Ankarada Kadın Doğum Uzmanı PKO İçin

zeytinciksipa

zeytin aşkı!!!
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2011
193
1
316
Ankara
merhaba arkadaşlar, 7 ay önce Batıkent Bilgi Hastanesi'nde muayene oldum ve polikistik over lı oldugumu öğrendim ve o günden beri doğum kontrol hapı kullanıyorum. Şimdi kistilerimin durumunu öğrenmek ve bundan sonra da konttrollere gitmek için ilgili, başarılı bir doktor arıyorum. Önceki gittiğim doktor basından savar gibi konustu, direk senin cocugun olmayabilir dedi (belki gercek bu ama hasta psikolojisi denen birşey var) böle kovar gibi muayene etti gönderdi, psikolojim alt üst oldu.

Yardımlarınızı ve doktor önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.

Merhaba,
Ben cihangir cakici yi tavsiye ederim ilk olarak. Harika ve basarili bi dr. Memnun olmayan yok.
Kac tane hasretligi anne yapti. Tup bebek merkezi de var.
Tunali da yeri.

Merhaba,
Ben cihangir cakici yi tavsiye ederim ilk olarak. Harika ve basarili bi dr. Memnun olmayan yok.
Kac tane hasretligi anne yapti. Tup bebek merkezi de var.
Tunali da yeri.

Öncelikle cevabın için cok tesekkürler, suan için cocuk planım yok ve bayan doktor olması tercihim, sen cihangir beye kendin gittin mi acaba

Öncelikle cevabın için cok tesekkürler, suan için cocuk planım yok ve bayan doktor olması tercihim, sen cihangir beye kendin gittin mi acaba

Evet, benim dogum doktorumdu.
Himm madem dogum dusunmuyosun o zaman hakan yarali. Bu isin uzmani o.
Yakin arkadasimda da pko var ve yillardir hakan yarali ya gidiyo, cok da memnun.

canım Fatih üniversitesi beştepe hastanesinde ikbal kaygusuz diye hem işinde başarılı hemde ilgili bir doktor. internetten hastane bilgilerine ulaşabilirsin.muayene ücretleri felanda pahalı değil.

Back
X