Ankarada iyi bir kadin dogumcu...

gbdemirel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2011
1
0
36
Ankara
Merhabalar....
su an 4,5 haftalik hamileyim ilk bebegimi 3 aylikken kaybettim:(( o yuzden cok hassasim bana Ankara da onerebilieceginiz doktor hastane var mi? cok acil yardimlarinizi bekliyorum
sevgiler....

Canım, inşallah bu sefer sağlıkla alırsın bebeğini kucağına, benim doktor tavsiyem kesinlikle Cihan Öztopçu, Yıldız'da muayenehanesi var, çok mükemmel doktorluğu olduğu gibi, inanılmaz ilgilidir. Sorunlu, riskli gebeliklerde, infertilite tedavilerinde çok iyidir. Amerika ve tüm dünyadaki gelişmeleri yakından takip edip, uygular. Yaptığı sezeryanlarda ağrısı olan yok, eli çok hafiftir, ultrasonu çok iyidir.
Allah yardımcın olsun.

bende 6 haftalık hamileyim ve hala bi doktor bulamadım zekai berbat çok yoğun kim kime veni vidi hastanesine gittim onlarında kadrosu değişmiş çok fena beğenmedim gaziden özel bir profa gittim çok ilgisizidi hiç bir bilgilendirme yapamadı yarımsaatte oldu bittiye getirdi 180 tl verdim bide anlayacağınız hala doktor bulamadım akay hastanesi tolga beyi önerdiler ama oda tüp bebekteymiş akayda başka önerebileceğiniz doktor var mı fiyatlar nasıl kontrollerde ne kadar istiyolar????

Ben de yoğun tavsiye üzerine Lina tıp merkezine gittim ama ilk ve son oldu ne çalışanlarda ilgi alaka, hizmet, güleryüz ne de doktorlarda ilgi vardı tabi eski hastaları hariç. İlk çocuğumuz olacak nasipse ve ilk defa görecektim ama 1 saat geç girdim odaya, Koskoca tıp merkezinde 1 tane ultrsaon vardı galiba oda başka bir odada oraya giderken sıramı 2 eski hastası kaptı. çıktığımda bebeğimi görmemdeki heyecandan değil aklımdaki tüm soruları unutmanın verdiği -ve tabi ilgisizlikten- bir ağlama hissi vardı.

Daha sonra çok araştırdım. Sizi bilmem ama ben bir seansa 250 lira vermeyi düşünmedim, eğer riskli bir durumum olmasza tabi, Ankara daki tüm hastaneleri araştırdım ve tabi gidenlere sordum. Şimdi Koru hastanesinde Yasemin Hanıma gidiyorum. Gaziden gelen bir doktor. Ayrıca Songül hanımda çok güleryüzlü. Her doktorun odasında ayrı bir ultrason var. Gider gitmez beklemeden odasına giriyorum. Çok ilgileniyor. Ayrıca muayeneye 32 tl ödüyorum. İstersem tahlillerimi çalıştığım kurumda yaptırıp getiriyorum. Çoğu Özel hastane bunu kabul etmiyor. Epidural normal doğum paket programı da (Doktorum-anestezi doktoru-1 gecelik oda) herşey içinde 2000tl dendi. Yenidoğan ünitesi de var ayrıca.

Arkadaşımla aynı gebeliğimiz. O Bayındır a gidiyor. Ama arkadaşıma her gün ne yemesi gerektiğini ne yememesi gerektiğini ben doktorumdan öğrendiklerimi anlatıyorum. Doktorunun cep telefonu bile yokmuş. İyi doktor çok önemli ama ilgilenmesi de o kadar önemli bence.

Back
X