- Konu Sahibi neselikurbaga
-
Burun estetiği!!
Merhaba. Bende ankarada ameliyat olacam iki doktorla görüstum , biri serdar öztürk ve digeri Orhan murat özdemir ( artplast klinik) ve Orhan beye karar verdim, yaptigi burunlara baktim muhtesem, zaten TV takip ediyordum kendisini. Klinigi hos ve kullandi tasarim 3D vectra yani net bir sekilde burnunuzun nasil olacagini görebiliyorsunuz. Ben randevumu aldim darisi sana :))
Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü
Bende gazide oldum çok mutluyum canım fiyatıda uygun eğer düşünürsen. Sedat tatar.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tabii ama telefondan giriyorum ve nasıl paylaşılıyo bi fikrim yok yardımcı olurmusun:) yada mail adresini verirsen atabilirim yada ben vereyim
Mail atıyorumm😊
Şuan beklemedeyim :)
Attım canım.
Bayıldımmm!!! Ne zaman ameliyat oldun? Çok yakışmış çok güzel olmuş bide allah affetsin şu benim burnuma bak :) Eki Görüntüle 1139584 ben bunun yüzünden fotoğraf çekmeye sinir oluyorum :) peki ne kadar ödedin? Çok soru sordum senide yordum kusuruma bakma ne olur 😢
Hahaha bende öyle fotoğraf çektirmekten nefret ediyodum ama şimdi gördüğün gibi çok mutluyum:) canım benim tam beş ay oldu bugün. Şimdi ben 850 tl ye oldum tabii tampon falan hariç. Benden iki ay sonra arkadaşlarım oldu onlar 1200 ödedi zam geldi denmiş:) heralde bana acıdı bu burunla gezmesin dedi:) bide mesela baş asistan kendisi ama bence çoğu prof.tan iyi benim üç arkadaşım oldu. Tabii konuşmanda fayda var canım. Ne demek her sorunu cevaplarım yardımım olacaksa bizi biz anlarız:)
Erkek arkadaşım burnun düşerse görürsün dursun işte ne var diye beni sindiriyo ama ben onunla bile fotoğraf çektirmeye çekiniyorum açı yakalamaya çalışmaktansa kalsın diyorum :) hafta içi ilk işim gazinin yolunu tutmak :) inşallah seninki kadar güzel olur 😍 bi umut doğdu içime rahatça uyuyabileceğim :)) Allah gönlüne göre versin bacımm :))
Ya canım benimm ne demek inşallah istediğin gibi olur. Erkek arkadaşa kulak asma benim erkek arkadaşım il attığım eski halinin daha güzel olduğunu söylüyo😀😀 düşme olmaz bizde olmadı ağrı bile çekmedik kaldı ki benim başka sorunlarımda vardı burnumda. Tabii sürekli masaj yapıyorum hala yapıyorum gözlük takmıyorum burnumu keselemiyorum hatır hutur titiz davranıyorum:) bide bu doktora düşme olurmu diye sorduğumda burnun yapısıyla ilgili bu demişti hepsinde bir ihtimal var yapışma düşme için demişti ama bizde olmadı. Benim başka bir arkadaşım iki kere çok uçuk paralara iyi yerlerde oldu ama yapışma oldu. Çok takma çok araştırma kafana takma ne kadar irdelersen o kadar gecikir işin. Allah gönlüne göre versin harikaa bi burnun olsun bizde kıskanalım seni gizli gizli:)))
Vallahi içime su serptin fıstık gibisin maşallah benim içinde bol bol foto çek umarım inşallah güzel olur çok öpüyorum seviliyosun 😘😘
Kizlaaaarrrr konuyu hemen takibe aldim ankara olunca :)) ben sadece burun ucu yaptirmak istiyorum. Serdar öztürk aklımda ydi. Fiyatlar falan nasil bi de burun ucunda basari orani komple burundan daha mi az? :ı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben daha az diye düşünüyorum çünkü konuştuğum doktorlar bütük bi burnu alırız kırarız istediğimiz gibi yaparız ama ince işler daha zor demişti. Çünkü burnunun ucu ve üstü orantılı olmalı ucunu küçültse belki de üst tarafı daha geniş durcak. Tabii bunlar benim duyduğumdu doktoruna göre değişir belkide. Umarım istediğin gibi olur. Aminn:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?