- 14 Nisan 2014
- 408
- 77
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence özel hast önce devlet hastanelerinde süper dr var dev hastanesine git bir dene derimarkadaslar ıı aksamlar ben ankarada kadın dogum doktoru arıyorum her doktordan ayrı bı ses cıktıgı ıcın kımseye guvenım yok ıkı yıldır evlıyım ve bebek ıstıyorum bunun ıcın bıldıgınız doktor varsa benmle paylasır mısınız lütfennn
ya bana ozel yada devlet hıc farketmez gercekten bana yardım edebılecek ılgılenebıleck bı doktor olması yeterlı devlette olur ama bn devlette de bulamadım en ıyı dedıklerı zekai tahire gittim orda kopek azarlar gıbı azarlamaya calısıyorlar doktordan zıyade once ınsan olması lazım...bence özel hast önce devlet hastanelerinde süper dr var dev hastanesine git bir dene derim
canım hangı doktora gıdıyosunuz orda doktor bulamadım şöyle sakın soruma cevap verenben bir arkadaşıma tavsiye ettim etlik zubeyde Hanim mi kendimde suan oraya kontrollere gidiyorum randevu alıyorum çokta menmun kaldık bende arkadaşımda
canim benim gittiğim dr başka bölüme geçmiş ama kamber oguzer istersen birde ona git canimcanım hangı doktora gıdıyosunuz orda doktor bulamadım şöyle sakın soruma cevap veren
canım sen bılıyor musun oraya mesela istediğim doktora para yatırıp dogumuma o girebılıyor mu özel oda falan oluyor mucanim benim gittiğim dr başka bölüme geçmiş ama kamber oguzer istersen birde ona git canim
malesef canim nöbetçi dr kimse o giriyor parayla ilgisi yok kanunen yasakcanım sen bılıyor musun oraya mesela istediğim doktora para yatırıp dogumuma o girebılıyor mu özel oda falan oluyor mu
galiba zekai tahırde varmış dönersermayeye para yatırıyormuşsun özel doktorun oluyormuşmalesef canim nöbetçi dr kimse o giriyor parayla ilgisi yok kanunen yasak
canim hiç bilgim yok inanki ama planlı sezaryen olursa belki olabilirgaliba zekai tahırde varmış dönersermayeye para yatırıyormuşsun özel doktorun oluyormuş
muayne ücreti ne kadar acaba? normal doğum yanlısı bır doktor mu?Herkese merhaba! Aranıza yeni katıldım 38+4 hamileyim ve doktorumdan inanılmaz memnunum. Doç.dr. Cihangir Çakıcı-eskişehir yolu üzerinde tepe prime'da muayenehanesi var kendisinin. İnanılmaz ilgili ve detaycı bir doktor günümüzde para için gereksiz her türlü operasyonu yaptırtan özel drların arasında böyle bir doktoru bulmak gerçekten bir şans. O olmasaydı az kalsın hamile olduğumu bilmeden bebeğimi kaybediyordumkısacası herkese tavsiye ediyorum!
canim benim gittiğim dr başka bölüme geçmiş ama kamber oguzer istersen birde ona git canim
canm ven suan fakulte hast gectim istersen orayi bi araştırBende kanber hocaya gidiyorum pamuk gibi cok iyi cok ilgili ama o gebe poliklinik doktoru sadece gebelere bakıyo
evet normal doğumu destekliyor ücreti sanıım 350 tl civarındaydı yanlış hatırlamıyorsammuayne ücreti ne kadar acaba? normal doğum yanlısı bır doktor mu?
evet normal doğumu destekliyor ücreti sanıım 350 tl civarındaydı yanlış hatırlamıyorsam