Ankara'da Kadın Doğum Doktoru Arıyorum..

Sincera34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2011
306
0
96
41
Ankara
17 Haftalık hamileyim ve Ankarada yaşıyorum daha önce doktorumun özeline gidiyordum ancak bazı tatsızlıklar yaşadım uzun uzun yazıp sıkmak istemiyorum ama doktorumu kesinlikle değiştirmek istiyorum. Zekai Tahire falan gitmek istemiyorum hani şu özeller var ya sgk ile anlaşmalı o tarz olabilir ama en önemlisi gerçekten tavsiye edebileceğiniz bir doktor arıyorum çok zor durumdayım lütfen bana Ankarada iyi bir kadın doğumcu tavsiye edin..

17 Haftalık hamileyim ve Ankarada yaşıyorum daha önce doktorumun özeline gidiyordum ancak bazı tatsızlıklar yaşadım uzun uzun yazıp sıkmak istemiyorum ama doktorumu kesinlikle değiştirmek istiyorum. Zekai Tahire falan gitmek istemiyorum hani şu özeller var ya sgk ile anlaşmalı o tarz olabilir ama en önemlisi gerçekten tavsiye edebileceğiniz bir doktor arıyorum çok zor durumdayım lütfen bana Ankarada iyi bir kadın doğumcu tavsiye edin..

sema yıldırım lina kadın hastalıkları ve doğum hastanesinde kendisi dilersen yönlendirebilirim:49:

ben de ankaradayım
cuma günü ilk kez akropol hastanesinde ışın hanıma gideceğim
yorumlar genellikle çok iyi
memnun kalırsam yazarım tekrar

sema yıldırım lina kadın hastalıkları ve doğum hastanesinde kendisi dilersen yönlendirebilirim:49:

Teşekkür ederim. Peki bu Lina kadın hast. ve doğum hastanesi nerede yerini tam olarak yazabilir misin birde muayene ücreti ne kadar ödeniyor tahlilleri falan aynı yerde mi yaptırıyoruz biraz bilgilendirirsen çok sevinirim :)

ben de ankaradayım
cuma günü ilk kez akropol hastanesinde ışın hanıma gideceğim
yorumlar genellikle çok iyi
memnun kalırsam yazarım tekrar

sakın arkadaşım gitme...2 gebeliğimdede ona gittim ilki neysede 2.cisinde nie gittim die kendime kızdım ii doktor çok önemli. sonuçmu 2 düşük.ışın hanıma kalsa önemli değil üçüncüyüde dene çocuğun olana kadar dene dedi tabi biz deneme tahtasıyız ya sebebini bile araştırmadı.tabi senin gebeliğin sorunsuzsa ve hiç bir sorun çıkmıcaksa gidebilirsin ama ya çıkarsa?

selam :) bende 12 haftalık hamileyim ve kavaklıdere bayındır hastanesinde ünal eren'e gidiyorum ve doktorumdan çok memnunum-maşallah diyim :)-bir kere çok sakin ve ilgili bir doktor,her soruma cevap veriyor ve gerekli bütün açıklamları yapıyor.yalnız hastanenin sgk anlaşması yok.eğer sgk olmasa da olur karşılayacak durumum var diyorsanız varsa tavsiye edebilirim:)

Ben 3 doktor değiştirdim. Doğuma 4 hafta kaldı. Lina ya da gittim, kesinlikle tavsiye etmem.
Ben Akpol de Işın hanıma gidiyorum. Çok memnunum. Tavsiye üzerine gittim zaten, eşim bile memnun kaldı. Diğer doktorları oda gördü. Hastane personelini sevmememe rağmen, Işın hanım için gidiyorum. Evham yaptığım basit problemlerde bile cepten aradığımda, için rahat olsun sıkıntılı durum yok ama müsaitsen gel dedi. Her seferinde de gittim randevum olmamamsına rağmen aradan aldı beni. Bence güvenilir, açıklayıcı bilgi verici ve rahatlatıcı bir doktor. Hiçbir doktor onun kadar detaylı bilgi vermedi bana. Ben çok memnunum. İnşallah doğumda da herşey yolunda olur.

Muayene ücretimiz 30 tl, doğum şekli ne olursa olsun 1500 dendi. Bence bir kere deneyin. Benim evim uzak olmasına rağmen gidiyorum, zamanında doktor bulamayacağım galiba deyip çok strese grmiştim. Hele de 5. ayda doktorum işi bırakınca çok kötü olmuştum. Ama iyi ki öyle olmuş, Işın hanıma daha çok güveniyorum.

Işın hanımın adını bir kaç kez duydum sanırım ben de ona gideceğim.. İnşallah ben de memnun kalırım..

cnm ben sana KUTAY BİBEROĞLU nu öneririm,ben başka bi şehirden gidiyodum ona...ama çok pahalıdır eğer maddi sıkıntınız yoksa kesinlikle öneririm..ayrıca gazi üniv. de doktor.biz hastaneye değilde muayanehanesine gidiyoduk...pahalı ama süper bi doktordur..bi araştırın eğer muayenesine gitmek istemezseniz hastaneye gidebilirsiniz

cnm ben sana KUTAY BİBEROĞLU nu öneririm,ben başka bi şehirden gidiyodum ona...ama çok pahalıdır eğer maddi sıkıntınız yoksa kesinlikle öneririm..ayrıca gazi üniv. de doktor.biz hastaneye değilde muayanehanesine gidiyoduk...pahalı ama süper bi doktordur..bi araştırın eğer muayenesine gitmek istemezseniz hastaneye gidebilirsiniz

kutay biberoğlu... bir zamanlar çalışırken bu doktorun muhasebesine bakıyorduk:)
kapıda bizi herzaman o tombiş güleryüzlü sekreteri karşılıyordu..
muayenehanesi çoookkkk temiz.. ilgi alaka çok güzel..
hatta Kutay biberoğlunun çıkarmış olduğu bi kitabı hediye etmişlerdi bana:)
Kutay bey çok ciddi bi doktor.. hastalarıyla diyaloğunu hiç bilmiyorum ama işinde de ciddi olduğu kesin.

Son düzenleme:
bu durumda herkes kendi gittiğini söyler..bence nerede dogum yapacağına karar ver ben atatürk hastanesi düşünüyorum oradan bir dr ayarlayacağım.4 ay müjde koyuncu ya gittim istersen git 150tl aylık..medicana ve birkac hastane ile anlasması var..ben de 22.hafta içindeyim:))

Çok kararsız kaldım şimdi :(

kutay biberoğlu... bir zamanlar çalışırken bu doktorun muhasebesine bakıyorduk:)
kapıda bizi herzaman o tombiş güleryüzlü sekreteri karşılıyordu..
muayenehanesi çoookkkk temiz.. ilgi alaka çok güzel..
hatta Kutay biberoğlunun çıkarmış olduğu bi kitabı hediye etmişlerdi bana:)
Kutay bey çok ciddi bi doktor.. hastalarıyla diyaloğunu hiç bilmiyorum ama işinde de ciddi olduğu kesin.

evt yıldız hanım çok hoş sohbet bi bayandır.dediğin gibi çok ciddi bi dr hastalarıylada gerçekten çok igili,hastasıyla ilgili hiçbişeyi unutmuy,ki adamın bi dünya hastası var,salonda beklerken hastalarla konuşurduk çoğu bizim gibi şehir dışından geliyodu..en son olarakta şunu söyleyim çok net bi doktor ,hastasını boşuna oyalayıp parasını yeme gibi huyu yok,olacaksa olacak olmayacaksa olmayacak direk söyler hastasına oyalamaz hiç,şehir dışından gelen hastalarınıda yormaz hiç ,gelmenize gerek yok tlf la konuşalım der.tekrar söylüyorum şiddetle tavsiye ederim....

canim bende bizamanlar ankarada yasiyodum dikmende 29 mayis hastanesinde yesim gurel diye bi bi doktora gidiyodum cokmemnundum .cok ilgili samimi guler yuzlu bir doktor son haftallarda bebegimde sorun cikdi ben hacettepede dpgum yapmak zorunaa kaldim ki buna ragmen dogumdan sonra onu her ardigimda benimle cok iyi bisekilde konusdu ben dikislerim acilcak diye cok korkuyodum istedigin zamn gel randevuya gerek yok aradan alirim diyodu parasiz filan.ayrica arayipda bebegimle ilgili cok soru sormusumdur hic bizamn ben cocuk doktorumuyum nebiliyim gibi bir imada bile bulunmadi her soruma gayet guzel cevaplar verdi.oglumu gostermeye gittigimde oglumu cok sevdi ayrica bn hcettpedeyken surekli arayip beni ve oglumun durumunu sormusdu saolsun yani bn cok memnundum.tavsiye ederim.

Ben 3 doktor değiştirdim. Doğuma 4 hafta kaldı. Lina ya da gittim, kesinlikle tavsiye etmem.
Ben Akpol de Işın hanıma gidiyorum. Çok memnunum. Tavsiye üzerine gittim zaten, eşim bile memnun kaldı. Diğer doktorları oda gördü. Hastane personelini sevmememe rağmen, Işın hanım için gidiyorum. Evham yaptığım basit problemlerde bile cepten aradığımda, için rahat olsun sıkıntılı durum yok ama müsaitsen gel dedi. Her seferinde de gittim randevum olmamamsına rağmen aradan aldı beni. Bence güvenilir, açıklayıcı bilgi verici ve rahatlatıcı bir doktor. Hiçbir doktor onun kadar detaylı bilgi vermedi bana. Ben çok memnunum. İnşallah doğumda da herşey yolunda olur.

Muayene ücretimiz 30 tl, doğum şekli ne olursa olsun 1500 dendi. Bence bir kere deneyin. Benim evim uzak olmasına rağmen gidiyorum, zamanında doktor bulamayacağım galiba deyip çok strese grmiştim. Hele de 5. ayda doktorum işi bırakınca çok kötü olmuştum. Ama iyi ki öyle olmuş, Işın hanıma daha çok güveniyorum.

Canım merhaba.Bende yeni lina ya başladım şükran Çakmak a ama çok kararsızım.Sen neden memnun kalmadın bilgilendirirsen çok sevinirim.

Back
X