ankarada kadın doğum doktoru lütfenn

safanne

EVLİ&MUTLU&OĞLUŞUNU BEKLİYOR :) <3
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2014
408
77
arkadaslar ıı aksamlar ben ankarada kadın dogum doktoru arıyorum her doktordan ayrı bı ses cıktıgı ıcın kımseye guvenım yok ıkı yıldır evlıyım ve bebek ıstıyorum bunun ıcın bıldıgınız doktor varsa benmle paylasır mısınız lütfennn :KK28:

arkadaslar ıı aksamlar ben ankarada kadın dogum doktoru arıyorum her doktordan ayrı bı ses cıktıgı ıcın kımseye guvenım yok ıkı yıldır evlıyım ve bebek ıstıyorum bunun ıcın bıldıgınız doktor varsa benmle paylasır mısınız lütfennn :KK28:
bence özel hast önce devlet hastanelerinde süper dr var dev hastanesine git bir dene derim

bence özel hast önce devlet hastanelerinde süper dr var dev hastanesine git bir dene derim
ya bana ozel yada devlet hıc farketmez gercekten bana yardım edebılecek ılgılenebıleck bı doktor olması yeterlı devlette olur ama bn devlette de bulamadım en ıyı dedıklerı zekai tahire gittim orda kopek azarlar gıbı azarlamaya calısıyorlar doktordan zıyade once ınsan olması lazım...

ben bir arkadaşıma tavsiye ettim etlik zubeyde Hanim mi kendimde suan oraya kontrollere gidiyorum randevu alıyorum çokta menmun kaldık bende arkadaşımda

Herkese merhaba! Aranıza yeni katıldım 38+4 hamileyim ve doktorumdan inanılmaz memnunum. Doç.dr. Cihangir Çakıcı-eskişehir yolu üzerinde tepe prime'da muayenehanesi var kendisinin. İnanılmaz ilgili ve detaycı bir doktor günümüzde para için gereksiz her türlü operasyonu yaptırtan özel drların arasında böyle bir doktoru bulmak gerçekten bir şans. O olmasaydı az kalsın hamile olduğumu bilmeden bebeğimi kaybediyordum:KK42:kısacası herkese tavsiye ediyorum!

Akay Caddesinde muayenehanesi var. Tam Esat dörtyolda, bilgisayarcılar çarşısının olduğu işhanında. İsmi Serdar Oral. Benim ilk doktorumdu. Uzmanlığı, ilgisi, bilgisi muhteşem. Kendisini çok seviyorum. Tavsiye ederim.

Herkese merhaba! Aranıza yeni katıldım 38+4 hamileyim ve doktorumdan inanılmaz memnunum. Doç.dr. Cihangir Çakıcı-eskişehir yolu üzerinde tepe prime'da muayenehanesi var kendisinin. İnanılmaz ilgili ve detaycı bir doktor günümüzde para için gereksiz her türlü operasyonu yaptırtan özel drların arasında böyle bir doktoru bulmak gerçekten bir şans. O olmasaydı az kalsın hamile olduğumu bilmeden bebeğimi kaybediyordum:KK42:kısacası herkese tavsiye ediyorum!
muayne ücreti ne kadar acaba? normal doğum yanlısı bır doktor mu?

Numune hastanesinde dr sevgi yildirim alta'ya takip oluyorum.ilgili ve guleryuzlu bir doktor.ayni zamanda hastanenin gebe okulunda egitim veriyor.dogum icin mutlaka gelecegine dair söz vermiyor.dogumhanede nobetci uzman doktor ve asistan doktor kim ise o giriyormus.sevgi hanim guven veriyor ve intnettrn acil hallerde haberlesebiliyorum.2 yakinimi dogurttu onlarda cok memnunlar.devlet hastanesi koşullarında cok ilgili.insaallah onun nobetine denk gelirim.

X