17 Haftalık hamileyim ve Ankarada yaşıyorum daha önce doktorumun özeline gidiyordum ancak bazı tatsızlıklar yaşadım uzun uzun yazıp sıkmak istemiyorum ama doktorumu kesinlikle değiştirmek istiyorum. Zekai Tahire falan gitmek istemiyorum hani şu özeller var ya sgk ile anlaşmalı o tarz olabilir ama en önemlisi gerçekten tavsiye edebileceğiniz bir doktor arıyorum çok zor durumdayım lütfen bana Ankarada iyi bir kadın doğumcu tavsiye edin..
bende ankara dayım ve ıyı bı dok aryrm 4 ayımıza gırıyrz bebek ıcın
tmm cnm versen ıyı olur fıkır olur arrtk kafam karısmaya basladn sureklı gıdecegım bı dok ıstyrmsanada tavsiye ederim sema hanımı isterseniz özelden bilgileri verebilirim
sema yıldırım lina kadın hastalıkları ve doğum hastanesinde kendisi dilersen yönlendirebilirim
ben de ankaradayım
cuma günü ilk kez akropol hastanesinde ışın hanıma gideceğim
yorumlar genellikle çok iyi
memnun kalırsam yazarım tekrar
cnm ben sana KUTAY BİBEROĞLU nu öneririm,ben başka bi şehirden gidiyodum ona...ama çok pahalıdır eğer maddi sıkıntınız yoksa kesinlikle öneririm..ayrıca gazi üniv. de doktor.biz hastaneye değilde muayanehanesine gidiyoduk...pahalı ama süper bi doktordur..bi araştırın eğer muayenesine gitmek istemezseniz hastaneye gidebilirsiniz
Çok kararsız kaldım şimdi
kutay biberoğlu... bir zamanlar çalışırken bu doktorun muhasebesine bakıyorduk:)
kapıda bizi herzaman o tombiş güleryüzlü sekreteri karşılıyordu..
muayenehanesi çoookkkk temiz.. ilgi alaka çok güzel..
hatta Kutay biberoğlunun çıkarmış olduğu bi kitabı hediye etmişlerdi bana:)
Kutay bey çok ciddi bi doktor.. hastalarıyla diyaloğunu hiç bilmiyorum ama işinde de ciddi olduğu kesin.
Ben 3 doktor değiştirdim. Doğuma 4 hafta kaldı. Lina ya da gittim, kesinlikle tavsiye etmem.
Ben Akpol de Işın hanıma gidiyorum. Çok memnunum. Tavsiye üzerine gittim zaten, eşim bile memnun kaldı. Diğer doktorları oda gördü. Hastane personelini sevmememe rağmen, Işın hanım için gidiyorum. Evham yaptığım basit problemlerde bile cepten aradığımda, için rahat olsun sıkıntılı durum yok ama müsaitsen gel dedi. Her seferinde de gittim randevum olmamamsına rağmen aradan aldı beni. Bence güvenilir, açıklayıcı bilgi verici ve rahatlatıcı bir doktor. Hiçbir doktor onun kadar detaylı bilgi vermedi bana. Ben çok memnunum. İnşallah doğumda da herşey yolunda olur.
Muayene ücretimiz 30 tl, doğum şekli ne olursa olsun 1500 dendi. Bence bir kere deneyin. Benim evim uzak olmasına rağmen gidiyorum, zamanında doktor bulamayacağım galiba deyip çok strese grmiştim. Hele de 5. ayda doktorum işi bırakınca çok kötü olmuştum. Ama iyi ki öyle olmuş, Işın hanıma daha çok güveniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?