ankarada kadın doğum doktoru tavsiye

sevtan

hasretle bekliyorum
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2014
206
125
53
Arkadaslar lutfen bilgilerinizi paylasirmisiniz nereye gdcegimi bilmiyorum hem özel olmalı hmde çok pahalı olmaması lazm yardm edin

Ufuk unv ile ilgili başlıkları inceleyin isterseniz..fiyatı en makul olanlardan biri..

Akrapolde Bülent hocayı istyodum bnde ama temmuza kadar dolu dediler

Akrapolde Bülent hocayı istyodum bnde ama temmuza kadar dolu dediler
Banada nisana kadar dolu demislerdi.haziranda doguracam dedim burcu hnm var sekreteri onunla konustum rahim agzi yetmezligim var illa randevu verin dedim 1ay sonraya verdiler bulent beye.dok.memnunum hastanedekiler harikalar.bidaha arayin israr edin sekreterine bence

Banada nisana kadar dolu demislerdi.haziranda doguracam dedim burcu hnm var sekreteri onunla konustum rahim agzi yetmezligim var illa randevu verin dedim 1ay sonraya verdiler bulent beye.dok.memnunum hastanedekiler harikalar.bidaha arayin israr edin sekreterine bence
Tsekkur ederim bidaha aradk yine vermediler bu arada bi düşük tehlikesi atlattm baska bi dktra basladm artk ama aklm bulent hocada umarm denk gelrm

Tsekkur ederim bidaha aradk yine vermediler bu arada bi düşük tehlikesi atlattm baska bi dktra basladm artk ama aklm bulent hocada umarm denk gelrm

Bukadarmi mesgulmus ki bu adam enteresan.cok gecmis olsun.umarim iyi olur hersey.benimde yarin randevum var bakalim cinsiyet soylicek bizede.

merhaba gebelik planlıyoruz, doktor tavsiyesi soracaktım ama neymiş bu temmuza kadar dolu olmak, bence abartıyorlar

Back
X