz Seydadgnkrgz ?
Ben de adet günümü bekliyorum bu belirlikligi çözmek için ama dr adetin 2.gunu gel demişti, o da bayrama denk geliyor, şimdi ben ne yapsam arkadaşlar? :KK43:( Her ay bir şey çıkıyor ilerleyemedik bir türlü

Olmadı canım adet oldum. Nasip değilmiş.
Bende bayramdan sonraki adetimde tekrar gidicem. Seninde bayramdan sonraki adetine kaldı yani vardır Rabbimin bi bildiği sıkma canını bakarsın hastaneye gitmeden hamile olduğunu ogrenirsin inşallah

Olmadı canım adet oldum. Nasip değilmiş.
Bende bayramdan sonraki adetimde tekrar gidicem. Seninde bayramdan sonraki adetine kaldı yani vardır Rabbimin bi bildiği sıkma canını bakarsın hastaneye gitmeden hamile olduğunu ogrenirsin inşallah
Hayırlısı olsun canım, adet olunca gittin mi hastaneye?
Ben de bugun adet oldum, bayramda bekliyordum ama :)) 2.gunu gel demislerdi, yarın gitsem olur mu acaba? Benim bütün tahliller tamamlandı, yarın gidince neler yapılacak acaba?

Hayırlısı olsun canım, adet olunca gittin mi hastaneye?
Ben de bugun adet oldum, bayramda bekliyordum ama :)) 2.gunu gel demislerdi, yarın gitsem olur mu acaba? Benim bütün tahliller tamamlandı, yarın gidince neler yapılacak acaba?
Canim zaten yarın ikinci gün oluyo git tabi. Yarın ultrasonla yumurta rezervine bakacaklar sonra ilaç verecekler sonra sana gelmen gereken tarihi verecekler sonra yumurtaların gelismismi diye bakacaklar yeterli büyüklüğe ulaşınca çatlama iğnesi verecekler 36saat sonra da aşılama yapılacak hadi bakalım hayırlısı. Benimde adet olunca gitmem gerekiyordu ama gitmedim moralim çok bozuk gitmek istemedim bayramdan sonraki adetimde gitmeyi düşünüyorum

Canim zaten yarın ikinci gün oluyo git tabi. Yarın ultrasonla yumurta rezervine bakacaklar sonra ilaç verecekler sonra sana gelmen gereken tarihi verecekler sonra yumurtaların gelismismi diye bakacaklar yeterli büyüklüğe ulaşınca çatlama iğnesi verecekler 36saat sonra da aşılama yapılacak hadi bakalım hayırlısı. Benimde adet olunca gitmem gerekiyordu ama gitmedim moralim çok bozuk gitmek istemedim bayramdan sonraki adetimde gitmeyi düşünüyorum
Anladım canım çok teşekkürler, hemen aşılama derler mi ki acaba, ne diyecekler ben de merak ediyorum, ilaç bir şey verirlerse, yumurta takibi için cagiramazlar bayram tatili diye. Bir ay daha bekleyemem yarın gidip öğrenelim, sonraki ay gel deseler de tamam, en azından ne yapılacak öğrenmiş olurum. Son aylar da 30-32 gün olan adet döngüm 28 güne indi.

Yukarıda çok karışık yazmışım, zaten kafam da karışık :)) yarın gideyim de ne diyeceklerse desinler. Tedavi sonraki ay deseler bile razıyım kısacası. Bir de ultrason alttan mı?

Yukarıda çok karışık yazmışım, zaten kafam da karışık :)) yarın gideyim de ne diyeceklerse desinler. Tedavi sonraki ay deseler bile razıyım kısacası. Bir de ultrason alttan mı?
Evet canım alttan eğer yumurtlaman normalse klomen veriyor 5 gün kullan 5 gün daha bekle gel bakalım diyorlar yani 10 gün sonra gidiyorsun hastaneye İğneli aşılamada sık sık cagiriyorlar yumurta takibi için. Ama ilaclida öyle değil. Yani yarın gidersen cumartesi ilaca başlasın yani resmi tatil biter bitmez yumurta takibine gidebilirsin yani ben öyle düşünüyorum bakalım doktorlar ne dicekler ama sana tavsiyem bayramdan sonraya kaldı derlerse benim hesabımı bi söyle bakalım kabul edebilirler

Evet canım alttan eğer yumurtlaman normalse klomen veriyor 5 gün kullan 5 gün daha bekle gel bakalım diyorlar yani 10 gün sonra gidiyorsun hastaneye İğneli aşılamada sık sık cagiriyorlar yumurta takibi için. Ama ilaclida öyle değil. Yani yarın gidersen cumartesi ilaca başlasın yani resmi tatil biter bitmez yumurta takibine gidebilirsin yani ben öyle düşünüyorum bakalım doktorlar ne dicekler ama sana tavsiyem bayramdan sonraya kaldı derlerse benim hesabımı bi söyle bakalım kabul edebilirler
Hmm anladım canım, bir gideyim bakalım, her şeyde bir hayır vardır.

Back
X