- Konu Sahibi KALABALIKamaYALNIZ
-
Arkadaslar merhaba.. ben 13 haftalik hamileyim we ankara etlik zubeyde hanima gidiyorum hic memnun degilim daha bi kac kez gittim ama doktorum konusmuyo bile zorla bensordugumda biseyler ogrenebiliyorum ve dogumumu burda yapmak istemiyorum.. yarin ozel kecioren gitmeyi düşündüm muayene ucretleri hakkinda bi bilginiz war mi we extra ucret aliniyo mu ultrasyonda falan bilgili arkadaslar yardimci olursa cok sewinirim.. simdidemn teşekkür ler
Ankara'da Jineklinik'ten Uz. Dr. Hakan Turan'ı şiddetle tavsiye ederim. Muayenehanesi İran Caddesi'nde. Çok bilgili ve çok ilgili bir doktor. İnfertilite ve tüp bebek tedavisiyle de ilgileniyor. Ankara'da yaşayanlara kesinlikle tavsiye ederim.
canım burdan haberleşelim ben de buraya yeni tayin oldum bilmiyorum hangi hastane hangi doktor iyidir?
kızlar maltepede başkent üniversitesi hastanesinin kadın doğum binası var.ben oraya gidiorum.muayene ücreti 55 tl.ve proflara muayene oluyorsunuz.benmki prof dr esra kuşcu idi.tavsiyem olsun :)
kızlar merhaba, ben de 3 aylık hamileyim, linada güzin hanıma gidiyorum, hastane ve doktordan çok memnunum ancak doğum okdr pahalı ki doktorumu değiştirmek istiyorum. etlik lokman hekim elif terziden çok bahsediliyor, acaba doğumu onda yaptıran var mı, aynı hastanede mı doğum oluyor, doktor giriyor mu, özel mi devlet mi orası, ücretler konusunda bilgi verebilir misiniz acaba ?
çok soru sordum ama çok endişeliyim. yardımcı olursanız sevinirim.
bende lina da mine hanıma gidiyorum aynı sebepten yeni arayışa girdim. Etlik lokman hekimi araştırdım normal doğum 900 tl kendi doktorun doğuma giriomuş muayene ücretide 62 lira ancak elif terzi çok yoğun randevu bile 1 aydan daha sonraya veriliyor bide duyduğum kadarıyla randevu saatinde muayene olamıyor muşsun saatlerce bekleyenler varmış
ya o kadar değişik fikirler var ki doktor konusunda ama bir tercih yapmamız lazım bence. şöyle bir düşünüyorum da devlet hastanesi seçsem aynı durumun daha fazlasını yaşayacağım, etlik zübeyde hanıma gittim sıranın haddi hesabı yok eşimi bile almıyorlar içeri. tamam ucuz da olsun istiyoruz ama devlet hastaneleri de sorunlu bence. sanırım etlik lokman hekim iyi olacak gibi geliyor. henüz randevu almadım,güzin hanım o kadar tatlı ki bırakamıyorum da çok da ilgili. aslında bir karar veriyorum bi vazgeçiyorum.
Arkadaslar merhaba.. ben 13 haftalik hamileyim we ankara etlik zubeyde hanima gidiyorum hic memnun degilim daha bi kac kez gittim ama doktorum konusmuyo bile zorla bensordugumda biseyler ogrenebiliyorum ve dogumumu burda yapmak istemiyorum.. yarin ozel kecioren gitmeyi düşündüm muayene ucretleri hakkinda bi bilginiz war mi we extra ucret aliniyo mu ultrasyonda falan bilgili arkadaslar yardimci olursa cok sewinirim.. simdidemn teşekkür ler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?