Ankara'da kaşın Doğum doktoru arayanlar buyurun!

Dilarahmd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2016
121
25
28
35
Bir sürü kist ile uğraşıp sürekli doktor değiştiren biri olarak bayanlar sonunda bir doktora gidiyorum maşaAllah deyim
Şuan gebeyim hamdoslun Rabbim herkese nasip etsin Koruda doç Dr korhan kahraman var sanırım istanbuldan Yen'i gelmiş.
Herkese Allah'ın izniyle önereceğim gönül rahatlığı ile gittiğim doktorum. Geçmişini araştırabilirsiniz ve insanı yönden de çook iyi biri. Çok fazla doktor arayışında olan var kesinlikle öneriyorum

Son düzenleme:
Hanımefendi ne alaka reklam olsun ben o kadar sıkıntı çektim ki doktor konusunda ameliyat oldum bir sürü sıkıntı bıyrın siz netten araştırın. Çok bilgili biri ve ters değil her soruyu anlatıyor telefondan her an ulaşıyorsunuz bir ultrasonu bişe 20 dk ya yakın sürüyor ve yurtdışı deneyimleri ile beraber kapalı ameliyat konusunda çok başarılı ben sadece yardım etmek istedim

Hanımefendi ne alaka reklam olsun ben o kadar sıkıntı çektim ki doktor konusunda ameliyat oldum bir sürü sıkıntı bıyrın siz netten araştırın. Çok bilgili biri ve ters değil her soruyu anlatıyor telefondan her an ulaşıyorsunuz bir ultrasonu bişe 20 dk ya yakın sürüyor ve yurtdışı deneyimleri ile beraber kapalı ameliyat konusunda çok başarılı ben sadece yardım etmek istedim
Biz internetten baktık da başka şeyler gördük diyelim.

Koru hastanesinin son sansasyonel korkunç doğum olayından beri oraya önyargılı yaklaşıyorum. Bu olaydan sonra insanlar Koru hastanesinin reklam yapmasına şaşırmaz, size de ondan öyle denmiştir. Benim tercih edeceğim bir hastane değil bu saatten sonra, öneri için teşekkürler.

Koru hastanesinin son sansasyonel korkunç doğum olayından beri oraya önyargılı yaklaşıyorum. Bu olaydan sonra insanlar Koru hastanesinin reklam yapmasına şaşırmaz, size de ondan öyle denmiştir. Benim tercih edeceğim bir hastane değil bu saatten sonra, öneri için teşekkürler.
Aaa nolmus merak ettim.

ya ben doktorumu söyledim ve de gayet memnunum ki çok gazla Doğum yapan var ama olayları bende duymadım ne olmuş bilmiyorum

Koru hastanesi dogum sırasında ihmal ile bir bebeği yaşam boyu engelli bırakma skandalı ile gündemdeydi.
Hastane bu konuda bir yalanlama yapmadı, basın açıklaması yapmadı, ve üstüne sosyal medyada hakkında yazılanları kaldırma/engelleme politikası izledi.
İhmal var mı yok mu bilemeyiz, orada değildik veya hekim değiliz, ama adının karıştığı skandala verdiği tepki biraz fikir veriyor...

Çok Terbiyesizsiniz ben kimseyi reklam yapmıyorum günaha girdiğiniz için Allah'a hesap verin
o zaman bu tavsiyeniz dert niteliğinde degil, en popüler başlık burası diye buraya degil, uygun yerine açsaydınız.
Herhangi bir kimse size sormadan tavsiye vermek ve bunu isimle yapmakta böyle bir izlenim veriyor maalesef.

Koru hastanesi dogum sırasında ihmal ile bir bebeği yaşam boyu engelli bırakma skandalı ile gündemdeydi.
Hastane bu konuda bir yalanlama yapmadı, basın açıklaması yapmadı, ve üstüne sosyal medyada hakkında yazılanları kaldırma/engelleme politikası izledi.
İhmal var mı yok mu bilemeyiz, orada değildik veya hekim değiliz, ama adının karıştığı skandala verdiği tepki biraz fikir veriyor...

Arkadaşım Koru hastanesinin halkla ilişkiler bölümünde hatrı sayılır bir süre çalıştı, skandal olabilecek olay bir tek bu olsa da benzer olaylar oldukça fazla olduğu ve arada kaldığı için istifasını verdi. Dediğiniz gibi hastanenin olayı örtbas etmeye çalışması durum hakkında fikir veriyor. Tercih eden edebilir, ben etmem.

o zaman bu tavsiyeniz dert niteliğinde degil, en popüler başlık burası diye buraya degil, uygun yerine açsaydınız.
Herhangi bir kimse size sormadan tavsiye vermek ve bunu isimle yapmakta böyle bir izlenim veriyor maalesef.
Benim bundan haberim Yoktu ben nereye açılacağını bilmeden yaptım ama söylenilenler ayıp bende ben bu olayı bilmeden gittim açıkçası

Back
X