- 12 Şubat 2025
- 166
- 43
- 13
- 29
- Konu Sahibi filimsibiseyler
-
gebeliğiniz yeni mi sizinMedikal park var sevgi ata doğum fiyatı 70 bin paket olarak alırsan 75 bindi doğum paketi olarak alırsan kaçıncı haftadasın bilmiyorum ama muane kan felan ücretsiz oluyo pakete dahil
Medikal park var sevgi ata doğum fiyatı 70 bin paket olarak alırsan 75 bindi doğum paketi olarak alırsan kaçıncı haftadasın bilmiyorum ama muane kan felan ücretsiz oluyo pakete dahil
Hayır canım ben 35. Haftadayım ben orda doğum yapmıycam ben şehir hastanesinde yapılan kuzenim ebe o ilgilenicek arkadaşım çok memnun kaldı ayrıca ünlü bi kadında op.drsevgiyildirimalta bi araştırın istersenizgebeliğiniz yeni mi sizin
ben doktor seçimimi yaptım teşekkür ederimSevgi hanımın ücreti 90 bin olmuş haberinz olsun
Neresi, hangi doktor? Bende araştırıyorm şuan 9 haftalığımben doktor seçimimi yaptım teşekkür ederim
Özgür Kan , Yda Centerda . ve dışardaki doktorlara göre çok çok uyguna geliyor . Koru çukurambar Lösante ve tobb ile anlaşmalı . istediğiniz bir hastane varsa orda da doğum yaptırıyor . aşırı tatlı samimi bilgili ve gerçekçi bir doktor. ben de 8 haftalığım çok çok memnunum.Neresi, hangi doktor? Bende araştırıyorm şuan 9 haftalığım
muayene ne kadarÖzgür Kan , Yda Centerda . ve dışardaki doktorlara göre çok çok uyguna geliyor . Koru çukurambar Lösante ve tobb ile anlaşmalı . istediğiniz bir hastane varsa orda da doğum yaptırıyor . aşırı tatlı samimi bilgili ve gerçekçi bir doktor. ben de 8 haftalığım çok çok memnunum.
Siz karar verdiniz mi acaba ? Doğum paketinde bazı şeyler bana gereksiz geldi. Hâlâ karar aşamasındayım. Mp keçiören özge özer aklıma yatıyo ama paket kapsamı gereksiz doluNeresi, hangi doktor? Bende araştırıyorm şuan 9 haftalığım
Devlete gidiyorumSiz karar verdiniz mi acaba ? Doğum paketinde bazı şeyler bana gereksiz geldi. Hâlâ karar aşamasındayım. Mp keçiören özge özer aklıma yatıyo ama paket kapsamı gereksiz dolu
Kontrollerim bnm de devlet. Pursaklar songül karaaslan yarşı.Devlete gidiyorum
Bende etlik şehire gidiyorum. Ayrıntılıyı aldım ben ama 23. Haftama denk geliyor doktor bakarlar dedi radyolojideki asistan 22den snra bakmıyolar dedi nolcak bilmiyorumKontrollerim bnm de devlet. Pursaklar songül karaaslan yarşı.etlik çok yoğun ve dr sistemi çok karışık. Hiç beğenmedim. Övüldüğü kadar yok sanki ayrıntılo usg için de geç kalmışım doluymuş randevular özelde araştıyorum şimdi. Çok karmaşık ya
Her şeyi boşverip evde doğum yapcam en sonBende etlik şehire gidiyorum. Ayrıntılıyı aldım ben ama 23. Haftama denk geliyor doktor bakarlar dedi radyolojideki asistan 22den snra bakmıyolar dedi nolcak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?